Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cziktaaa wrote:Ja mam 26 lat a małż mój ma 31 oczywiście rocznikowo bo ja mam w Czerwcu a Małż w Październiku
Jutro idziemy na odstresowanie do kina bo w Piątek rocznica...11 lat jak jesteśmy razem a w 30 Czerwca 5 rocznica ślubu
Wooow, to niezły wynik! jak takie stare dobre małżeństwo.
Marciaaa, to w razie czego, jakby te płodne już od dziś przylazły, to muszę zakasać rękawy i brać się do roboty.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
cziktaaa wrote:Ja mam 26 lat a małż mój ma 31 oczywiście rocznikowo bo ja mam w Czerwcu a Małż w Październiku
Jutro idziemy na odstresowanie do kina bo w Piątek rocznica...11 lat jak jesteśmy razem a w 30 Czerwca 5 rocznica ślubu
Za staż podziwiam!
Ja w Waszym wieku też ślub brałam:)ale takiego stażu nie doczekałam!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Gosia2708 wrote:hej dziewczyny , byłam u ginekologa . Ze względu na dugie starania skierował mnie do poradni specjalistycznej endokrynologicznej na trzy dni. chciałam was zapytać , czy może orientujecie się jakie badania mogę mieć wykonane? nie ukrywam ,że się stresuje tym bardziej , że nigdy w szpitalu nie byłam...
Nie masz co się stresować Pewnie będziesz 2 razy w cyklu. Pierwszy raz to samo pobieranie krwi rano i w nocy. ostatniego dnia jeszcze rano obciążenie glukoza. I tyle. żadnych innych badań nie robią bo jest się w trakcie okresu. Następny raz to 2 faza cyklu czyli po obu jakoś po 20 dniu cyklu. Robią usg dopochwowe, biopsie endometrium i pobieraja pare raxy krew. Ja miałam jeszcze usg piersi bo nie wyrobili się w pierwszej fazie. Ja tak miałam na karowej w wwie
Zero stresu za to okropna nuda;) polecam jakieś miłe umilacze:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:08
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Figa8787 wrote:Hej. A propo jak często... mąż ma słabe wyniki , słaba ruchliwosc . Parę dni temu byliśmy u androloga. I zdziwiła mnie jego zalecenia,bo tak wszyscy tu mi wcześniej mówili ze co dwa dni jak słabe nasienie a on ze jak najczęściej ! Ile tylko chcemy i możemy. I jeszcze jedna ciekawostka dobrze jest raz i za pół godziny znowu , bo niby wg badań takie drugie nasienie jest lepsze
Mamy ten sam problem. A czy lekarz zalecił brać coś na słabą ruchliwość ?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Doma90 truj mu głowę, i powiedz że nie wyjdziesz póki nie będzie konkretów
Doma90 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Każdy Wasz mężczyzna miał badane nasienie?
Pytam bo nam lekarka powiedziała ,że możemy badać po roku starań.
Czy to nie za pozno skoro od 8 cykli nie wychodzi,a mój już pierwszej młodości nie jest?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Każdy Wasz mężczyzna miał badane nasienie?
Pytam bo nam lekarka powiedziała ,że możemy badać po roku starań.
Czy to nie za pozno skoro od 8 cykli nie wychodzi,a mój już pierwszej młodości nie jest?
Ja uważam, że badanie nasienia nawet takie kontrolne warto zrobić. Niezależnie, czy to rok starań czy 2 cykle. Facetowi nie ubędzie, a w razie czego będziecie wiedzieć wcześniej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.