Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania2014 wrote:To pewnie też zależy od tego czy się na cis leczysz. Ja mam robić TSH co 3 miesiące a prolaktynę co 2 miesiące. Ale raz na jakieś pół roku powtarzam wszystkie badania hormonalne żeby wiedzieć czy coś się zmieniło
-
Andii wrote:Doskonale Cię rozumiem, wiem co czujesz Chciałam tylko podniesć Cię na duchu że te 8cykli w porównaniu z innymi to nie jest dużo a druga sprawa my też nie wiemy ile kto się starał o ciąże, bo ile osób tak na prawde przyzna się do starań, tak więc te częste wpadki często nie są tymi wpadkami za jakie my je uważamy
Mój mąż też tak mówi, że ktoś też musiał się dłużej starać, ale się nie przyznaje :p my za to otwarcie o tym mówimy. -
Dziewczyny przyszły mi wyniki proga !!!
15.21 !!! jejku w końcu się wybilo powyżej 15 a nie jak zawsze 7-11 jestem taka szczęśliwaPlamka_92, Ania95, madzikow, PaolaD lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny przyszły mi wyniki proga !!!
15.21 !!! jejku w końcu się wybilo powyżej 15 a nie jak zawsze 7-11 jestem taka szczęśliwa
Gratulacje! ale się cieszę
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Tak, miałam w niedzielę testować jutro 27dc, to będzie jakieś 11dpo
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:kurde Miss właśnie miałam posta pisać jak Twój progesteron
Gratulacje! ale się cieszęAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pięknie!!! Czekamy na podwójne kreskiiiii:) ja niedługo testy owulacyjne... Może tym razem będzie klasyczny 28 dniowy cykl. Bo ostatnio same 25 i bez owulacji na monitoringu...7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
PaolaD wrote:Pięknie!!! Czekamy na podwójne kreskiiiii:) ja niedługo testy owulacyjne... Może tym razem będzie klasyczny 28 dniowy cykl. Bo ostatnio same 25 i bez owulacji na monitoringu...
-
nick nieaktualny