Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:ja jutro testuję drugi raz, bo w razie ciąży muszę odstawić dostinex, a akurat jutro biorę @ u mnie w piątek, albo w sobotę.
Też na ten monitoring muszę się w końcu wybrać. Eh
Ania to trzymam kciuki za jutro!!! A bylas juz kiedys na monitoringu?Ania95 lubi tę wiadomość
-
Jestem około 13 dpo. Na @ się nie czuję, ale na ciążę też nie :p
3 miesiące piłam zioła O.Sroki nr 3 i miałam różne dziwne bóle jajników i podbrzusza utrzymujące się aż do @, a od kilku dni nie piję i wszystko ustało. Po śluzie jedynie widzę, że jest taki jak zawsze, czyli suchy i widoczny na bieliźnie a tak to nic. -
Renes wrote:Dopiero dołączyłam do Was na forum, a już muszę się wstrzymać ze staraniami. Wyszła mi podejrzana zmiana w piersi na usg. Kazali zrobić badania u czekać do wyników, znając polskie realia będę się z tym bujać do "usr#nej śmierci"...
Renes trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :* mam nadzieję, że niedługo wrócicie do starańSkarpeta, Renes lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyewka_89 wrote:Witam serdecznie, od jakiegoś czasu jestem stałą bywalczynią forum, jednak dziś postanowiłam do Was napisać. Za mną 3 cykle bez monitoringu na CLO + DUPHASTON, obecnie za mną pierwszy cykl monitorowany: CLO (5-9dc) + OVITRELLE(17dc) + DUPHASTON (19-29dc). Niestety test HCG z moczu w 30 i 32dc ujemny. Straciłam nadzieje w tym cyklu, czekam teraz na @.
Serdecznie pozdrawiam
Powodzenia! -
pukola wrote:Gorzej jak się nastawię a nic z tego nie będzie. No nic, zrobię jutro krew i zobaczymy. Piersi wydaje mi się,że z dnia na dzień mam coraz bardziej twarde, dziś aż zaczynają bolećStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Nie byłam na krwi nie miałam jak urwać się z pracy, zrobiłam więc kolejny test w domu i niestety nic . Nadal źle się czuje, mam refluks i zgagę, piersi wciąż nabrzmiałe. Test który zrobiłam jako drugi pokazał mi jakiś cień cienia, ale był to test Bobo strumieniowy a czytałam o nim dużo złego więc działamy dalej
-
madzikow wrote:Trzydziecha, Ania myślałam, że chociaż Wam wyjdzie w tym cyklu... a tu jak muszkietery, ciągle w boju
Niestety może ten 7 cykl okaże się szczęśliwy... Kto wie ja wierzę, że w końcu musi się udać! Nie ma innej opcjimadzikow, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
No niekorzystny ostatni miesiąc. Nie poddajemy się kochane i działamy dalej! Komuś wkrótce musi się udać. Maj musi być skuteczny
madzikow, Plamka_92, Skarpeta, gosia17, futuremama lubią tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Witajcie dziewczyny
Zastanawia mnie jedna kwestia odnośnie duphostanu. Mam tak że na dwa dni przed @ temperatura mi spada na poziom sprzed owulacji. A jak jest przy cyklu wspomaganym dupkiem? Tempka spada dopiero przy odstawieniu czy może spaść podczas brania? Biorę dupka na wydłużenie cyklu i na poprawienie proga i nie chce go odstawiac jeśli zaszlabym w ciąże to mój pierwszy cykl z dupkiem i czuje się jak dziecko we mgle może Wy coś podpowiecie? Najlepiej jakbym zrobiła bete ale no trochę szkoda mi kasy bo mam tylko cień nadzieji na ten cykl, ale jednak jakaś nadzieja zawsze jest