Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monijaaa wrote:Hej Dziewuchy...
do mnie w nocy przyszła @. Dzisiaj wizyta u gin. Przygotowywanie się do IUI. Matko jak ja chciałam tego uniknąć. Tak pragnęłam naturalnie począć dzidziusia.
Gdzie jest sprawiedliwość?!
wczoraj przy śniadaniu w faktach mówili o kobiecie która wyrzuciła na śmieci noworodkaa my wszystkie tak pragniemy, tyle mamy miłości
i dupa blada
bo przewaznie jest tak, że jak się nie chce nie uważa i ma sie gdieś to pyk i są w ciąży... a jak człowiek huha i dmucha to nic ne wychodzi... -
Luna to juz 7 tydzień
??? Ale ten czas zapitala
EA to trzymam kciuki za ten cykl
U nas czas pokaże czy cykl na straty czy nie. 8 maja testowanie o ile @ nie przyjdzie. Zastanawiał się czy nie przesunąć dalej testowania na wszelki wypadek...Lunna, EA lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
karollka29 wrote:Luna to juz 7 tydzień
U nas czas pokaże czy cykl na straty czy nie. 8 maja testowanie o ile @ nie przyjdzie. Zastanawiał się czy nie przesunąć dalej testowania na wszelki wypadek...
Dzięki karollka -
karollka29 wrote:Luna to juz 7 tydzień
U nas czas pokaże czy cykl na straty czy nie. 8 maja testowanie o ile @ nie przyjdzie. Zastanawiał się czy nie przesunąć dalej testowania na wszelki wypadek...(7 skonczony w tym sensie
) ale wg 1 usg ciaza mlodsza o pare dni niz by wykazywal czas ostatniej @ (owulka po 14 dc) zobaczymy za tydzien co powie sprzet bo Maluda miala tylko nieco ponad 3mm
-
Karollka poza tym to oni 1 tc licza jako 1 tydzien cyklu
wiec jak sie dowiedziałam z testu w 27dc to bylam w 4 tygodniu;) chodzi o te roznice w terminie ovu ktore sa nie do ustalenia generalnie na 100% a @ jest jedyna stabilna data
EA
To ze stronki thebump (mam ich apke - mozna podejrzec model 3d maluszka i obracac itd z opisem +/- dla danego tygodnia.
U mnie jak pisalam wczesniej dzidzia jest mkodsza niz wskazuje termin @ wiec wymiary poki co i rozwoj jak dla tyg pozniej. Na nastepnych wizytach zobaczymy co i jak. Stresuje sie ze tego serducha jeszcze nie do konca dalo sie potwierdzic na 1 usg ale trudno teraz cokolwiek gdybac, trzeba czekac i byc dobrej mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 21:31
-
Karmel z solą wrote:Dziewczyny piersi mnie bolą jak na pms, nabrzmiale są, masakra...
-
Dziewczynki ja dzisiaj o 5 ruszyłam w drogę, więc postaram się Was podczytywać
niestety wtorek mam w pracy.
Trzymam za Was kciuki dziewczynki!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
agu92 wrote:Jeszcze dokładnie nie wiemy, nie planujemy trasy wyjazdu. Rzucamy tylko hasło - wycieczka, sprawdzamy stan konta i lecimy
Będziemy celować w miejsca, w których nas jeszcze nie było, dlatego np. Kraków omijamy bo już tam wszystko mamy pozwiedzane po kilka razy
Nigdy nie rezerwujemy też wcześniej noclegu i do tej pory się opłacało - zawsze udawało się znaleźć fajny i tani nocleg. Tylko tym razem jedziemy ze szwagrem i jego dziewczyną, w 4 osoby może już nie być tak prosto, ale w tym cały urok spontanicznych objazdówek
W wiadomościach właśnie mówili, że tam teraz zagrożenie powodzią :o
Polecam Pieniny
Sandomierz jeśli będziecie w tych stronachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 00:40
agu92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki, niedługo ruszam w drogę na majówkę.
Jaspis usuń mnie proszę z testowania, małpiszon jednak przyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 07:52
-
kaaarolynaaa wrote:Rozumiem.
Duże Anna masz już dzieci?ech zazdroszczę Ci serio... ja sie boję, że nigdy nie będę mamą... nie wyobrażam sobie takie życia... u nas in vitro nie wchodzi w grę, a wiadomo z adopcją jest bardzo cieżko w naszym kraju..
Dokładnie takie warunki trzeba spełniać żeby adoptować że masakra... nie liczy się to że dziecko będzie w kochającej rodzinie tylko rodzina musi spełniać chore warunki....