Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Żal zawsze jest, ale i przyzwyczajenie trochę też.
No ale cóż, chyba trzeba po prostu czekać na swój moment Widać tak ma być
Dokładnie Dlatego Malwa13 nie przejmuj się Może już niedługo zostaniesz mamusią, musisz się uzbroić tylko w cierpliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 21:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulapc1 wrote:Czesc! Pozwolicie, ze do Was dolacze? Rozpoczynam wlasnie starania o drugie malenstwo. Mam juz synka, ktory ma 4 lata. To moj pierwszy cykl, mam nadzieje, ze pojdzie tak szybko jak za pierwzym razem
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny A mieliście kiedyś kilkudniowe plamienia zamiast miesiączki? Przychodzi Wam do głowy co to może być?
Ja nigdy tak nie miałam, ale myślę, że raz na jakiś czas może się coś takiego zdarzyć. Jeśli się powtarza to dopiero wtedy trzeba powiedzieć o tym lekarzowi. Czasami ma wpływ na to silny stres, ale jest też wiele innych czynników na to wpływających -
Hej moge dolaczyc ? Jeszcze nie wiemy czy sie staramy. Od maja po prostu lecimy na zywiol. Co bedzie to bedzie. Mamy synka 10 miesiecznego i zawsze chcielismy szybko drugie. Mamy jeszcze troche czasu na to zeby byla dosc mala roznica wieku, wiec jesli bedzie to super, jesli jeszcze nie, to bez tragedii.
oczywiscie juz bylam pewna DZIS ze jestem w ciazy, ale po 2 dniach spoznienia przyszla @... nie powiem- lekki zawod serca mialam, jednak mam doswiadczenie z lat poprzednich- nalezalam do wątku staraczek z 2015r. Troche trwalo nim doczekalam sie swojego synka
Trzymam za was wszystkie kciuki ❤️❤️❤️ -
dziewczyny jakiś czas temu się tu pojawiłam ale byłam mało aktywna...udało się w sobotę zobaczyłam 2 kreski beta 4180 :)w środę wizyta u ginekologa....
trzymam za wszystkie dziewczyny kciukimadzikow, marjotka, Ania95, Plamka_92, MissKathy92, Ania2014 lubią tę wiadomość
-
Ruda to cudownie!!!! gratulacje ☺
napisz jeszcze ile dni po owu testowałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 08:55
ruda90 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
ruda90 wrote:dziewczyny jakiś czas temu się tu pojawiłam ale byłam mało aktywna...udało się w sobotę zobaczyłam 2 kreski beta 4180 :)w środę wizyta u ginekologa....
trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki
Gratulacjeruda90 lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:Hej moge dolaczyc ? Jeszcze nie wiemy czy sie staramy. Od maja po prostu lecimy na zywiol. Co bedzie to bedzie. Mamy synka 10 miesiecznego i zawsze chcielismy szybko drugie. Mamy jeszcze troche czasu na to zeby byla dosc mala roznica wieku, wiec jesli bedzie to super, jesli jeszcze nie, to bez tragedii.
oczywiscie juz bylam pewna DZIS ze jestem w ciazy, ale po 2 dniach spoznienia przyszla @... nie powiem- lekki zawod serca mialam, jednak mam doswiadczenie z lat poprzednich- nalezalam do wątku staraczek z 2015r. Troche trwalo nim doczekalam sie swojego synka
Trzymam za was wszystkie kciuki ❤️❤️❤️
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ruda90 wrote:dziewczyny jakiś czas temu się tu pojawiłam ale byłam mało aktywna...udało się w sobotę zobaczyłam 2 kreski beta 4180 :)w środę wizyta u ginekologa....
trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki
Ruda gratulacje :* No w końcu 2 kreseczki na wątku Oby tak dalej
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ruda90 wrote:bete robiłam w sobote 4180 wyszło niestety dziś nie dam rady już zrobić myślicie aby poczekać do wizyty i zobaczyć co powie lekarz czy co ? boje się ze nie sprawdzę czy prawidłowo przyrasta ...
Wizytę masz w tę środę?
To ja bym chyba na Twoim miejscu już bety nie robiła To tylko dodatkowy stres, a on Ci jest teraz zupełnie niepotrzebny.
Zobaczysz co Ci powie lekarz na wizycie
Ale to oczywiście moje zdanie, nie chciałabym Ci też źle doradzić
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)