Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRok temu probowalismy. Ale zycie plany zweryfikowalo i po paru miesiacach zrobilismy przerwe. Teraz mielismy sie starac od wrzesnia a tu taka niespodzianka. Mozliwe ze taka blada wyszla dlatego ze jestem dzien przed @ i wieczorem robiny test?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:17
-
melunia91 wrote:Rok temu probowalismy. Ale zycie plany zweryfikowalo i po paru miesiacach zrobilismy przerwe. Teraz mielismy sie starac od wrzesnia a tu taka niespodzianka. Mozliwe ze taka blada wyszla dlatego ze jestem dzien przed @ i wieczorem robiny test?
-
Melunia Ja niestety nie potrafię otworzyć tego zdjęcia. Wysłała bym też Wam moje testy pokazać , ale nie wiem jak. Skoro dzień przed @ i jeszcze nie z rana to jeśli widać cokolwiek różowego w polu testowym to na pewno jesteś w ciąży! Gratuluję!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgolnie to od poczatku mialam przeczucie. Ale jakos nie sprawdzalam no bo za wczesnie. Jakies 1 tydz temu bylam u ginekologa ale nie bylo nic widac bo za wczesnie. Jakos 7.06 gorzej sie czulam. W ogole caly zeszly tydzien bym przespala. Poszlam do ginekologa ale powiedziala ze za wczesnie zeby cokolwiek bylo widac wiec sobie dalam spokoj. Ale od Trzech dni mnie strasznie piersi bola. Od wczoraj ciagnie w jajniku i tak ogolnie dziwnie sie czuje jak nie na okres. Caly tydzien poddenerwowana. I zwalalam na pms. Kolezanka mnie w sumie po test wygonila. I ja sie boje ze to wszystko to jakies omamy i dostane @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja na razie podchodze na sucho. Serio tyle razy sie napalalam ze sie udalo a pozniej sie zawiodlam ze sie boje ze jak rano wstane to mnie zleje
nie smutaj... ja zawsze na tescie widze biale pole wiec uwierz dla mnie to by byla nadzieja..
u mnie zawsze jest @@ wiec sie nie nastawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:44
-
nick nieaktualnyPhia wrote:nie smutaj... ja zawsze na tescie widze biale pole wiec uwierz dla mnie to by byla nadzieja..
u mnie zawsze jest @@
Ja po prostu tyle lat chcialam. W zeszlym roku mielsimy sie starac ale no musielismy przerwac. Zycie. A teraz we wrzesniu mielismy zaczac i nagle bum. Tak po prostu by sie udalo. To za piekne. Fakt nie zabezpieczalismy sie. I akurat w plodne sie kochalismy. No i maz poszalal a zawsze sie pyta jak finish. Tym razem sie nie zapytal... no ale nie ciesze soe na zapas. Nie chce sobie krzywdy zrobic -
nick nieaktualnyDla mnie może mega nadzieja i mega rozczarowanie by było gdyby jednak nie wyszło...
Ale wiedziałabym ze jakaś szansa jest Od dawna moja nadzieja na maluszka maleje... Nie raz was czytam i po prostu ryczę... Niby mój mnie wspiera i mówi ze w końcu się uda ale jednak mega to boli...
Nawet mi ostatnio powiedział ze bd ze mna nawet jak nie bd mogli miec swojego maluszka... Jest mega kochanyChasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Dla mnie może mega nadzieja i mega rozczarowanie by było gdyby jednak nie wyszło...
Ale wiedziałabym ze jakaś szansa jest Od dawna moja nadzieja na maluszka maleje... Nie raz was czytam i po prostu ryczę... Niby mój mnie wspiera i mówi ze w końcu się uda ale jednak mega to boli...
Nawet mi ostatnio powiedział ze bd ze mna nawet jak nie bd mogli miec swojego maluszka... Jest mega kochany
Super ze Cie wspiera. To bardzo wazne!
Ide spac. Jutro kolejny test dobranoc -
nick nieaktualny
-
Czesc jestem tu nowa mama starajaca sie o drugie malenstwo . W kupie razniej wiec chcialabym dolaczyc do was trzymam kciuki za wszystkie testujace dziewczyny :*14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Phia wrote:Dla mnie może mega nadzieja i mega rozczarowanie by było gdyby jednak nie wyszło...
Nawet mi ostatnio powiedział ze bd ze mna nawet jak nie bd mogli miec swojego maluszka... Jest mega kochany
Napewno Ci się uda zobaczysz !! -
melunia91 wrote:Rok temu probowalismy. Ale zycie plany zweryfikowalo i po paru miesiacach zrobilismy przerwe. Teraz mielismy sie starac od wrzesnia a tu taka niespodzianka. Mozliwe ze taka blada wyszla dlatego ze jestem dzien przed @ i wieczorem robiny test?
Gratulacje
Najważniejsze - wyluzować i będzie co ma być