X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Tu troszke lepiej widac.

https://zapodaj.net/9bb898b73a0b2.jpg.html

;) cos jest czy nic nie ma. Rano robie nastepny test jak tylko do apteki dokustykam

Melunia, jest kreseczka :) gratulacje :) po jakim czasie sie udalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu probowalismy. Ale zycie plany zweryfikowalo i po paru miesiacach zrobilismy przerwe. Teraz mielismy sie starac od wrzesnia a tu taka niespodzianka. Mozliwe ze taka blada wyszla dlatego ze jestem dzien przed @ i wieczorem robiny test?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:17

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Rok temu probowalismy. Ale zycie plany zweryfikowalo i po paru miesiacach zrobilismy przerwe. Teraz mielismy sie starac od wrzesnia a tu taka niespodzianka. Mozliwe ze taka blada wyszla dlatego ze jestem dzien przed @ i wieczorem robiny test?
    Gratulacje! ;D :D

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia Ja niestety nie potrafię otworzyć tego zdjęcia. Wysłała bym też Wam moje testy pokazać , ale nie wiem jak. Skoro dzień przed @ i jeszcze nie z rana to jeśli widać cokolwiek różowego w polu testowym to na pewno jesteś w ciąży! Gratuluję!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz sobie skopiowec link i wrzucic w wyszukiwarke. I Ci wyskoczy ;)
    Jeszcze nie zapeszam. Ale dziekuje

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia właśnie tak robiłam, ale nie wychodzi, error 404. Może dlatego, że na komórce.

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli cos widac to tylko GRATULOWAC :-P

bo ja nie moge otworzyc D:
    ooo poszlo:-D Trzymam kciuki:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie to od poczatku mialam przeczucie. Ale jakos nie sprawdzalam no bo za wczesnie. Jakies 1 tydz temu bylam u ginekologa ale nie bylo nic widac bo za wczesnie. Jakos 7.06 gorzej sie czulam. W ogole caly zeszly tydzien bym przespala. Poszlam do ginekologa ale powiedziala ze za wczesnie zeby cokolwiek bylo widac wiec sobie dalam spokoj. Ale od Trzech dni mnie strasznie piersi bola. Od wczoraj ciagnie w jajniku i tak ogolnie dziwnie sie czuje jak nie na okres. Caly tydzien poddenerwowana. I zwalalam na pms. Kolezanka mnie w sumie po test wygonila. I ja sie boje ze to wszystko to jakies omamy i dostane @ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    jesli cos widac to tylko GRATULOWAC :-P

bo ja nie moge otworzyc D:
    ooo poszlo:-D Trzymam kciuki:-D
    Cos tam widac co nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Cos tam widac co nie?
    widac :-D
    tez tak chce :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie podchodze na sucho. Serio tyle razy sie napalalam ze sie udalo a pozniej sie zawiodlam ze sie boje ze jak rano wstane to mnie zleje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    widac :-D
    tez tak chce :-P
    Uda sie ;) na razie nie chcij bo mnie moze rano @ zaskoczyc...

MamaChlopcow lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Ja na razie podchodze na sucho. Serio tyle razy sie napalalam ze sie udalo a pozniej sie zawiodlam ze sie boje ze jak rano wstane to mnie zleje :(

nie smutaj... ja zawsze na tescie widze biale pole wiec uwierz dla mnie to by byla nadzieja..
    u mnie zawsze jest @@ wiec sie nie nastawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 23:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    nie smutaj... ja zawsze na tescie widze biale pole wiec uwierz dla mnie to by byla nadzieja..
    u mnie zawsze jest @@

Ja po prostu tyle lat chcialam. W zeszlym roku mielsimy sie starac ale no musielismy przerwac. Zycie. A teraz we wrzesniu mielismy zaczac i nagle bum. Tak po prostu by sie udalo. To za piekne. Fakt nie zabezpieczalismy sie. I akurat w plodne sie kochalismy. No i maz poszalal a zawsze sie pyta jak finish. Tym razem sie nie zapytal... no ale nie ciesze soe na zapas. Nie chce sobie krzywdy zrobic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie może mega nadzieja :-D i mega rozczarowanie by było gdyby jednak nie wyszło...
    Ale wiedziałabym ze jakaś szansa jest :-D Od dawna moja nadzieja na maluszka maleje... Nie raz was czytam i po prostu ryczę... Niby mój mnie wspiera i mówi ze w końcu się uda ale jednak mega to boli...
    Nawet mi ostatnio powiedział ze bd ze mna nawet jak nie bd mogli miec swojego maluszka... Jest mega kochany

Chasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Dla mnie może mega nadzieja :-D i mega rozczarowanie by było gdyby jednak nie wyszło...
    Ale wiedziałabym ze jakaś szansa jest :-D Od dawna moja nadzieja na maluszka maleje... Nie raz was czytam i po prostu ryczę... Niby mój mnie wspiera i mówi ze w końcu się uda ale jednak mega to boli...
    Nawet mi ostatnio powiedział ze bd ze mna nawet jak nie bd mogli miec swojego maluszka... Jest mega kochany

Super ze Cie wspiera. To bardzo wazne!
    Ide spac. Jutro kolejny test ;) dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :-) czekam jutro na info jakies

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) jestem tu nowa ;) mama starajaca sie o drugie malenstwo . W kupie razniej wiec chcialabym dolaczyc do was :) trzymam kciuki za wszystkie testujace dziewczyny :*

14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
    1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem :)
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Super że masz takie wsparcie to jest bardzo ważne !!
    Napewno Ci się uda zobaczysz !! :)

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Widać widac :)
    Gratulacje :)
    Najważniejsze - wyluzować i będzie co ma być :)

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ