Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Jak byłam z moimi wynikami u endokrynologa, to też mi powiedział, że do poprawy, ale na pewno nie przez to się nie udaje, bo kobiety z gorszymi wynikami zachodzą w ciąże.
Na ostatniej wizycie nawet mi powiedział, że to chyba psychika u mnie :p bo niby wszystko ok, a zajść nie mogę. Kazał wziąć męża na wakacje i tam działać -
ABI90 wrote:Kurcze, problem gdzie psychika blokowała znam z bliskiego otoczenia, 5 lat bez powodzenia a gdy w koncu odpuscili od 7 miesiecy cieszą się dzidziusiem tylko zeby byl sposób na to wyluzowanie
Ania95 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:My dla relaxu wieczorem wypad na rowery albo nad wodę dla zajęcia myśli dobrze ze do Was dołączyłam, chociaz wzajemnie się rozumiemy i czlowiek od razu czuje sie lepiej wiedząc ze nie jest jakimś "wyrzutkiem" ☺️. U nas wszyscy znajomi w okół potrafią zadać glupie pytania czemu jeszcze sie nie zdecydowaliśmy na dziecko, nie zdając sobie sprawy jak to wszystko wygląda...
My powiedzieliśmy znajomym, że się staramy, ale za to na każdym spotkaniu pytają czy się udało, a to też męczące :p -
Ania95 wrote:My powiedzieliśmy znajomym, że się staramy, ale za to na każdym spotkaniu pytają czy się udało, a to też męczące :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dobrze że dostałaś lek na obniżenie testosteronu od gina, mi nie dał choć miałam wszystkie męskie hormony ponad normę i od razu skierował do endo więc u mnie też jest kiepsko z hormonami... ale pamiętajmy że hormony cały czas się zmieniają, tym się trochę pocieszam ważne że dostałaś pomoc
-
Ania2014 wrote:Madzikow wspomniała o bromergonie a on jest na zbicie prolaktyny testosteron dopiero będzie badać
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Leków jest bardzo dużo a bromergonu sama biorę na prolaktynę obyś nie musiała za bardzo różne leki poznawać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no właśnie, na prolaktyne i żeby w nowym cyklu estrogeny nie były blokowane, właśnie mnie pierwsza tabletka bromergonu zwaliła z nóg...wstałam z łóżka, bo senna byłam bardzo, a chwila potem mnie szarpalo na wymioty, zlaly mnie zimne poty i miałam mroczki przed oczami. Oby po kolejnych już lepiej byłoStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
U mnie to się zaczęło od tsh 4.74, dostałam euthyrox 50 na start, po miesiącu spadlo do 1.58, więc całkiem dużo myślałam że już będzie ok, po następnym miesiącu miałam wizytę u endo i zrobiłam tsh a tam 2.95 znowu rosło... endo zwiększyła mi dawke do 75, no i teraz, po 1.5 miesiąca brania zwiększonej dawki zrobiłam znowu badanie a tam 3.22 zamiast spadać to bardziej rośnie teraz mam wizytę u endo 26 czerwca więc pewnie znowu dawka pójdzie w górę
-
MissKathy92 wrote:No dokładnie tak najwięcej działa psychika, bo jak już padnie decyzja "chcemy zostać rodzicami" to kobiety za bardzo się nakrecają na już i teraz że w rezultacie nie wychodzi A tak na wakacjach z mężem to luzik i swoboda
Ej no ja bylam na miesiecznych wakacjach ocieta calkien od zycia tu I sie nie udalo :p ale slyszalam o takich szczesciarach