Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh no właśnie... już mówiłam tutaj, że znaleźć dobrego gina graniczy z cudem. A co do częstotliwości serduszkowania to są dwie szkoły - falenicka i otwocka...
Anelka - ja używam rtęciowego, ale dziewczyny korzystają też z microlife.amica lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Amica, w sumie ja mam można powiedzieć czas, mam 24 lata, za to mój żon ma 35 i to mnie stresuje, mimo że facet nie ma ograniczeń wiekowych, ewentualnie tylko witalne.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Amica, w sumie ja mam można powiedzieć czas, mam 24 lata, za to mój żon ma 35 i to mnie stresuje, mimo że facet nie ma ograniczeń wiekowych, ewentualnie tylko witalne.
Młody chłop A Ty to sikorka
A jakie Ty masz aktualnie zalecenia od lekarza ? -
Pokaże mu, jaką opinie dałaś, dopiero się poczuje jak młody Bóg. nie okiełznam go.
Ja póki co w tym cyklu darowałam sobie monitoring i ginka. Pije te zioła. U mnie niby wszystko jest okej i w normie, chociaż badania będe powtarzać, czy nic się nie zmieniło. no i szkoda że w tym miesiącu odpadnie nam to badanie nasienia.
W ogóle to stresuję się, bo dziś jest mój 10dc a tak mnie bolą jajniki że masakra. Jak na owulkę, ale to przy moich cyklach za wczas.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Amica, w sumie ja mam można powiedzieć czas, mam 24 lata, za to mój żon ma 35 i to mnie stresuje, mimo że facet nie ma ograniczeń wiekowych, ewentualnie tylko witalne.
Wroblowa..to Ty młoda kobita jesteś
Ja mam 35,a mój 40!Nas czas goni:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
A jakie masz cykle? Bo ja to mam 36-46 dni.. słyszałam że te zioła mogą skrócić, ale że aż tak..? ledwo mi się @ skończyła i już płodne?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
No wolę teraz mieć pierwsze maleństwo, żeby później mieć czas na spokojnie na drugie.
MilliSBB, uppss, to razem z Marcią powinnyśmy mówić na "Pani"
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:No wolę teraz mieć pierwsze maleństwo, żeby później mieć czas na spokojnie na drugie.
MilliSBB, uppss, to razem z Marcią powinnyśmy mówić na "Pani"
Wróblowa..to ja chyba powinnam się przenieść na starające 35+"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
hej dziewczyny , byłam u ginekologa . Ze względu na dugie starania skierował mnie do poradni specjalistycznej endokrynologicznej na trzy dni. chciałam was zapytać , czy może orientujecie się jakie badania mogę mieć wykonane? nie ukrywam ,że się stresuje tym bardziej , że nigdy w szpitalu nie byłam...
-
MilliSBB wrote:Wróblowa..to ja chyba powinnam się przenieść na starające 35+
Absolutnie! mamy wspólny cel niezależnie od wieku!
Gosia2708, nie mam pojęcia... ale nie stresuj się! Zbadają Cię pod kątem wszelkich hormonów, tylko pewnie "bardziej uważniej". Zwykle przy robieniu badań typu progesteron, tsh itp. idziesz do ginka i on Ci mówi co i jak. W takiej poradni będzie to podejrzewam bardziej "wnikliwe". Bo zajmą się Tobą stricte endokrynolodzy. Będzie ok, stres nie pomaga. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny