X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Sonia1617 Znajoma

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cykl spisany na straty, 6 dni po owu, szyjka krotka, otwarta, okresowo bedzie za 6 dni.. Ale nic 13 lutego mam wizyte u gin, akurat. W czasie owulacji lub po owulacji to biore recepte na dupka i tedtuje napewno w 14 dniu po:)

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia1617 wrote:
    U mnie cykl spisany na straty, 6 dni po owu, szyjka krotka, otwarta, okresowo bedzie za 6 dni.. Ale nic 13 lutego mam wizyte u gin, akurat. W czasie owulacji lub po owulacji to biore recepte na dupka i tedtuje napewno w 14 dniu po:)

Kurcze troszkę szkoda :( Ale jak masz już plan na następny cykl to lepiej :)

m85awv1.png
  • Sonia1617 Znajoma

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika zawsze boli, i tego nie przewidzisz czy na Bobo czy na @.. Niestety.. Widze ze jesteśmy na tym samym etapie, musisz czekac. Tylko czas cos tu da.. Bo na bete za wczesnie a o tescie ani juz nie gadam. Kup sibie dobra czekolade wskakuj pod koc i milo spedz popoludnie, polecam^^

Karen25 lubi tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia1617 wrote:
    Aika zawsze boli, i tego nie przewidzisz czy na Bobo czy na @.. Niestety.. Widze ze jesteśmy na tym samym etapie, musisz czekac. Tylko czas cos tu da.. Bo na bete za wczesnie a o tescie ani juz nie gadam. Kup sibie dobra czekolade wskakuj pod koc i milo spedz popoludnie, polecam^^

Też sprawdziłam szyjkę, wysoko, zamknięta i twarda :) Dziękuję i Tobie też życzę miłego popołudnia :)

m85awv1.png
  • annde Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cziktaaa wrote:
    No a ja mam do Marca 2018 :/

Myślałam, że do tego... No to masz umowę do marca. Czyli po porodzie do marca jesteś na urlopie macierzyńskim. Pracodawca może, ale nie musi, przedłużyć z Tobą umowę po tym terminie.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Myślałam, że do tego... No to masz umowę do marca. Czyli po porodzie do marca jesteś na urlopie macierzyńskim. Pracodawca może, ale nie musi, przedłużyć z Tobą umowę po tym terminie.

Wiem wiem...ale będe myślała póżniej,puki co się nie będe stresowała takim pierdołami :P

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam takie rewolucje cięzkie w jajnikach i w podbrzuszu, że na pewno uruchomimy produkcje dzisiaj. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja dzisiaj mam takie rewolucje cięzkie w jajnikach i w podbrzuszu, że na pewno uruchomimy produkcje dzisiaj. :D

Uruchamiajcie, Wróbelki :D

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

Ja też ale to tylko nadciągającą @ oznacza...

• marciaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dzisiaj serio jakiś dzień piersi..

moje nabrzmiałe, cięzkie i wielkie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohooo to @ na bank w natarciu bo już mi się płaczliwość załącza i wiem że to stracony cykl :( :( :( :( wiec dupa z <3 bo dziś bez kija nie podchodź :/

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny, że mnie taka śpiączka ogarnęła w momencie że marzy mi się poducha. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cziktaaa wrote:
    Ohooo to @ na bank w natarciu bo już mi się płaczliwość załącza i wiem że to stracony cykl :( :( :( :( wiec dupa z <3 bo dziś bez kija nie podchodź :/

haha tseż tak mam... mój mąż zawsze wtedy: oho okres sie zbliża

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa podobnie :)

Wróblowa mnie też cały wczorajszy i dzisiejszy dzień męczy sen :P

m85awv1.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, Cziktaaa... :( to już tulę na zapas. :* Przyjdziesz do domciu (chyba ze już w nim jesteś) to kubeł lodów, czekolada i płacz ile dusza zapragnie. :D Najlepiej to zrobić sobie reset w takiej sytuacji. :D

Marcia, ciesz się! :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to się rozpłakałam że tata zamknął po sobie mikrofalę a też chciałam sobie coś zagrzać haha
    oj te hormony ;p

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    kiedyś jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to się rozpłakałam że tata zamknął po sobie mikrofalę a też chciałam sobie coś zagrzać haha
    oj te hormony ;p

Hahahaha, wyobraziłam sobie tą sytuację. :D Nie dziwię się facetom że czasem nie mogą nas ogarnąć. :D

Aika to akurat nie powinno Cię dziwić, niedługo dojdzie częste latanie do kibelka, mdłości... :D wszystko przed Tobą. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Hahahaha, wyobraziłam sobie tą sytuację. :D Nie dziwię się facetom że czasem nie mogą nas ogarnąć. :D

Aika to akurat nie powinno Cię dziwić, niedługo dojdzie częste latanie do kibelka, mdłości... :D wszystko przed Tobą. :D

HAHAH no tragedia ;/ sama ze sobą nieraz wtedy nie mogę wytrzymac

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hormony potrafią zmienić potulną kobietkę we wrednego potworka :D
    Wróblowa ale my z Nimi też nie mamy za kolorowo. Trzeba się jakoś im odpłacić :P Ojj mimo wszystko, nie mogę się tego doczekać <3

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ooo, Cziktaaa... :( to już tulę na zapas. :* Przyjdziesz do domciu (chyba ze już w nim jesteś) to kubeł lodów, czekolada i płacz ile dusza zapragnie. :D Najlepiej to zrobić sobie reset w takiej sytuacji. :D

Marcia, ciesz się! :)

Taki jest plan...a w międzyczasie .....

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5087730b5eba.jpg

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ