Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:dziewczyny czy temperatura musi skoczyć dzień po owu czy może np. 3 dni po ?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale jak tempka rośnie wolno po spadku to znaczy że jest słaba wydolność ciałka żółtego. Jeśli o to Ci chodzi
A wiesz może gdzie można o tym przeczytać? Bo w sumie mimo wszystko mi też nie skoczyła nagle I nie powiem, troszkę mnie to zaniepokoiło
-
Aika wrote:A wiesz może gdzie można o tym przeczytać? Bo w sumie mimo wszystko mi też nie skoczyła nagle I nie powiem, troszkę mnie to zaniepokoiło
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale jak tempka rośnie wolno po spadku to znaczy że jest słaba wydolność ciałka żółtego. Jeśli o to Ci chodzi
nie nie, nie o to chodzi
chodzi mi o to że np skok temperatury po owu jest znaczny ale nie dzień po tylko np 3 dni po -
nick nieaktualny
-
Nie no raczej nie ma co panikować na zapas. Dla pewności możesz zrobić badanie hormonów. z reszta wydaje mi się że z tym powolnym wzrostem chodzi nie o wzrost co 0.1-0.15st tylko już naprawdę takim malusim chyba. Nie zawsze z reszta muszą być te skoki takie gwałtowne
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Nie no raczej nie ma co panikować na zapas. Dla pewności możesz zrobić badanie hormonów. z reszta wydaje mi się że z tym powolnym wzrostem chodzi nie o wzrost co 0.1-0.15st tylko już naprawdę takim malusim chyba. Nie zawsze z reszta muszą być te skoki takie gwałtowne
Uff A jakie hormony? Bo do tej pory w sumie miałam tylko prolaktynę robioną -
A gdzies to tu pisałam, ja robiłam: prolaktyna, progesteron, lh, fsh, tarczyca.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.