Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
trzydziecha wrote:Ciekawe cos mi sie obily o uszy te ziola I chyba tez je wyprobuje. Jakos jestem zwolennikiem naturalnej suplementacji na ile sie tylko da
Ja też mam jeszcze zioła w domu, więc chyba znowu zacznę z mężem pić wcześniej musiałam zrobić przerwę, bo już 3 miesiące piłam. -
Dziewczyny u mnie tempka nadal w górze jak tak dalej będzie to testuje w niedzielę A jeśli spadnie to w poniedziałek żeby ze spokojem dupka odstawic do tego po wstaniu z łóżka miałam zaczątki biegunki, teraz idę do pracy i jest ok, ale dla bezpieczeństwa kupiłam smecte od jedzenia mnie odrzucilo, wcisnelam w siebie banana żeby leków nie brać na pusty żołądek więc trochę nieudany mam początek dzisiejszego dnia
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ania2014 wrote:A jak bierzesz? Ja miałam brać przez tydzień pół tabletki dopiero potem zwiększyć do 1 i przed snem żeby przespać skutki uboczne
dlatego chyba od razu poczułam różnicęAnia2014 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
MissKathy92 wrote:Dziewczyny u mnie tempka nadal w górze jak tak dalej będzie to testuje w niedzielę A jeśli spadnie to w poniedziałek żeby ze spokojem dupka odstawic do tego po wstaniu z łóżka miałam zaczątki biegunki, teraz idę do pracy i jest ok, ale dla bezpieczeństwa kupiłam smecte od jedzenia mnie odrzucilo, wcisnelam w siebie banana żeby leków nie brać na pusty żołądek więc trochę nieudany mam początek dzisiejszego dnia
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow wrote:i pewnie będzie się trzymać w górze ☺ zielono będzie nareszcie!
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:hihi mi zlecił po jednej tabletce dwa razy dziennie;)
dlatego chyba od razu poczułam różnicę
Ps. Przypadkiem polubiłam ah te małe ekrany telefonuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 07:26
madzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Ucieło mi polowe postu ahhhh te telefony rzeczywiście.... Wczoraj widziałam sie z koleżanką, miala usuwany guzek z tarczycy, po operacji hormony skakały jej że szok. Trafiła na odpowiedzniego lekarza i troche ponad rok od operacji, w maju urodziła synka
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny jajniki z licznymi pecherzylkami, być może to PCOS ;(
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Nie martw się, dużo dziewczyn to ma, ja też mam podejrzenie ale da się z tym żyć i rodzić dzieci przy odpowiednim leczeniu także głowa do góry
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dostałam skierowanie na badania hormonalne ale terminy na wrzesień. Można to zrobić gdzieś na własną rękę?
-
Malwa13 wrote:Czy w takim razie są w ogóle szanse teraz na dziecko?