Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:No i co? ? Wczorja na pink test bylo a dzis na maluszku nie ma. Pewnie @ przyjdzie. Wiedzialam zeby sie nie nastawiac
Grrr... wiem co czujesz ... ale nie ma co tzeba walczyc dalej14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
melunia91 wrote:No i co? ? Wczorja na pink test bylo a dzis na maluszku nie ma. Pewnie @ przyjdzie. Wiedzialam zeby sie nie nastawiac
Powinnas te same testy robic. Jak na jednym Ci wyszedl pozytyw to jestes w ciazy. Idz na bete zobaczyc czy prawidlowo przyrasta -
nick nieaktualny
-
Hej Adasiowa. Ja też starania o bejbika drugiego długo się staracie?
Melunia, powtórz test za dwa dni albo idź na betę jak jest kreska nawet lekka to jest nadzieja!
Ja swój pierwszy robiłam i była biel. Po kilku dniach mocny gruby pasek. Nie ma co się załamywać. Przesyłam ogrom optymizmu!!!
Proszę o energie... Nic mi się nie chce. -
nick nieaktualnyJa wlasnie sie staram z mezem o drugie.
Mlody ma 7lat wiec bylby super starszym bratem. Lubi dzieci
Ogolnie mam dlugie cykle. Bo dzis mam 34dzien i powinnam dzis dostac @. Ale normalnie mam mokro i az mnie dziwi to bo ani dnia posuchy nie mialam. Serio mam nadzieje. Chcialabym ale po prostu wiem ze jak sie pojawi @ to bede zawiedziona se sie znowu wkrecilam
-
nick nieaktualnyWichura wrote:
Proszę o energie... Nic mi się nie chce.
Przesylam energie. Ja tez potrzebuje. Mam mieszkanie w kartonach i burdel na kolkach. Mlodemu pokoj robimy. Czekalam od 6 na kuriera a byl o 7:40. Coz 1.5godz spoznienia z meblami i ogolnie tydzien zwloki zeby je dostarczyc. Teraz czekam na montera i mozna ukladac rzeczy. Ale czuje ze dlugo mu zejdzie -
Wichura buziaki, niech moc będzie z Tobą! :*
Ja też jakiś ciężki dzień mam, od rana pobolewa mnie lewy jajniki ale to dopiero 11 dc i jakiś mokro mam dziwnie, ale przecież moje cykle są długie więc nie może to być przed owulką... Może ovarin działa? HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 10:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Marza no może może fajnie by było. A ja dalej bez większych wskazań na @... Straznie mi od tygodnia serce dudni. Aż dziwnie tak.
Ide po rzeczy na ciacho i działam. Wieczorem goście mają być na mecz więc przydałoby się coś zrobić
Phia a może wcale @ nie nadejdzie
-
Hej dziewczyny. Jeszcze raz się z Wami przywitam. Odkąd tu napisałam naprodukowałyście chyba z 20 stron
Melunia trzymam kciuki. Skoro jeden test coś tam pokazał to coś jest na rzeczy. Ja też mam długie cykle, zazwyczaj koło 36 dni. Dziś 33 i tak sie wkręciłam, boje się powtórki z rozrywki i kolejnej jednej samotnej kreski na teście. Testu w tym cyklu jeszcze nie robiłam, czekam na @.
Pozdrowienia z pracy
-
Hej dziewczyny mam pytanie. Moje cykle sa dosc dlugie bo ok 30-31 dni. Gin kazala mi zrobic badanie progesteronu w 21-23 dc. Zrobilam go wczoraj w pt i to byl 22dc. Jaki mniej wiecej powinien byc wynik prawidlowy... dodam ze wydaje mi sie ze dosc pozno mialam ovulacje... robilam testy i 18dc kreska na tescie ovu byla slaba a 19dc juz dosc mocna. Mysliscie ze wynik bedzie miarodajny?2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Miesiąc temu postanowiliśmy zacząć starać się o dziecko.
Wcześniej miałam 100 razy nadzieję na to, że "wpadnę"... więc testy zaklinałam jeszcze się tak naprawdę nie starając, ale nigdy nawet nie było cienia cienia.
Wiadomo, co sobie myśli taka kobieta, prawda?
Pospieszyłam się i 10 dni - jak mi się wydaje - po owulacji test.
W domu był znajomy, więc test wykrozystany test włożyłam do torebki, a po 4-5 minutach nie widziałam nic.
Następnego dnia wyciągając test - cień cienia.
Powtórzyłam test następnego dnia... Rożowiutki cień. Mglista 2 kreska...2 dni do okresu, więc oby tylko udało się maluszkowi to przetrwać...
Jednak ta niecierpliwość to idiotyzm.
Taki stres jest NIEDOBRY. -
nick nieaktualny