Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lollita wrote:Ale dwa razy w ciągu jednego cyklu?? Płodny sluz miałam ze trzy tygodnie temu. A teraz mam znowu"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Katarzynka92 wrote:Agu pewnie dostałas trioxal albo orungal ja po tym leku miałam pół roku spokoju
brałas ostatnio antybiotyki albo jadlas dużo słodyczy, miałaś stres?
Dostałam Orungalpo kilku próbach musiałam wysypac zawartość na łyżeczkę bo inaczej nie dałam rady...
Miałam ostatnio kilka antybiotyków (zapalenie zatok, zapalenie pęcherza itp) a słodycze jem na potęgę bo je kochamDo tego stres mam codziennie w pracy
I jeszcze ten stres związany ze staraniami... Strasznie mnie denerwuje, że od jakiegoś czasu każdy kolejny cykl nam przepada, a ja wtedy zawsze myślę, że może gdybyśmy się mogli starać to akurat w tym cyklu, który przepadł by się udało... I to mnie dobija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 18:33
-
3 tygodnie temu mialam TSH 5,3 - po lekach, diecie bez pszenicy dzisiaj 1,83 !!!!
))
światełko w tunelu
oby tylko wyniki męża się też poprawiłyEA, agu92, Karola27, anciaa, kmala, Madzix88 lubią tę wiadomość
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
marciaa wrote:Anetka, my idziemy na pierwszą wizytę niepłodnościową i mamy mieć swoją historię chorob o ile taka jest (nawet niekoniecznie powiązana z niepłodnością) no i wyniki badań jakie mamy i tyle. Nic nie kazali robić
marciaa my też mamy wziąć swoje badania jakie mamy i zrobić ten cały pakiet co podali.. Ale tak jak mówiłam, póki co ich nie robię, najpierw zobaczę co będzie na pierwszej wizycie. -
agu92 wrote:Dostałam Orungal
po kilku próbach musiałam wysypac zawartość na łyżeczkę bo inaczej nie dałam rady...
Miałam ostatnio kilka antybiotyków (zapalenie zatok, zapalenie pęcherza itp) a słodycze jem na potęgę bo je kochamDo tego stres mam codziennie w pracy
I jeszcze ten stres związany ze staraniami... Strasznie mnie denerwuje, że od jakiegoś czasu każdy kolejny cykl nam przepada, a ja wtedy zawsze myślę, że może gdybyśmy się mogli starać to akurat w tym cyklu, który przepadł by się udało... I to mnie dobija.
Ja niestety się borykam z grzybkiem muchomorkiem. No to właśnie może być to wynikiem antybiotykoterapii, brałaś coś oslonowego? Jeśli nie to warto sobie kupić teraz provag albo dicoflor60. Możesz też sobie kupić lactovaginal dla przywrócenia prawidłowego ph. No i ograniczyć słodkie, a najlepiej wogole zrezygnować z cukru. Masz do tego jakieś problemy z jelitami, zoladkiem?MalPog lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny
.
Plinka super brzuszek. Ekran wymacany
. Tez majowa jestem wiec może i mi dobre wieści przyniesie ten miesiąc;)? Bocka tez widziałam wiec może to cos znaczy:)? Oooooobyyy.
Witam nowe staraczkiLunna, plinka lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Dziewczyny ja kiedyś miałam jakiegoś grzybka i to przez basen! Zrezygnowałam z basenu i grzybka nie ma
ale mi gin też powiedziała, że grzybek lubi słodycze -> cukier i lepiej ograniczyć. Brałam tabletki dopochwowo i maść.
P.S. Ptaszyna gdzie nam odleciała? Czyżby jeszcze nie miała prądu?Dolika lubi tę wiadomość
-
Katarzynka92 wrote:Ja niestety się borykam z grzybkiem muchomorkiem. No to właśnie może być to wynikiem antybiotykoterapii, brałaś coś oslonowego? Jeśli nie to warto sobie kupić teraz provag albo dicoflor60. Możesz też sobie kupić lactovaginal dla przywrócenia prawidłowego ph. No i ograniczyć słodkie, a najlepiej wogole zrezygnować z cukru. Masz do tego jakieś problemy z jelitami, zoladkiem?
Znalazłaś jakiegoś gina na nfz czy byłaś u swojego prywatnie? -
marciaa wrote:Tzn czego średnie ?
Dobrze pamiętam że razem wchodziliscie ?
Zgadza się wchodziliśmy razem. Może ja jestem przewrazliwiona i się czepiam ale w łazience w pokoju aż wyspywały się z kosza ręczniki papierowe (nie jest to wielki trud żeby to sprzątnać), pani poinformowała nas ze mamy 20 minut, cała sytuacja była dla nas stresująca a co dopiero z zegarkiem w ręku. W pokoju taki zaduch ze ledwo dało się oddychać i dodatkowo jego wygląd i mi i mężowi przypominął burdel(żadne z nas nigdy nie było ale takie skojarzenia nam się nasunely) nikt też nie zaproponował skorzystania z prezerwatywy a ja ze względu na okoliczności sytuacji wstydzilam się zapytać
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem w 19 dc ale od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch jak na okres a jednak troszkę inaczej. Postanowiłam zrobić dzis test. Wyszła blada kreska wiec zrobiłam jeszcze dwa tez wydaje mi się że są dwie kreski ale możecie zerknąć? Co myślicie te kreski sie zaliczają? Jestem w ciazy? Zdjęcie pod linkiem https://zapodaj.net/045eca80e8f95.jpg.html
-
Dolika wygląda to na początki ciąży. Ale, jak to możliwe aby było już coś widać? Ja również jestem w 19 dc, czyli mając cykle 28 dniowe, owulacja była 14 kwietnia, nie ma raczej możliwości aby dzisiaj było coś widać w 5 dniu od owulacji.
Dziewczyny co myślicie?