Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama się rozstałam z ojcem mojej Majusi, po jej urodzeniu wszystko się kompletnie rozwaliło i jak miała roczek to odeszłam od niego.
Nie żałuje bo mam teraz świetnego faceta, z którym znam się już kupę lat i wiem, że to ten Staramy się o wspólnego dzieciaczka i wyjdzie na to, że też będą miała 2 dzieci z 2 facetami heheh
Sytuacja sytuacji nie równa.. nie ma coMajeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
Wróblowa dziękuję za diagnozę, od takiej czarownicy nie można nic bagatelizować! Mój mężczyzna w pełni Cię popiera Ja też coś czuję że coś się szykuje ogólnie na Naszym forum
Karen dokładnie, zupełnie inna sytuacja jest u Ciebie niż u tej kobietyKaren25 lubi tę wiadomość
-
Aika wrote:Wróblowa dziękuję za diagnozę, od takiej czarownicy nie można nic bagatelizować! Mój mężczyzna w pełni Cię popiera Ja też coś czuję że coś się szykuje ogólnie na Naszym forum
Karen dokładnie, zupełnie inna sytuacja jest u Ciebie niż u tej kobiety
A jak u ciebie z cyklami? Który miesiąc starań ?Majeczka 21.11.2012 r.
Aika wrote:Wróblowa dziękuję za diagnozę, od takiej czarownicy nie można nic bagatelizować! Mój mężczyzna w pełni Cię popiera Ja też coś czuję że coś się szykuje ogólnie na Naszym forum
Karen dokładnie, zupełnie inna sytuacja jest u Ciebie niż u tej kobiety
wróblowa mi też nieśmiało podsuwa taką przepowiednię, więc życzę sobie, żeby się sprawdziło. Już niedługo będzie pewność. W środę wszystko się okaże.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Aika wrote:Karen u Nas 5 cykl starań
Annde popieram w tym Wróblową U mnie jeszcze niecałe 2 tygodnie, a nawet nie wiesz jak mnie korci żeby już wiedzieć
Wiem, doskonale wiem jak to jest Przecież od samego początku Wam jęczę, ze nie wytrzymam. Tzn. teraz to już z górki, zaraz będzie wiadomo, ale serio, gdybym wtedy w weekend miała pod ręką test ciążowy, to pewnie bym go zrobiła.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Wytrzymacie dziewczyny! 2 lutego już niedługo. to są zresztą urodziny mojego Taty. Oby to i dla Was była szczęśliwa data!Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Trzymam za Was mocno kciuki.
Karen, no trochę wrzuciłam wszystko do jednego worka, wybacz. Ale wyczułam w Twoim poście nutkę złośliwości w stosunku do Twojej koleżanki. Broń Boże nie oceniam źle kobiet które odeszły od swoich mężczyzn z którymi mają dziecko, a teraz sobie chcą ułożyć życie od nowa, nie, nie. Miałam na myśli takie zaleciałości patologii.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Zazdroszczę Wam tego testowania, nawet nie wiecie jak ja się katuję wiedząc że jeszcze do owulki nawet nie doszło.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Trzymam za Was mocno kciuki.
Karen, no trochę wrzuciłam wszystko do jednego worka, wybacz. Ale wyczułam w Twoim poście nutkę złośliwości w stosunku do Twojej koleżanki. Broń Boże nie oceniam źle kobiet które odeszły od swoich mężczyzn z którymi mają dziecko, a teraz sobie chcą ułożyć życie od nowa, nie, nie. Miałam na myśli takie zaleciałości patologii.
Oczywiście ja mówiłam o niej trochę ze zgryźliwością. Dla mnie to też jest patologia i z chęcią zabrałabym jej te dzieci do siebie ( ale pewnie bym poszła za to siedzieć ). Wiem jak to jest nie ułożyć sobie życia z ojcem swojego dziecka, ale 3 dzieci i każde z innym to już dla mnie gruba przesadaMajeczka 21.11.2012 r.
Aika wrote:Ja też 2.02
Muszę sobie postanowić, że do tego dnia nie kupię ani jednego testu ciążowego. Przez ostatnich kilka miesięcy mimo, iż wiedziałam że za wcześnie na testy to i tak je robiłam ja głupia
Chyba nie chce się po raz kolejny rozczarować. Mam tylko nadzieję, że 21 miałam tą owulację i coś z tego wyjdzie. Minęły dopiero dwa dni... Okaże się jak znam swój organizmMajeczka 21.11.2012 r.
Ano właśnie. Mówię, najgorzej szkoda tych biednych szkrabów.
Annde i Aika, w razie czego nie musicie dziękować. ja tylko poproszę podwójną dawkę wirusków.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ano właśnie. Mówię, najgorzej szkoda tych biednych szkrabów.
Annde i Aika, w razie czego nie musicie dziękować. ja tylko poproszę podwójną dawkę wirusków.
Jak się uda, to prześlę Ci nawet potrójną ode mnie samejTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Annde no teraz już wiem jak się czułaś Ale dobrze że nie zrobiłaś tego testu, teraz będzie wiarygodniejszy Czekamy z niecierpliwością i trzymamy kciuki za fasolkę
Wróblowa spokojnie, przyjdzie i Twój czas na testowanie Oj będziesz miała maaase wirusków, od Annde potrójną dawkę, ode mnie tak samo
Karen no ja niestety mam 5 testów w domu, leżą razem z owulacyjnymi i tak czekają Nie mogę ich zawieść!
No miejmy nadzieje że tak było i że się nie zawiedziesz -
nick nieaktualnyApropo testów ciążowych i Ovarinu
Ostatnio zamawiałam tutaj testy ciążowe bo w cenie super a do tego ovarin taniutki w porównania do moich aptek stacjonarnych,więc polecam
http://aptekasowa.pl/pl/testy-ci%C4%85%C5%BCowe-i-diagnostyczne/34104-baby-boom-test-ci%C4%85%C5%BCowy-kasetowy-1-szt.html?search_query=test&results=126annde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannde wrote:W moim przypadku to chyba by nic nie dało, bo z automatu przedłużą mi umowę do porodu. A ciągłe L4 też by dobrze nie wyglądał, gdyby jednak zastanawiali się, czy mi tę umowę przedłużyć.
Cziktaaaa, tak do 31 lipca tego roku. Potem powinnam mieć już bezterminową, ale jak to będzie, nie wiem.
No a ja mam do Marca 2018