Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiech Wielkanocne zające przyniosą jak najwięcej fasolek
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
dineh
Joannanml
Ewi28
Blueyes
milka30
agu92
Karolyna
EA
Lorien
MalPog
Katarzynka92
Wróblowa
sylwioszka
Necia124
marciaa
Gigi
kmala
annde
Karmel z solą
Bellisima
Madzix88
AneTkaa87
Sun81
OLAM86
Karola27
anciaa
karollka29
Dżoana89
Ania1003
Moyandott
Witamy nowe staraczki
Aneczka12, Elvie, Anecia666, Nula30, Dori1982, dareczka1829, Chudik34,Olciak, calza, Ancyś, Toonney
Wizytujące
12.04. Sabinkak, agu92
13.04. Anna6
18.04. Assunta
21.04. anciaa
24.04. Joannanml (klinika) – powodzenia
26.04. milka30
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, monijaaa
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Kwietniowe testowanie – a kysz wredna @
09.04. MilliSBB
10.04. muminka83, Aika
15.04. Zagubiona
16.04. Olciak, Sabinkak, Ancyś
17.04. Sarrrra!
20.04. kornelka38
22.04. amica
23.04. Ineczka, Raven, mili_moli
24.04. Aneczka12
25.04. floreczka
27.04. kmala
Majowe testowanie
03.05. Kamelkowo
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17CÓRCIA
CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17SYNUŚ
SYNUŚ
SYNUŚ
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17
MAMY 5 FASOLEK W MARCU
08.03. Iw-onka - pozytywny
16.03. Indygo – pozytywny
30.03. Pola93 – pozytywny
30.03. JaKa – pozytywny
MAMY 1 FASOLKĘ W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny
-
Dziewczyny pozwolę sobie i tutaj skierowac pytanie...
czy znacie jakie inne wytłumaczenie niż zbliżajacy się okres dla mikronabłonka w śluzie w 23 dniu cyklu. Miesiaczkę mam mieć w niedziele. Mam ciasno już tam noi śluz ten gęsty i biały zanika. Kurcze tempka jest wciąż 37,25 spadła tylko o pół kreski. Czy te mikronabłonki musza oznaczać złuszczenie endometrum jako, ze nie doszło do zapłodnienia. Czy gdy dochodzi do zapłodnienia tez jakoś może zdarzyć się , że endometrum przygotowujac się do ciaży tez troszke się złuszczy? Kiedyś coś takiego wyczytałam gdzieś nawet nie pamiętam gdzie ... pytam bo za wcześnie za początek złuszczenia się zawsze pojawia i się to dwa dni przed miesiaczką... A może to dupek sprawia, ze wcześniej będę mieć mmiesiaczkę..czy to jest mozliwe? eh a już miałam taką nadzieje na ten cykl...
dziewczynki, które zaciążyły w tym miesiacu. Mozecie mi owiedzieć czy miałyście tzw. uczucie ciągnięcia w dolnej części brzuszka? jak to opiszecie? bo mam wrażenie , ze coś takiego czuje, że jakby mam w dolnej cżęsci brzucha coś w środku ale tak czuje tylko delikatnie, mega delikatnie. Ogólnie nie zwracam juz uwagi na tak subtelne sygnały i nie popadam w euforie jak zakuje mnie jajnik czy bok piersi zaboli. Zbyt często czułam rozczarowanie. Jednakze chciałam zapytać o to ciągniecie, o którym czasami dziewczyny piszą jak zaszły w ciążę. ...
-
nick nieaktualny
-
Jaspis potwierdzam testowanie ale 15 kwietnia. Przepraszam, ze zamilknęłam . Zaczęłam pisać też na innych formach
Teraz szukam odpowiedzi na moje pytanie jak wyżej może bezsensowne bo nikt nie odpisuje z dwóch innych forów
nie chce spamować
widzę, po liście , że ziany zmiany zmiany
cudownie . gratuluje dla kobitek, którym się udało
-
nick nieaktualnySarrrra, objawy wczesnej ciąży i @ są niestety bardzo podobne, a im częściej sie o tym myśli, tym więcej tych objawów występuje. Życzę by to jednak była fasolka, ale niestety musisz cierpliwie poczekać do niedzieli i jak @ nie przyjdzie to testuj.
Trzymam kciuki
A tak w ogóle, to zbyt rzadko do nas zaglądasz, zapraszamy częściej -
właśnie wiem, mam z tym problem... potem nie daje rady odczytać wszystkich wypowiedzi naszych kobitek
ale staram sie śledzić Was. To samo na innych formach. praca mnie dobija ostatnio. ogólnie ostałam dupka do moich starań noi leki na tsh i witamine D3 , zeby podwyższyc. Trafiłam na fajnego Gina:) jeśli w tym miesiacu nei wyjdzie będę przygotowywać sie do badania na niedrożność jajników
juppi:) słyszałam, ze po nim udaje się tez zajść w ciąże jeśli nie ma większych problemów
Widzę Jaspis, ze zawiesiłaś starania ...
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:Dziewczyny pozwolę sobie i tutaj skierowac pytanie...
czy znacie jakie inne wytłumaczenie niż zbliżajacy się okres dla mikronabłonka w śluzie w 23 dniu cyklu. Miesiaczkę mam mieć w niedziele. Mam ciasno już tam noi śluz ten gęsty i biały zanika. Kurcze tempka jest wciąż 37,25 spadła tylko o pół kreski. Czy te mikronabłonki musza oznaczać złuszczenie endometrum jako, ze nie doszło do zapłodnienia. Czy gdy dochodzi do zapłodnienia tez jakoś może zdarzyć się , że endometrum przygotowujac się do ciaży tez troszke się złuszczy? Kiedyś coś takiego wyczytałam gdzieś nawet nie pamiętam gdzie ... pytam bo za wcześnie za początek złuszczenia się zawsze pojawia i się to dwa dni przed miesiaczką... A może to dupek sprawia, ze wcześniej będę mieć mmiesiaczkę..czy to jest mozliwe? eh a już miałam taką nadzieje na ten cykl...
dziewczynki, które zaciążyły w tym miesiacu. Mozecie mi owiedzieć czy miałyście tzw. uczucie ciągnięcia w dolnej części brzuszka? jak to opiszecie? bo mam wrażenie , ze coś takiego czuje, że jakby mam w dolnej cżęsci brzucha coś w środku ale tak czuje tylko delikatnie, mega delikatnie. Ogólnie nie zwracam juz uwagi na tak subtelne sygnały i nie popadam w euforie jak zakuje mnie jajnik czy bok piersi zaboli. Zbyt często czułam rozczarowanie. Jednakze chciałam zapytać o to ciągniecie, o którym czasami dziewczyny piszą jak zaszły w ciążę. ...
Co do ciagniecia w brzuchu to mam tak od tygdodnia
Wczesnjej takie smyranie jakby motyle skrzydełka jak szlo w jajowodzie.
Myslalam troche ze to moze za szybko okres bedzie. A tu dzidzia -
nick nieaktualnyNo a tu znowu cisza? Co tam u Was dziewczynki słychać?
Ja dziś znowu do Warszawy ruszam z najstarszym, mam nadzieję, że powiedzą nam w końcu co na tym tomografie wyszło i nie będę musiała kolejny tydzień w niepewności czekać.
Pogoda do bani, szaro i wieje, i chyba zaraz jakaś wielka ulewa będzie -
Jaspis wrote:tak, u nas starania zawieszone - problemy w związku i chyba nie zapowiada się na poprawę
ale dziewczyny nie pozwoliły mi odejść i mam dożywotni etat przy prowadzeniu listy
Jaspis bo Ty bystrzacha jesteś. Patrze na listę ,a ja w wizytujących na 26.04, nawet nie zdążyłam prosić Cię o przepisanieDlatego popieram Twój etat! Nic Ci nie umknie
Jaspis lubi tę wiadomość
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Ja ciężko pracuję
Poza tym głowa mi pęka od wczoraj, pogoda się zmienia, to moje samopoczucie zawsze do dupy
Dzieci wczoraj zadbały, żebym nie miała czasu sobie wkręcać objawów ciążowych, z mojego weekendowego sprzątania nic nie zostało ;( Mały piekł suflety z kolegami, więc cała kuchnia w czekoladzie, okna od nowa do mycia, bo zamykali sie na balkonie dla zabawy i całe w łapkach brrr, więc wczoraj kuchnię musiałam odgruzować, a dzisiaj znowu okna
I czekam do niedzieli na testowanie, mam nadzieję, ze nie ześwirujęA jutro wizyta u nowej ginki, mam nadzieję, ze jest taka dobra, jak wszyscy mówią i jak nie w tym miesiącu to w przyszłym zobaczę II kreseczki ( w sumie fajny prezent na urodziny bym sobie zrobiła )
-
Jaspis, jesteś najlepsza w prowadzeniu listy
I trzymam kciuki za wyniki Twojego najstarszegoJaspis lubi tę wiadomość
-
A zajrzałam do Was, jestem po wizytacji szefa, wypłata się zgadza, słonko świeci także żyć nie umierać.
Jaspis, Lunna, dineh lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
W ogóle mam 27dc a tu nici z owulacji chyba. Kłuje mnie prawy jajnik, i trochę pobolewa, ale ginek stwierdził pęcherzyki na lewym jajniku. Więc nie wiem co to mi się tam odzywa.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Karmel noł. Do pęknięcia to tak jak Jaspis mówi wielkość. Rosną tak do 1,5-2mm na dobę.Także teraz możesz być w okolicy ewentualnej owulki.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ej dziewczyny! Ale mam głupi rozkmin!!!! HELP!!!
Mój prawy jajnik, ale jakbyście na mnie patrzyły, to lewy. To który jajcor w końcu jest który?!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.