Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Lukrecja ladne ale nie do mego nazwiska hehe
A ja bede chrzestna Adasia za niedlugo
Wlasciwie nastepne pytanko... Temperature mierzycie ?? Jakim termometrem najlepiej??? Bo ja sie za to zabieram i cos nie moge??
Ja zaczynam od jutra mierzyc termometr mam z nauk przedslubnych :p -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Normalnie mi dzien zrobilas. Do nas dzis przychodza na mecz i sie zastanawiam czy ewentualnie moge sobie zrobic cos dobrego z malym % do picia. Nie pije ale kolezanka nalega a ja nie chce mowic ze nie i koniec zeby sie nie wydalo ze moze jestem... a z drugiej strony nie chce zaszkodzic...
Ja bym nie pila. Wedlug mnie jestes w ciazy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Tez tak sadze... no nie bedziemy same pic bo jej chlopak tez bedzie. Sobie grenadina zabawie :] bo miala byc malinowka ze sprite akurat kolorem bedzie pasowac
Ja bym tak zrobila gdybym wiedziala ze moze cos sie udalo kolezanka bd zadowolona i ty tez male klamstwo nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Bo to zawsze jest ta dobijajaca niepewnosc. Niby ta kreska jest. Ale jak ten z rana test pokazal prawde?
Nie masz gdzie kupić teraz takiego o czulosci 10 I zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 16:32
-
Plamka ode mnie również Wszystkiego Najlepszego! Samych goli!
Laski miłego wieczoru, ja zmykam na imprezę, do jutra :*Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izka86Ss wrote:Hej dziewczyny mam pytanie. Moje cykle sa dosc dlugie bo ok 30-31 dni. Gin kazala mi zrobic badanie progesteronu w 21-23 dc. Zrobilam go wczoraj w pt i to byl 22dc. Jaki mniej wiecej powinien byc wynik prawidlowy... dodam ze wydaje mi sie ze dosc pozno mialam ovulacje... robilam testy i 18dc kreska na tescie ovu byla slaba a 19dc juz dosc mocna. Mysliscie ze wynik bedzie miarodajny?2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualnyJesli ci tak kazala zrobic to wie co robi mi tez jedno badanie kazala zrobic miedzy 15 a 25 dniem i zrobilam w 22 dniu... Nie panikuj za wczasu.. Wyniki przyjda i zobaczysz jaka jest norma... Jak dobrze pamietam to tez progesteron chociaz mi sie nazwy myla strasznie:-)