Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Olej z wisiolka ?? Coz to?? W czym pomaga?
-
Kasiulka90 wrote:No właśnie miałam komentować, że Marza zmieniła zdjęcie - również na ślubne Haha jakaś moda na tym wątku Ja z kolei dzisiaj sobie zdałam sprawę, że już prawie 2 lata minęły, a ja mam na fb dalej zdjęcie ślubne, a przecież chciałam wrzucić jakieś swoje aktualne xD Od tamtej pory nie miałam zrobionego wystarczająco twarzowego zdjęcia xD
Teraz to Wam życzę, żebyście na profilowe ustawiały zdjęcia bejbików! :*
Mam dokładnie to samo też od 2 lat mam to samo zdjęcie na fb, a często robię sobie zdjęcie z myślą, że w końcu zmienię, ale żadne nie jest na tyle ładne
Jak będę miała dziecko to nie będę się krępować i na pewno będę wszędzie zamieszczać tylko zdjęcia mojego bobaskaKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:No właśnie miałam komentować, że Marza zmieniła zdjęcie - również na ślubne Haha jakaś moda na tym wątku Ja z kolei dzisiaj sobie zdałam sprawę, że już prawie 2 lata minęły, a ja mam na fb dalej zdjęcie ślubne, a przecież chciałam wrzucić jakieś swoje aktualne xD Od tamtej pory nie miałam zrobionego wystarczająco twarzowego zdjęcia xD
Teraz to Wam życzę, żebyście na profilowe ustawiały zdjęcia bejbików! :*
Hahahah ja tak samo na fb mam ślubne a też już trochę czasu minęłoKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania2014 wrote:Dla mnie siostra Lubego denerwuje ciągle podrzuca nam swojego syna a ona zamiast się nim zajmować to kawkę sobie pije z moją mamą i Fajki jara wrrr kiedyś coś jej powiem i skończą się dobre stosunki
Siostra mojego męża jest podobna mamy przynajmniej raz w tygodniu jedno z dwójki jej dzieci w domu, a ona w tym czasie fryzjer, kosmetyczka, albo fitness super -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Siostra mojego męża jest podobna mamy przynajmniej raz w tygodniu jedno z dwójki jej dzieci w domu, a ona w tym czasie fryzjer, kosmetyczka, albo fitness super
A miliśmy sprzątać mieszkanie żeby zrobić zdjęcia dla babci bo nie widziała jeszcze. Miałam z nim złożyć nowe łóżko które od miesiąca na to czeka ( meliśmy robić remont sypialni ale zrezygnowaliśmy) i pojechać sprawdzić auto na autostradę. Ahhh trudno będzie trzeba to zrobić później. -
Wichura wrote:Też nie pochwalam ale zazdroszczę że mają pomoc i miejsce gdzie mogą zostawić dziecko... Ja fryzjera nie widziałam ponad rok. Każde 5 minut w samotności to dla mnie wakacje.
Nam to by nie przeszkadzało gdyby zdarzało się naprawdę sporadycznie a tutaj ewidentnie nas wykorzystuje do opieki. Babcie też angażuje non stop jak będę miała w końcu dziecko to też nie będę się krępować i będę podrzucać jej, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:27
-
Plamka_92 wrote:My wrzesień 2016 Lada moment stukną 2 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:28
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Super niewielki odstęp a który dzień?
A Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:29
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Nam to by nie przeszkadzało gdyby zdarzało się naprawdę sporadycznie a tutaj ewidentnie nas wykorzystuje do opieki. Babcie też angażuje non stop jak będę miała w końcu dziecko to też nie będę się krępować i będę podrzucać jej, a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:30