Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Czyli to jest aż tak skomplikowane, inni nie badaja nic nie starają się I mają dzieci kurczę
-
nick nieaktualny
-
To zależy od labo. Są takie gdzie płacisz za badanie i nie musisz mieć skierowania Ja robię w luxmedzie często albo w szpitalu, bo też jest możliwość, żeby zrobić sobie prywatnie za opłatą
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Ja myślałam, że zajdę w 1 cs..oj jak bardzo się myliłam...
Plamka, ja dokładnie tak samo myślałam haha
A kiedy jeszcze się nie staraliśmy, to po każdym bez zabezpieczenia już się bałam, że w ciąży będę a to się okazuje takie trudne...
-
Ania95 wrote:Plamka, ja dokładnie tak samo myślałam haha
A kiedy jeszcze się nie staraliśmy, to po każdym bez zabezpieczenia już się bałam, że w ciąży będę a to się okazuje takie trudne...
Naiwne byłyśmy
Ania zdjęcie z Waszej sesji jest robione nad morzem? mieszkacie gdzieś w okolicach morza?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Zazdroszczę Ja urodziłam się i przez 9 lat mieszkałam w Szczecinie i mam ogromny sentyment do tego miejsca
Teraz mieszkam praktycznie na drugim końcu Polski :p
Ma swój urok morze w ciepłe wieczory lubimy sobie zjechać na plażę i posiedzieć z piwkiem ciężko by było się stąd wyprowadzićPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny życzę wam strasznie żeby Wam się udało. Bardzo Was podziwiam bo u mnie 1cs A ja już fiksuje i ciągle o tym myślę... W domu, w pracy...
To chyba każda z nas przechodziła ja po pierwszym cyklu miałam doła, a po drugim już do lekarzy zaczęłam chodzić :p
Wszystkim nam się w końcu uda, trzeba tylko czasu i cierpliwości -
Ania95 wrote:Ma swój urok morze w ciepłe wieczory lubimy sobie zjechać na plażę i posiedzieć z piwkiem ciężko by było się stąd wyprowadzić
Oj ma mi tyle dobrego zostało, że mieszkam teraz w miejscu gdzie w poblizu jest sporo jezior taka mała rekompensataAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Tak, te pierwsze miesiące starań to są najgorsze bo jest się takim nakręconym
Ja po 1,5 roku to już się chyba trochę przyzwyczaiłam, że za kazdym razem się nie udaje.
Ale w końcu kiedyś musi się udać mam przynajmniej ogromną nadziejęAnia95, gosia17 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ja też już nie chodzę ciągle z myślą, że prawdopodobnie jestem w ciąży i muszę się oszczędzać, uważać na siebie itp. no ale jednak za każdym razem jest żal w sercu, że znów nie zaskoczyło. Ale tak chyba będzie zawsze jeśli ma się silne pragnienie bycia mamą
Ja tutaj już przeczytałam tyle wspaniałych historii dziewczyn, które starały się po kilka lat i w końcu miały swoje upragnione maleństwo, że jestem przekonana, że w końcu i nam się uda. Przecież nie ma jakiejś tragedii. Każda z nas z czymś tam walczy, na coś bierze leki, ale słyszy się o wiele gorszych przypadkachPlamka_92 lubi tę wiadomość