Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monijaaa wrote:Aaaa dziewuchy mam drożne jajowody
Fakt lewy z opóźnieniem, ale puścił kontrast i zrobiłam to bez żadnej tabletki
Brawo, to do dzieła hhihiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Zielona1911 wrote:Hej. Witam.
Staramy się o dzidziusia od tego cyklu. 2 tygodnie temu odstawiłam tabletki anty.31.01 miałam krwawienie z odstawienia i na dzień dzisiejszy mój organizm płata figle- wystarczy spojrzeć na testy owulacyjne niewiem co o nich sądzić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f367b21d859.jpg
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Aaaa dziewuchy mam drożne jajowody
Fakt lewy z opóźnieniem, ale puścił kontrast i zrobiłam to bez żadnej tabletki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:mówię do męża że plemniki będą czekać
on: oby
ja: dogadałam się z nimi, w urodziny przecież mi nie odmówią
śmiał się ze mnie hahaha -
nick nieaktualnyMarciaa czytalam gdzies ze w miesiacy swoich urodzin kobieta jest najbardziej plodna, wiec do dziela! Jak wyszla Ci z obraczki parka to tak bedzie- trzymam kciuki i powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 17:40
marciaa lubi tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Hahahah . Wesoło macie . A umowa z plemnikami, jest bardzo dobra! . Ten jeden mistrzuniu już tam się szykuje do ataku . Także jak go uwolnicie to będzie pędził co sił i nic go nie powstrzyma!
dokładnie
to taki sprinter-koksu :d
szybki i silny ;p -
nick nieaktualny
-
Znowu ucięło mi wiadomość a do tego tak dziwnie poskładalo ze wyszło kali mieć bambus kali jeść sorka dziewczynki trojaczki gratulacje tego bym nie wymyśliła moja koleżanka kiedyś tez usłyszała ze po 10 latach starań ma sobie odpuścić bo nic z tego nie będzie do dzisiaj pamietam smutek w jej oczach jak mi powiedziała ze pogodziła się z tym ze nie będzie mama pół roku później była w ciąży:) wszystko się ułoży musi
marciaa, Ewcia_92, Kimmy lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Wow, cały dzień byłam zabiegana, a tu tyle się działo. Dineh, bardzo mi przykro z powodu tych wyników, ale to jeszcze nie koniec świata. Mi w klinice od razu powiedzieli, że jak mąż będzie miał źle wyniki to po prostu będziemy się starać inaczej.
Kimmy, super wiadomość. Ciekawe co tam Wam wyjdzie ja bym mogła tak za jednym zamachem mieć kilkoro dzieci.
Ja byłam u lekarza. Mamy dwa duże pęcherzyki, po jednym na jajnik. Jutro biorę zastrzyk i działamy. Okazuje się, że mam tyłozgięcie macicy, więc lekarz zalecił pozycję na pieska i potem leżenie na brzuchu a nie z nogami do góry. Może tu się krył problem.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
I Dineh, moja wypowiedź mogła się wydać sucha i bez serca, ale to nie tak miało wyglądać. Chodzi mi tylko o to, że nie możecie się poddawać. i wszystko się ułożyTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
AneTka87 wrote:Zielona z tego co wiem to po odstawieniu tabletek anty trzeba zrobić 3 miesiące przerwy i uważać, aby przypadkiem nie wpaść, po to aby organizm się oczyścił i wyregulował. Mi moja gin tak kazała i też tak zrobiliśmy bo bałabym się o fasolkę, że resztki tabsów mogłyby zaszkodzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny