Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:U mnie cyto tez co rok. Mowila nawet ginka, ze to, co ostatnimi czasy sie dzieje i to u mlodych kobiet, sklania ja do tego, ze niektorym robi cytologie nawet co 6 mies...
Ineczka, dlatego sie zastanawiam, czy isc do niej w srode, czy moze nie w drugiej polowie cyklu, kiedy to przezywam katusze z piersiami. Bo akurat w 3 dniu cyklu one byly prawie moje. Chociaz i tak uwazam, ze sa wieksze...
Może jak pójdziesz w ten dzień co cie tak bolą i da się jakieś usg zrobić czy coś może jakieś kanaliki się blokują powiem tobie ze moja mama ma teraz takie bole piersi ze nawet dotknąć nie mogła i balony jak Pamela zrobiliśmy razem ta prolaktyne i jedna i druga ma wysoką z tym ze mnie cycki nie bolą ani nic
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
U mnie dzisiaj @ i pozytywny humor mnie opuścił, chociaż wiedziałam, że w tym cyklu nic z tego, to jakoś tak cały czas miałam nadzieję. Miłego dnia dziewczyny.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Karen25 wrote:Witam z samego rana piękne Panie
Ewcia gratuluję!!
U mnie jeszcze nic nie wiadomo @ nadal nie widać. Wczoraj zapomniałam kupic test i nie zrobilam dzisiaj rano moze w ciągu dnia się cos wyjasni"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Cześć dziewczyny u mnie nadal brak @, chociaż od wczoraj tak na maksa czuję, ze nadchodzi. Wczorajszy test wyszedł negatywnie, a i tak Wróblowa narobiła mi nadziei na ciąże
Po tym teście było dla mnie już wszystko jasne, dlatego wieczorem na imprezce napiłam się trochę i myślałam, że tempka dziś rano podskoczy (tak było poprzednimi razami po alkoholu), a tu nic, jeszcze bardziej spadła.
OF wyznaczył mi termin @ na przedwczoraj, ale ja spodziewam się jej jutro.
@ nie będzie proszonym gościem, ale czekam na nią z niecierpliwością, bo chciałam już zacząć nowy cykl z nowymi nadziejami, staraniami i nowym wspomagaczem-wiesiołkiem
Łączę się w "bólu" z wszystkimi wyczekującymi...
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Wiecie co tak dużo was tutaj pisze o tym wiesiołku że chyba sama go zakupię. Ja jutro mam wizytę u gina. Taka kontrolna, bo kiedyś miałam torbiel i co jakiś czas muszę kontrolować czy tam się nic nie dzieje. I mam zrobić badania progesteronu. Także też idę jutro upuścić trochę krwi
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie cytologia tak samo najpóźniej co rok. Takie są czasy, że na prawdę mało który lekarz ryzykuje.
Plinka, ja grupę krwi robiłam jakieś 2 tygodnie temu bo czułam, że to czas najwyższy wiedzieć w 100% jaką się ma .
Tulę dziewczyny z nadchodzącymi @ :*JaKa lubi tę wiadomość
-
Necia Twoja temperatura może coś przynieść, nie trać nadziei
Ja ogólnie nie mam jakiś problemów ze śluzem, ale odkąd zaczęliśmy się starać to widzę, że jest go mniej i jakoś trudniej mi rozpoznać czy to ten właściwy. A wcześniej prawie w 100% wiedziałam kiedy mam dni płodne, po prostu to czułam i widziałam po stopniu mokrości
O wiesiołku też naczytałam się, ma bardzo dobre opinie. Na pewno bez konieczności nie chcę się faszerować żadną chemią, a skoro to naturalny suplement to myślę, że warto spróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 12:09
Jezu ufam Tobie
nick nieaktualnyEwcia ale piękne krechy! A ta dzisiejsza to w ogóle marzenie!!!!
P.s. mężuś musiał jakoś odreagować taką radość Najlepsze jest takie wyczekiwanie ciąży bo wtedy jesteśmy noszone na rękach przez swoich mężczyzn i bardziej docenią nasz stan a my możemy sobie życzyć czego chcemy i oni będą spełniać każdą naszą zachciankę
U mnie tak samo cytologia się robi co rok.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Plinka w tamtym miesiącu też się tak ładnie tempka wspinała w górę i poleciała na łeb na szyję. Zatem nie nastawiam się jakoś szczególnie. Tzn ja sobie mówię że się nie nastawiam a podświadomość działa w drugą stronę i później rozczarowanie.
Teraz też sobie uświadomiłam że w sumie to ja nie wiem jaka mam grupę krwi. Może faktycznie czas najwyższy się dowiedzieć -
agi25 wrote:a co z tym wiesiołkiem, gdzieś czytałam że to pomaga na płodność ale w sumie nie wczytywałam się jak go stosować ?
Miłego dla wszystkich
Ewcia jeszcze raz gratulację teraz już bankowo się udało
Ja w tym szczęśliwym cyklu zaczelam brać olej z wiesiołka i się udało. Bralam 3 razy po 2 kapsułki dziennie po 4 dniach poczułam różnicę w nawilzeniu. A podczas dni plodnych mialam wrazenie że zamieszkał ze mną ślimakJaKa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgi, sądząc po tym co się dzieje z moim organizmem to się udało . Jutro to tylko potwierdzam i robi się ze mnie ciężarówka! Ha ha . Dobrze, że autko wielkie to się zamieszczę hahaha
Anetko, Mężuś ogólnie baaaaardzo o mnie dba. Aż się boję co to będzie teraz. Już się dzisiaj dowiedziałam, że mam odpoczywać, dbać o siebie itd. . Zakazał mi głuptas nawet sprzątać hahaha. Wysmialam go oczywiście i powiedziałam, że jak nic zwariował
Ja Wam dziewczyny z wiesiołkiem nie pomogę, bo nigdy nie piłam.
Lecę na obiad do teściowej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 16:20
AneTka87 lubi tę wiadomość
-
Grupa krwi jest w ciąży bardzo ważna u obojga partnerów, bo w niektórych krzyżówkach może wystąpić konflikt serologiczny, a to już gorsza sprawa.
Ja mam gr A Rh+ (wiem to od dziecka, bo była niezbędna do operacji), a mój Mąż nie zna jeszcze, ale z moją grupą nie ma ryzyka konfliktu na szczęście
Wiesiołek wiem, że pomaga na śluz, zwiększa jego ilość i to daje szanse przeżyć plemnikom. To chyba wszystko jeśli chodzi o jego pomoc na płodność.Jezu ufam Tobie
plinka wrote:Ja w tym szczęśliwym cyklu zaczelam brać olej z wiesiołka i się udało. Bralam 3 razy po 2 kapsułki dziennie po 4 dniach poczułam różnicę w nawilzeniu. A podczas dni plodnych mialam wrazenie że zamieszkał ze mną ślimak
Plinka tym bardziej zachecilas mnie do jego zakupu recenzja w 100%przekonała potencjalnego klienta. -
Dodatkowo (nie wiem czy to coś pomogło) ale w tym ostatnim cyklu sprobowalam globulek hydro vag.
Zawsze po @ mmialam uczucie pieczenia, było mi mało komfortowo i zrobiłam sobie taką tygodniową kurację. Nie wiem czy to pomogło mi zajść w ciążę ale nie miałam typowych dla mnie dolegliwości po okresie