Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karollka29 wrote:O proszę annde ja tez z Otwocka:). Ale historii o naszym szpitalu nasluchalam się strasznie dużo negatywnych
jaki świat mały.Jeszcze się okaże, że się znacieJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Nie wiem jak to wygląda w sumie bo dotarłam tam jak Izka już się darła z bólu, pamiętam tylko że zabronili jej wstawać z łózka (wywiezli ja na jednym z porodówki już). Później zachciało jej się siusiu, ale znikąd pomocy i nie wiadomo było co robić, to ją podprowadziliśmy do kibelka, ale wtedy dostała strasznego krwotoku. Jak zjawiła się położna to tylko rzuciła: idźcie kupić jej jakieś piżamy.
To widzę, że "standardy" są wciąż te same. No w tym szpitalu najlepiej, żeby pacjentka rodziła na leżąco, bo co się lekarz będzie męczył.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
No jutro własnie jedziemy do tesciów na Bródno na weekendzik. także będę jutro wizytować.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
karollka29 wrote:O proszę annde ja tez z Otwocka:). Ale historii o naszym szpitalu nasluchalam się strasznie dużo negatywnych
Bardzo możliwe, że się znamyTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
No to dziewczyny nie widziałyście mojego szpitala... To jest dopiero katastrofa... Siostra jak byla z małym w szpitalu to między okna matki koce pchały zeby zimno nie leciło do srodka. Siostra jak w czerwcu rodziła to szwagier musiał wiatrak kupic bo znowu nie było czym oddychac. a jak juz urodziła to leżala na sali z kobietą której dzicko zarazone było rotawirusem...4 cs:)
-
karollka29 wrote:Wroblowa a daleko się wyprowadziliscie z tej Wawy:)?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
chociaż teraz poczytałam, to w boramedzie nie chyba przyjmuje a gdzieś indziej. sama nie wiem.W każdym razie z moim tempem zachodzenia w ciążę usg pewnie mi nie wykona tak jak mówisz trzeba się spieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:52
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Szpitale generalnie nie są najlepsze, ale człowiek mógłby oczekiwać minimum komfortu i serdeczności gdy idzie na porodówkę. Serio, miły personel potrafi wiele zrekompensować. Ale bardzo się boję, że przez te zmiany prawne, które wprowadził rząd szpitale nie będą sobotę zawracały głowy standardami okołoporodowymi.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyAnnde, nie mam już zdjęć bo pokazałabym Wam jak wygląda porodowka.. Uwierzcie, jak w hotelu. Przytulnie, kolorowo, miękko. Jakie łóżka! . No cudo! W czasie ciąży masz nakaz wybrania szpitala (jeździsz, oglądasz). Wystarczy że nie spodoba Ci się kolor zasłon i po prostu masz do tego prawo, że z powodu brzydkich zasłon nie będziesz tam rodzić.
Jaspis, zgadza się. Wybierasz sobie co chcesz jeść na obiad. Na śniadanie i kolację tak samo. Idziesz i bierzesz co chcesz (coś jak szwedzki stół). Mąż odwiedził ją z dzieciakami to i oni dostali jedzenie. BAJKA! A jaka miła atmosfera! Nikt na nikogo nie burczy. Nie ma możliwości żeby jakaś pielęgniarka Ci coś odsapnęła pod nosem.Jaspis lubi tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Annde, nie mam już zdjęć bo pokazałabym Wam jak wygląda porodowka.. Uwierzcie, jak w hotelu. Przytulnie, kolorowo, miękko. Jakie łóżka! . No cudo! W czasie ciąży masz nakaz wybrania szpitala (jeździsz, oglądasz). Wystarczy że nie spodoba Ci się kolor zasłon i po prostu masz do tego prawo, że z powodu brzydkich zasłon nie będziesz tam rodzić.
Jaspis, zgadza się. Wybierasz sobie co chcesz jeść na obiad. Na śniadanie i kolację tak samo. Idziesz i bierzesz co chcesz (coś jak szwedzki stół). Mąż odwiedził ją z dzieciakami to i oni dostali jedzenie. BAJKA! A jaka miła atmosfera! Nikt na nikogo nie burczy. Nie ma możliwości żeby jakaś pielęgniarka Ci coś odsapnęła pod nosem.
To co? Wyprowadzamy się do Niemiec? mam znajomą panią doktor w Kolonii... niestety nie ginekolog, ale na pewno kogoś poleci.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS