Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonia1617 wrote:U mnie cykl spisany na straty, 6 dni po owu, szyjka krotka, otwarta, okresowo bedzie za 6 dni.. Ale nic 13 lutego mam wizyte u gin, akurat. W czasie owulacji lub po owulacji to biore recepte na dupka i tedtuje napewno w 14 dniu po:)
Kurcze troszkę szkoda Ale jak masz już plan na następny cykl to lepiej -
Aika zawsze boli, i tego nie przewidzisz czy na Bobo czy na @.. Niestety.. Widze ze jesteśmy na tym samym etapie, musisz czekac. Tylko czas cos tu da.. Bo na bete za wczesnie a o tescie ani juz nie gadam. Kup sibie dobra czekolade wskakuj pod koc i milo spedz popoludnie, polecam^^
Karen25 lubi tę wiadomość
-
Sonia1617 wrote:Aika zawsze boli, i tego nie przewidzisz czy na Bobo czy na @.. Niestety.. Widze ze jesteśmy na tym samym etapie, musisz czekac. Tylko czas cos tu da.. Bo na bete za wczesnie a o tescie ani juz nie gadam. Kup sibie dobra czekolade wskakuj pod koc i milo spedz popoludnie, polecam^^
Też sprawdziłam szyjkę, wysoko, zamknięta i twarda Dziękuję i Tobie też życzę miłego popołudnia
-
cziktaaa wrote:No a ja mam do Marca 2018
Myślałam, że do tego... No to masz umowę do marca. Czyli po porodzie do marca jesteś na urlopie macierzyńskim. Pracodawca może, ale nie musi, przedłużyć z Tobą umowę po tym terminie.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyannde wrote:Myślałam, że do tego... No to masz umowę do marca. Czyli po porodzie do marca jesteś na urlopie macierzyńskim. Pracodawca może, ale nie musi, przedłużyć z Tobą umowę po tym terminie.
Wiem wiem...ale będe myślała póżniej,puki co się nie będe stresowała takim pierdołami -
Ja dzisiaj mam takie rewolucje cięzkie w jajnikach i w podbrzuszu, że na pewno uruchomimy produkcje dzisiaj.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam dziewczyny, że mnie taka śpiączka ogarnęła w momencie że marzy mi się poducha.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ooo, Cziktaaa... to już tulę na zapas. :* Przyjdziesz do domciu (chyba ze już w nim jesteś) to kubeł lodów, czekolada i płacz ile dusza zapragnie. Najlepiej to zrobić sobie reset w takiej sytuacji.
Marcia, ciesz się!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
marciaa wrote:kiedyś jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to się rozpłakałam że tata zamknął po sobie mikrofalę a też chciałam sobie coś zagrzać haha
oj te hormony ;p
Hahahaha, wyobraziłam sobie tą sytuację. Nie dziwię się facetom że czasem nie mogą nas ogarnąć.
Aika to akurat nie powinno Cię dziwić, niedługo dojdzie częste latanie do kibelka, mdłości... wszystko przed Tobą.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Hahahaha, wyobraziłam sobie tą sytuację. Nie dziwię się facetom że czasem nie mogą nas ogarnąć.
Aika to akurat nie powinno Cię dziwić, niedługo dojdzie częste latanie do kibelka, mdłości... wszystko przed Tobą.
HAHAH no tragedia ;/ sama ze sobą nieraz wtedy nie mogę wytrzymac -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ooo, Cziktaaa... to już tulę na zapas. :* Przyjdziesz do domciu (chyba ze już w nim jesteś) to kubeł lodów, czekolada i płacz ile dusza zapragnie. Najlepiej to zrobić sobie reset w takiej sytuacji.
Marcia, ciesz się!
Taki jest plan...a w międzyczasie .....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5087730b5eba.jpg