Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja przed staraniami to miałam wszystko idealnie wyliczone jak i kiedy zajdę w ciążę :p 1 dziecko planowałam na 24 rok życia. Potem po 3 latach drugie i na trzydziestkę chciałam 3 brzdąca generalnie z mężem mieliśmy ustalone, że po 2 rocznicy zaczynamy się starać, ale nie wytrzymaliśmy i zaczęliśmy 5 miesięcy wcześniej to tak optymistycznie patrząc jesteśmy 5 miesięcy do przodu yupii
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:A mi się marzy parka. Dwójka brzdąców w podobnym wieku może 2 lata różnicy.
Zawsze mówiłam że na 30 już będzie ale nie uda się. Może ciąża będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 13:02
-
Ania95 wrote:Do mnie dzisiaj doszedł pasek św. Dominika już myślałam, że nie dojdzie, bo żadnej odpowiedzi na maila nie dostałam, a tu niespodzianka
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Tak, ja napisałam tylko maila opisałam krótko historię moją, podałam adres i jest
-
Malwa13 wrote:Jezu jak ja bym się strasznie cieszyla gdyby się udało... A potem martwiła żeby wszystko było dobrze:D
Ja tak samo i myślę cały czas nad tym jak powiem mężowi oglądacie m jak miłość? tam Kinga dała Piotrkowi koszulkę z napisem "po raz trzeci zostanę tatą" myślę nad czymś podobnym -
Ania95 wrote:Ja tak samo i myślę cały czas nad tym jak powiem mężowi oglądacie m jak miłość? tam Kinga dała Piotrkowi koszulkę z napisem "po raz trzeci zostanę tatą" myślę nad czymś podobnym
Ania95 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Haha oglądałam to fajnie było jak o dziecko się starali jednego razu oglądałam kulisy i Kasia Cichopek opowiadała że trzeba wyluzować przy staraniach bo jak ktoś mocno się nakreci to nie wychodzi a jak się da na luz to jest większa szansa pomyślałam wtedy: kurde jakie to prawdziwe i adekwatne do mojej sytuacji
Hahahaha też to oglądałam! my z mężem bardzo lubiliśmy ten wątek staraczkowy utożsamialiśmy się z nimi i teraz jak im się udało, to akurat mają przerwę na wakacje w emisji i my stwierdziliśmy, że na nas czekają i mamy czas do września, żeby dalej z nimi leciećMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze trochę jakby boli mnie biust, ale jakby nie sama nie wiem, czasami boli mnie podbrzusze, ale też tak dziwnie trzymajcie kciuki żeby @ przyszła wreszcie i zaczął się nowy cykl dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 13:46
-
Malwa13 wrote:Kurcze trochę jakby boli mnie biust, ale jakby nie sama nie wiem, czasami boli mnie podbrzusze, ale też tak dziwnie trzymajcie kciuki żeby @ przyszła wreszcie i zaczął się nowy cykl dziewczyny
-
Ania95 wrote:Ja tak samo i myślę cały czas nad tym jak powiem mężowi oglądacie m jak miłość? tam Kinga dała Piotrkowi koszulkę z napisem "po raz trzeci zostanę tatą" myślę nad czymś podobnym
Ja już od miesięcy trzymam w szafie skarpeteczki z grzechotką ^^Ania95 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox