Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na poprawę humoru:
https://www.instagram.com/p/BSzs9SYhIJE/
Kocham go! Prawie jak mójAneTkaa87, MalPog lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
MalPog wrote:Agu Katarzynka ma rację z tymi słodyczami. Grzybki uwielbiają cukier i przez to mogą być trudniejsze w wyleczeniu. Na czas leczenia odstaw cukier (również słodkie owoce), stosuj probiotyki (może być zwykły jogurt naturalny bez cukru w składzie), do diety włącz imbir, czosnek, kurkumę, kiszonki (ogórki, kapustę). Uwierz mi, że to bardzo pomaga.
Znalazłaś jakiegoś gina na nfz czy byłaś u swojego prywatnie?
O rany nie dam rady teraz słodyczy odstawićPościłam 40 dni i jak się w święta przyssałam to nie tak łatwo będzie się przestawić znowu. Problemów z żołądkiem i jelitami nie mam żadnych
Dzięki za rady, kiszonki bardzo lubię, czosnek i imbir też mogłabym wcinać non stop także z tym będzie dużo łatwiej
I najważniejsze, że wypisała leki również dla męża bo podejrzewam, że to on był niedoleczony i zaraził mnie znowu
Aha i pytałaś o lekarza, chodzę na razie prywatnie, na nfz chciałam się zapisać do poradni w USK, ale jakoś codziennie zapominam zadzwonić ;p a oni tam do 13.00 pracują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 20:20
Katarzynka92, MalPog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agu92 wrote:O rany nie dam rady teraz słodyczy odstawić
Pościłam 40 dni i jak się w święta przyssałam to nie tak łatwo będzie się przestawić znowu. Problemów z żołądkiem i jelitami nie mam żadnych
Dzięki za rady, kiszonki bardzo lubię, czosnek i imbir też mogłabym wcinać non stop także z tym będzie dużo łatwiej
A dzień bez słodyczy dniem straconymagu92 lubi tę wiadomość
Dolika wrote:Hej dziewczyny jestem w 19 dc ale od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch jak na okres a jednak troszkę inaczej. Postanowiłam zrobić dzis test. Wyszła blada kreska wiec zrobiłam jeszcze dwa tez wydaje mi się że są dwie kreski ale możecie zerknąć? Co myślicie te kreski sie zaliczają? Jestem w ciazy? Zdjęcie pod linkiem https://zapodaj.net/045eca80e8f95.jpg.html"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dolika wrote:Z nerwów ale zerknelam w kalendarz jestem w 25 dc a obu bylo w 14 dniu w niedzielę (zav4 dni ( mam termin miesiączki
Dolika to spore prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Dla pewności zrobiłabym betę -
Dolika to może Ci już pokazywać jeśli masz czuły test. Najlepiej iść na bete i po 48 godzinach ponownie aby sprawdzić czy jest ładny przyrost.
Chyba można Ci pogratulowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 20:27
agu92 wrote:Floreczka to ja mam całą piwnicę kiszonych ogórów
MalPog, Jaspis lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
agu92 wrote:Wróciłam od gina. Moja walka z grzybkiem ciągle trwa. Dopadło mnie nie wiadomo skąd, nigdy nie miałam takich problemów, a teraz nie mogę się doleczyć
Dostałam tabletki dla siebie i męża i teraz płaczę, bo okazało się, że to takie mega ogromne kapsułki a ja nie umiem połykać tabletek - od razu się duszę. Nie mogę wysypać zawartości tak jak to zawsze robiłam, bo mają się rozpuścić dopiero w jelitach... Mam połknąć dwie wieczorem i dwie rano. Czekają mnie okropne 24 godziny ;(
-
Dolika wrote:Hej dziewczyny jestem w 19 dc ale od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch jak na okres a jednak troszkę inaczej. Postanowiłam zrobić dzis test. Wyszła blada kreska wiec zrobiłam jeszcze dwa tez wydaje mi się że są dwie kreski ale możecie zerknąć? Co myślicie te kreski sie zaliczają? Jestem w ciazy? Zdjęcie pod linkiem https://zapodaj.net/045eca80e8f95.jpg.html
ale 19dc to dość wcześnie. Wszystko na pewno potwierdzi się na wizycie u gine
ja radze nie wczesniej niz 3 tyg od testu - nam bladziochy wyszly w 27dc a w 16 dni pozniej jeszcze serducho nie pracowalo na tyle zeby je bylo widac.
ps. beta bankowo wyjdzie dobra z takimi mocnymi bledziochamigratulacje
-
floreczka wrote:Mogę zamieszkać w Twojej piwnicy? (Oczy kota ze Shreka)
Ja też po 1,5 m-ca bez słodyczyobecnie nadrabiam poświątecznym ciastem
Dolika rób betę! Trzymam kciuki, żeby to była tylko formalność i po cichu gratuluję