Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Kiedy ja ostatni raz w kinie bylam... Z rok temu... Nigdy czasu nanto nie ma
Czas zawsze się znajdzie, musisz tylko chcieć mój mąż często ma takie dni, że pracuje od 8-21 (uroki własnej działalności). Idziemy wtedy do kina na 22 chociaż podziwiam mojego męża, że jeszcze ma siłę na takie rzeczy. Ja tam bym do wyrka od razu poszła -
Ania95 wrote:A Ty znowu w kinie? takiej to dobrze
Jurassic World też polecam
Faktycznie chodzę na filmy a nie do kina hahaAnia95 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Kochane ja mam kartę Unlimited do kina, chodzę kiedy chce a że mój mąż to policjant, to praktycznie mijamy się... ja wracam z pracy to on idzie albo nocki... Dlatego korzystam, zresztą to był jego prezent do mnie haha
Jurassic World też polecam
Faktycznie chodzę na filmy a nie do kina haha
Ja też chcę taką kartę!
PS. Śliczne zdjęcie niedługo wszystkie będziemy miały ślubneMarza89 lubi tę wiadomość
-
No właśnie miałam komentować, że Marza zmieniła zdjęcie - również na ślubne Haha jakaś moda na tym wątku Ja z kolei dzisiaj sobie zdałam sprawę, że już prawie 2 lata minęły, a ja mam na fb dalej zdjęcie ślubne, a przecież chciałam wrzucić jakieś swoje aktualne xD Od tamtej pory nie miałam zrobionego wystarczająco twarzowego zdjęcia xD
Teraz to Wam życzę, żebyście na profilowe ustawiały zdjęcia bejbików! :*Marza89, Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmieniłam zmieniłam a co tam na fb czy na insta mam aktualne to stwierdziłam, że chociaż tutaj po 2 latach dam z pleneru haha
Ania95, Kasiulka90 lubią tę wiadomość