Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka spóźnione ale równie szczere życzenia dla Męża ☺
Miss dla Was również, żeby na drugą rocznicębyć już we troje ☺
u nas będzie Felicja lub WitekMissKathy92, Plamka_92 lubią tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Ci że nie wiem. Widziałaś test co tu wstawiałam?
Piersi mnie bolą ale nie jakoś tak strasznie. Oprócz zmian nastroju nie mam wiekszych objawów na razie. Ogólnie mi sie strasznie odbija po jedzeniu plus wzdęcia... No i lekko zmeczona jestem ale mąż mówi że u mnie bez ciąży to tak samo wygląda ze spaniem -
nick nieaktualnyNo i czulsza na zapachy jestem! Wczoraj wieczorem w gronie znajomych już wszystko czułam... Ale na mdłości mi sie nie zbiera. W pierszej ciąży dość późno miałam wiec licze że moze mnie ominą
No i czuję się przeziębiona. Ogólnie to boli mnie lekko gardło i czuje jakbym miała katar mieć i troche rozbita z tego powodu jestem.
Ale najbardziej sie boje że nie jestem w ciaży. To jest taki strach że będę chodzić cały okres naburmuszona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Właśnie mnie ten paseczek wyszedł do około 5 minut. A później został na miejscu nic się nie powiększyło. Ogólnie jakbym nie była to by się chyba nic nie pokazało i nie było takie wyraźne co nie?
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Tak, nic by nie było:) jeśli jest różowa kreska nawet bardzo blada to test jest pozytywny
No oby. Jutro ide do przychodni poprosić ładnie o wizyte. Ciesze się że mogę tu pisać. Jakoś tak czuję się pewniejsza jak moge powiedzieć o moich myślach i zmartwieniach
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No oby. Jutro ide do przychodni poprosić ładnie o wizyte. Ciesze się że mogę tu pisać. Jakoś tak czuję się pewniejsza jak moge powiedzieć o moich myślach i zmartwieniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny A tak się jeszcze zastanawiam nad tymi moimi cyklami, bo gin powiedziała że ciałko żółte chyba widać więc może miesiączka będzie, ale w opisie jest też że zatoka douglasa wolna. Skoro nie ma płynu to owulacja mogła być? Endometrium 8mm
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Melunia myślę że się jednak Wam udało. Zrób jutro test lub bete . Ja szyjkę mam nisko i twarda przed okresem.
U mnie negatywny. Buu napaliłam się za mocno. Teraz slabo się z tym czuję.
Teraz będzie Dominika, chłopcu imienia nie mam.
A synek Szymon. Właśnie rozlal kompot ...
Dziewczyny ile kosztuje u was beta?34 zł ostatnio placilam