Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też miałam taki plan za pierwszym razem. Ale tak mnie przerazily 2 kreski, że mnie roztrzęsło z rana i od razu pobieglam w tych nerwach od mojego. Skończyło się tak, że oboje poszliśmy wtedy do kościoła w sobotę wieczorem. Na samą myśl, że mogą być dwie kreski teraz (choć nie czuję, że się udało...) to dostaje palpitacji serca i mnie telepie. Ehhh jeszcze 5 dni do testowania
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A co to za pas sw. Dominika??
To jest taka tasiemka, z krótką modlitwą. Jak się modlisz to przepasasz się nią. Ona przypomina o modlitwie i ufności fajna sprawa. Jest wiele dziewczyn, które twierdzą, że dzięki temu zaszły w upragnioną ciążę -
Malwa13 wrote:To trzymam kciuki za najbliższe testy dziewczyny dostalam ten Euthyrox 25 to chyba słaby? Bo ja bym chciała wszystko szybko:D
-
Marza89 wrote:A ja pierwszy raz słyszę o pasku św. Dominika
Ja też nie tak dawno dowiedziałam się o nim na początku czytałam świadectwa innych dziewczyn, ale po kolejnym nieudanym cyklu stwierdziłam, że czas teraz na mnieMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Malwa kochana tego nie da się przyspieszyć, narazie bierz tą dawkę co zalecił lekarz kiedy masz powtórzyć badanie? Wiesz w polekową nadczynność tarczycy wpaść nie trudno więc najlepiej jest stopniowo dawkowac żeby odpowiednio dobrać dawkę leku którą utrzyma Ci tsh na dobrym poziomie
-
Malwa13 wrote:A o tym nie pomyślałam:) za trzy tygodnie super mam lekarke, nawet że mną smsuje:D
-
Ania95 wrote:Plamka kochana, a Ty chyba dzisiaj bardzo zapracowana, że się nie odzywasz jak pierwszy dzień pracy po urlopie?
W miare mozliwosci poczytuje, ale nawet nie bardzo mam jak odpisac
Ciezko jest wrocic do rzeczywistosci
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja dosiaj 10 dc a w poniedziałek idę na kontrolę wyników i monitoring mam nadzieję, że będzie normalna owulka bo dwa poprzednie cykle były bezowulacyjne...
Najlepszy jest mój mąż, jak mi codziennie przypomina, że mieliśmy się starać haha ja mu tłumacze że jeszcze nie te dni więc nie ma co się codziennie przytulać haha ale on swoje czasmi myślę, że On chce bardziej niż ja
Oby te cykle były dla Nas owocne dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 16:31
Ania95 lubi tę wiadomość