Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda90 wrote:Plamka_92 wrote:Wizytę masz w tę środę?
tak w tę środę dzięki za otuchę tak zrobię zaczekam do wizyty i zobaczę co powie lekarz...
Oczywiście czekamy na wieści
Dobrze, że nie musisz długo na wizytę czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 12:09
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ania, Miss - 10 i 11.06 już coraz bliżej jestem tak samo zniecierpliwiona jak Wy
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Juz ciezko wytrzymac ale tez jakos mam wrazenie, ze nic z tego...
Jesli znow sie nie udalo to ide na monitoring :p
Jeszcze kilka dni, zleci
Też się muszę do gina umówić, żeby mnie pomonitorował w przyszłym cyklu. Ale to dopiero chyba jak @ przyjdzie, bo teraz to za wcześnie, może jeszcze terminów nie ma na tak odległy czas :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
W ogóle się zastanawiam czy owulka w tym cyklu się pojawi. Niby i tak w tym miesiącu mamy się nie starać, ale ciekawa jestem. Temperatura się waha ciągle, a śluzu to nic a nic nie mogę wyczuć :p Cały czas jakieś mam plamienia po zabiegu (chociaż już chyba będą się kończyć), a ten śluz jednego dnia jest i trochę jakby kremowy i wodnisty i rozciągliwy, albo jakaś przezroczysta galaretka (przepraszam za dosadność :p ). No taki miks, że nie mogę tego ogarnąć
Dzisiaj staram się dużo wody w siebie wlewać, bo może przez upały i odwodnienie ten śluz jest taki nie do odgadnięcia
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
u mnie dołek psychiczny... zobaczyłam swoje wyniki i nie ma się co dziwić, że nie wychodziło do tej pory:(
muszę ochłonąć, może później wam napiszę jak to wyglądaStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ania jakoś wytrwamy te kilka dni trzymam kciuki za Twój i swój test
Plamka z tym nakręcaniem się to w każdym cyklu znajdę jakiś powód: to na dzien babci i dziadka dla rodzicow i tesciow wnuczka sprawic, na Wielkanoc test pozytywny, na dzien matki moze sie uda, teraz rocznica slubu 17 czerwca więc może wtedy te 2 kreseczki się pojawią A one zaklęte nie chcą się pojawić
Madzikow kochana ja też jak zrobiłam badania hormonów to płakałam za każdym razem jak odswieżalam stronkę labu ale wszystko da się naprawić co tam Tobie wyszło? Jak będziesz w stanie to daj znać
Ania95 lubi tę wiadomość
-
madzikow wrote:u mnie dołek psychiczny... zobaczyłam swoje wyniki i nie ma się co dziwić, że nie wychodziło do tej pory:(
muszę ochłonąć, może później wam napiszę jak to wygląda
Madzikow, jak ja się dowiedziałam o hiperprolaktynemii, później o małej tarczycy, guzkach, torbieli itp. też myślałam, że koniec świata. A później u lekarza okazuje się, że wcale nie jest tak źle na pewno będzie dobrze! Napisz nam jakie wyniki, może my będziemy mogły coś więcej Ci doradzić i głowa do góry :* -
MissKathy92 wrote:Ania jakoś wytrwamy te kilka dni trzymam kciuki za Twój i swój test
Plamka z tym nakręcaniem się to w każdym cyklu znajdę jakiś powód: to na dzien babci i dziadka dla rodzicow i tesciow wnuczka sprawic, na Wielkanoc test pozytywny, na dzien matki moze sie uda, teraz rocznica slubu 17 czerwca więc może wtedy te 2 kreseczki się pojawią A one zaklęte nie chcą się pojawić
Madzikow kochana ja też jak zrobiłam badania hormonów to płakałam za każdym razem jak odswieżalam stronkę labu ale wszystko da się naprawić co tam Tobie wyszło? Jak będziesz w stanie to daj znać
Byłoby pięknie razem ujrzeć 2 kreski
Która to Wasza rocznica ślubu?
My 30 kwietnia drugą już obchodziliśmy -
Ania95 wrote:Byłoby pięknie razem ujrzeć 2 kreski
Która to Wasza rocznica ślubu?
My 30 kwietnia drugą już obchodziliśmy
A slubowalismy rok temu, to nasza pierwsza rocznica i byłoby cudownie żeby właśnie teraz nam się udałoPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
madzikow wrote:u mnie dołek psychiczny... zobaczyłam swoje wyniki i nie ma się co dziwić, że nie wychodziło do tej pory:(
muszę ochłonąć, może później wam napiszę jak to wygląda
Madzikow Nie smuć się Kochana :*
Wyniki się poprawią, wszystko się da unormować, a przynajmniej wiesz co było przyczyną niepowodzeń. Jeszcze wszystko się ułoży, zobaczysz
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)