Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu mogło faktycznie jeszcze być za wcześnie na zwykły test poczekaj jeszcze 2-3 dni i testuj jeszcze raz trzymam kciuki
Witaj ABI90
Może faktycznie trzeba zmienić lekarza skoro nie czujesz że otacza cię właściwą opieką możesz też zrobić badania hormonów, przynajmniej te podstawowe żeby się zorientować co i jak I przede wszystkim się nie stresować tylko spokojnie działać a na pewno się uda trzymam kciuki
A u mnie dziś tempka wybiła jak szalona w górę dziś 9dpo i troszkę mnie brzuch cmi... czytałam że tsh może skakać nawet w tak wczesnej ciąży więc się trochę nakrecilam że może się udało ale poczekam przynajmniej do niedzieli z testem najpóźniej zrobię w poniedziałek bo wtedy mam odstawic dupka kochane trzymajcie kciuki żeby to było to będę bardzo wdzięczna -
Dziewczyny, ja w poprzedniej ciąży robiłam test dzień po terminie @ i wyszły od razu 2 grube krechy. Myślę, że gdyby się udało to na 3 dni przed okresem jednak by był jakiś cień cienia, a tu biel vizira testu już nie będę robić, bo nie mam nadziei, czekam teraz na @.
Myślę w ogóle, żeby zamówić pasek św. Dominika. Któraś o tym słyszała?
ABI90 witamy staramy się podobny okres już o maluszka zrób badania hormonalne tak jak piszesz, bo masz naprawdę dużą rozbieżność w cyklach
Aaa, Plamka! Chyba musiałam po prostu na Ciebie zaczekać i razem z Tobą startować -
MissKathy92 wrote:
A u mnie dziś tempka wybiła jak szalona w górę dziś 9dpo i troszkę mnie brzuch cmi... czytałam że tsh może skakać nawet w tak wczesnej ciąży więc się trochę nakrecilam że może się udało ale poczekam przynajmniej do niedzieli z testem najpóźniej zrobię w poniedziałek bo wtedy mam odstawic dupka kochane trzymajcie kciuki żeby to było to będę bardzo wdzięczna
Trzymam kciuki mocno mocno!MissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja w poprzedniej ciąży robiłam test dzień po terminie @ i wyszły od razu 2 grube krechy. Myślę, że gdyby się udało to na 3 dni przed okresem jednak by był jakiś cień cienia, a tu biel vizira testu już nie będę robić, bo nie mam nadziei, czekam teraz na @.
ABI90 witamy staramy się podobny okres już o maluszka zrób badania hormonalne tak jak piszesz, bo masz naprawdę dużą rozbieżność w cyklach
Aaa, Plamka! Chyba musiałam po prostu na Ciebie zaczekać i razem z Tobą startować
Kochana ja cały czas będę mieć nadzieję dopóki @ nie dostaniesz :*
Ania a ja bym się nie obraziła na Ciebie jakbyś pierwsza zobaczyła 2 kreski ode mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 11:08
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Kochana ja cały czas będę mieć nadzieję dopóki @ nie dostaniesz :*
Ania a ja bym się nie obraziła na Ciebie jakbyś pierwsza zobaczyła 2 kreski ode mnie
Dziękuję :*
Na pewno będzie raźniej jak we dwie zostaniemy na wątku hahaPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Miss, brzmi obiecująco to chyba na Ciebie trafią te 2 kreski, w końcu na kogoś muszą
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziękuję :*
Na pewno będzie raźniej jak we dwie zostaniemy na wątku haha -
MissKathy92 wrote:Ale jeśli jakimś cudem mi się udało to ja Was na pewno nie zostawię i będę wspierać jak mogę nie pozbedziecie się mnie
O i to mi się podobaMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja w poprzedniej ciąży robiłam test dzień po terminie @ i wyszły od razu 2 grube krechy. Myślę, że gdyby się udało to na 3 dni przed okresem jednak by był jakiś cień cienia, a tu biel vizira testu już nie będę robić, bo nie mam nadziei, czekam teraz na @.
Aaa, Plamka! Chyba musiałam po prostu na Ciebie zaczekać i razem z Tobą startować
Ja mam pasek sw. Dominika!! Modlimy sie z mkiem codziennie I nosze przewiazany od ponad miesiaca. Czuje sie lepiej, spokojniej bardzo polecam wszystkim wierzacym - podobno cuda sie dzieja przy tej modlitwieAnia95 lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Ja mam pasek sw. Dominika!! Modlimy sie z mkiem codziennie I nosze przewiazany od ponad miesiaca. Czuje sie lepiej, spokojniej bardzo polecam wszystkim wierzacym - podobno cuda sie dzieja przy tej modlitwie
To chyba zamówię długo trzeba na niego czekać? -
Ania95 wrote:To chyba zamówię długo trzeba na niego czekać?
Ja akurat odebralam osobiscie wiec nie wiem jak to pocztowo wyglada ale chyba nie jakos bardzo dlugo -
Plamka_92 wrote:Owufriend wyznaczył mi w końcu owulację. Wychodzi że dzisiaj jest 3 dpo. Czyli jeszcze jakieś 10-13 dni do końca cyklu Jejuuu w życiu mi się tak cykl nie dłużył
Nie dziwię się ale jaka szczęśliwa będziesz jak kolejny cykl się rozpoczniePlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Witam się,
postanowiłam dolączyć... jeśli pozwolicie?
Staramy się od 20cykli o rodzeństwo dla syna, ostatnie 9 cykli brałam progesteron, clostibergyt i letrox (TSH 2,65 [02.2018], dziś: 1,54)
w tym cyklu nie przyjmowałam ani prog, ani clo.. odpuściłąm trochę, wątroba niech odpocznie...
@ nie przyszła jeszcze, spóźnienie pewnie przez odstawienie leków
kompletnie mnie rozbija ten ciągły brak fasolkiannja