Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia - Gratuluje !!!
hihi - wykrakałam myslałam wczesniej ze jestes i jestes szczesliwcem ))Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
kati55 wrote:Teraz mam 21 dc, jeszcze 6 dni mi zostało do spodziewanej @, więc na zwykły test za wcześnie a na bete będę mogła iść dopiero w poniedziałek, bo jutro laboratorium jest nieczynne
A który dzień po owu? Bo może jeszcze za wcześnie na test i ma betę. -
nick nieaktualnyDobry wieczór dziewczyny! :*
Tak dzisiaj mało z Wami byłam, że aż to do mnie nie podobne.. . Ale zwyczajnie w świecie nie miałam za bardzo jak.. Podczytywałam Was nawet w gościach Wróciliśmy z imprezy u szwagierki. Przez te dzisiejsze emocje chłop mi się spił (ten co go chwaliłam, że rzadko kiedy go takiego widzę). Ale Bogu dzięki, złapała go zmarzlina, trzymał język za zębami i nic się nie wygadał. O chyba bym go udusiła, gdyby rozgadał - kiedy sami nic jeszcze nie wiemy! Także odwracam się dupskiem do mojego walącego wódą Smroda i sama idę w kimono .
Dobrej, owocnej nocy Kochane! -
Prolaktyna mi wyszla 24,6 w 3 dniu cyklu. Ide do ginki w srode, jak stwierdzi, ze nie ma sie czym martwic, to mam juz nagranego innego gina, ktory da mi skierowanie na pro z obciazeniem. Mam tak dolegliwe objawy, ze nie popuszcze. Teraz biore Ovarin i Castagnus, ale dopiero pierwszy dzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 22:03
-
Karolyna wrote:Prolaktyna mi wyszla 24,6 w 3 dniu cyklu. Ide do ginki w srode, jak stwierdzi, ze nie ma sie czym martwic, to mam juz nagranego innego gina, ktory da mi skierowanie na pro z obciazeniem. Mam tak dolegliwe objawy, ze nie popuszcze. Teraz biore Ovarin i Castagnus, ale dopiero pierwszy dzien.
Od prolaktyny z obciążeniem się odchodzi, już raczej się tego nie robi. Powinien Ci dac leki na ten wynik jaki masz, tylko dawkę małą. -
Zależy od lekarza, byłam kiedyś u jednego i spytał mi się kiedy miałam cytologie robioną, jak powiedziałam, że z 2 lata temy to mi powiedział, że mogę ją do IPN-u oddać. Kilka tygodni później poszłam do innego i spytałam co z cytologią, a on powiedział, że tamta jeszcze świeża (tzn. Ta sprzed 2 lat). I bądź tu mądry i pisz wiersze.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Gigi w większości piszą/ mówią o roku, ale widzę tu na forum, że nie które dziewczyny robią wcześniej na własną rękę i jak co to pokazują gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 00:10
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Mi ostatnio lekarz powiedział, że według WHO problemy są i trzeba szukać rozwiązania po 24 miesiącach starań, kiedy partnerzy mieszkają/żyją ze sobą. Kiedyś było 12 miesięcy.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Witam z samego rana piękne Panie
Ewcia gratuluję!!
U mnie jeszcze nic nie wiadomo @ nadal nie widać. Wczoraj zapomniałam kupic test i nie zrobilam dzisiaj rano moze w ciągu dnia się cos wyjasni
Ewcia_92, MilliSBB lubią tę wiadomość
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo