Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcia mój Boże, ja tak raz w życiu miałam... tak silny PMS że myślałam że sama siebie pogryzę, łaziłam jak rozwścieczony zwierz. modliłam się w duchu żeby jak najszybciej @ przyszła i to wszystko puściło, bo mnie wywiozą do czubków.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
cziktaaa wrote:Taki jest plan...a w międzyczasie .....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5087730b5eba.jpg
O, no właśnie dziś na fb polubiłam jej funpage, bo mi się przypomniało. bardzo pozytywna kobitka.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Cześć dziewczyny.
Ja niestety nie mam powera do pracy. Dziś zostalam w domu ale trochę popracowalam przed lapkiem. Teraz odpoczywam i piję herbatkę. Wczoraj to była jakaś masakra. Przez pol dnia wyłam, nie było końca. Dałam się mojemu mężowi we znaki.
-
nick nieaktualny
-
Cześc Plinka, biedactwo. mąż na pewno rozumie Twoją obecną sytuację i buzujące hormony, niech zagryza zęby, warto.
Ja zaraz będę się ulatniać, kończę robotę i wreszcie jadę do domciu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Aika czuję się dobrze. Już się chyba przyzwyczaiłam że czasami mnie podbrzusze zaboli a innym razem zakłuje i nie robię z tego afery już: -)
Dziś jest chyba jakiś cyckowy dzień bo i moje są jakieś szczególnie nieznośneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:52
-
plinka wrote:Aika czuję się dobrze. Już się chyba przyzwyczaiłam że czasami mnie podbrzusze zaboli a innym razem zakłuje i nie robię z tego afery już: -)
Dziś jest chyba jakiś cyckowy dzień bo i moje są jakieś szczególnie nieznośne
jest jest na 100%
23.01 dzień nieznośnych piersi -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Cześc Plinka, biedactwo. mąż na pewno rozumie Twoją obecną sytuację i buzujące hormony, niech zagryza zęby, warto.
Ja zaraz będę się ulatniać, kończę robotę i wreszcie jadę do domciu.
Ja też Moje Kochane ulatniam się,miłego popołudnia i owocnych -
Ja tak się zajęłam czytaniem internetów o owulacjach progesteronach i innych, że zapomniałam kompletnie o egzaminach, które mam w sobote Chyba muszę odciąć sobie dostęp do telefonu i komputera na kilka dni.
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
Renfri wrote:Dziś nie czuję się najlepiej, swędzą mnie sutki, czuję lekki ból i kłucie w podbrzuszu... aby się kropek udomowił we mnie w tym cyklu
Życzę Wam wszystkim żebyście miały swoje Kropki
Ja na swojego też się naczekałam. A przyszedł wtedy kiedy się go nie spodziewałam Łobuziak jeden -
Ja właśnie wracam do domu. Na dzisiaj chyba się odłączę od neta, poświęcę trochę czasu mojemu ślubnemu, bo jak przyjdzie @to będzie mu smutno.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS