Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:Dziewczynki ja padam już do Krainy dzikich łowów
padam jak nie wiem, od 5 na nogach/w trasie od 7 i sporo zalatwiania mielismy dzisiaj.
miłej nocki"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Lecę, zaraz będę!
agu92 lubi tę wiadomość
-
Karola27 wrote:Zgadza się wchodziliśmy razem. Może ja jestem przewrazliwiona i się czepiam ale w łazience w pokoju aż wyspywały się z kosza ręczniki papierowe (nie jest to wielki trud żeby to sprzątnać), pani poinformowała nas ze mamy 20 minut, cała sytuacja była dla nas stresująca a co dopiero z zegarkiem w ręku. W pokoju taki zaduch ze ledwo dało się oddychać i dodatkowo jego wygląd i mi i mężowi przypominął burdel
(żadne z nas nigdy nie było ale takie skojarzenia nam się nasunely) nikt też nie zaproponował skorzystania z prezerwatywy a ja ze względu na okoliczności sytuacji wstydzilam się zapytać
Ojej to rzeczywiście niekomfortowo.
Dam znać jak u nas. My akurat badanie będziemy robić w invimed.
Ale w fertimedica widziałam fotki pokoju i wiadomo ma taki styl "z atmosferą" ale taki buduarowy.
Jeśli echodziliscie razem to od razu powinni dac wam prezerwatywe -
marciaa wrote:Ojej to rzeczywiście niekomfortowo.
Dam znać jak u nas. My akurat badanie będziemy robić w invimed.
Ale w fertimedica widziałam fotki pokoju i wiadomo ma taki styl "z atmosferą" ale taki buduarowy.
Jeśli echodziliscie razem to od razu powinni dac wam prezerwatywe
To jeżeli w Invimed na Rakowieckiej to niestety czeka was to samo bo my właśnie tam byliśmydo póki nie zajrzałam na zdjęcia pokoju w fertimedica to ten nie wydawał się taki dramatyczny
A prezerwatywe wydaje mi się ze powinni choc zapytać czy byśmy chcieli żeby oszczędzić pacjentom dodatkowych krepujacych sytuacji. -
Karola27 wrote:To jeżeli w Invimed na Rakowieckiej to niestety czeka was to samo bo my właśnie tam byliśmy
do póki nie zajrzałam na zdjęcia pokoju w fertimedica to ten nie wydawał się taki dramatyczny
A prezerwatywe wydaje mi się ze powinni choc zapytać czy byśmy chcieli żeby oszczędzić pacjentom dodatkowych krepujacych sytuacji.
No dokładnie.
No cóż... Trzeba zrobić swoje i tyle :p
Ja właśnie nie wiem czy w tym fertimedica mają dokładne badanie? Jest tam jakieś CASA -
Dzień dobry dziewczyny
Dolika po cichu również gratuluję
Raven czekamy na piękny przyrost bety
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witam się wczesnym rankiem z pracy i już odliczam do 14.00
U mnie w dalszym ciągu zima, biało i wiosny nie widać
Dolika na testach są kreseczki, więc koniecznie beta, czekamy na pozytywne wieści i poprawę statystyk kwietniowych
Raven trzymam mocno kciuki za duuuuuży wzrost! :*
Wróbelku a Ty dalej odcięta od świata???
Miłego dzionka!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Jaspis w kwietniu nie testuje, temp mocno spadła, czekam na @.
Wpisz mnie proszę na 18 maja.
Miłego dnia!Jaspis lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Witam się
Dolika i Raven trzymam kciuki za ładne bety!
Dziś już czwartek, tylko jutro i weekend. Wyprosiłam wolne na poniedziałek, to trochę odpocznę.
Dziewczyny jakoś tak opadam z nadziei, że mogło coś w tym cyklu wyjść.
Na co dzień jestem mega pozytywną osobą, uśmiechnięta i radosną. Ale kiedy zaczynam myśleć o tym dlaczego nie wychodzi, choć teoretycznie wyjść powinno, to strasznie się zamartwiam i chodzę smutna, tak że wszyscy widzą, ze jest coś nie tak... -
mili_moli wrote:Milli a jakie plany testowe u Ciebie?
W ogóle to dzień dobry:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
floreczka wrote:Cieszcie się, że mieliście chociaż jakiś pokoik, bo mój mąż dostał pojemniczek i pan mu pokazał gdzie jest łazienka, hahaha."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dzień dobry! Ledwo wstałam, śniły mi się jakieś głupoty
Raven i Dolika - czekamy na wyniki bety
Na razie za oknem szaro, buro i ponuro. Teraz żeby się obudzić trzeba iść do Rossmanna - tam pewnie dzisiaj sytuacja jest dynamiczna dzięki promocji. Można dostać z bara od jakiegoś babsztyla i od razu więcej energii w człowieka wstępujeAnna6 lubi tę wiadomość