Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak wytrzymujecie dziewczyny ten caly cykl . Ja wariuje . Wczesniej tak nie mialam ale im dluzej trwa to cale staranie tyn jest gorzej . Jeszcze nie mam ovu a juz bym chciala ten dzien i robic test . . .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
melunia91 wrote:Oj, Martynka to mnie nie bardzo sie podoba Ale każdy ma swoje zdanie.
A u mnie dalej cisza. Już chce jutro zrobić tę betę...
AdasiowaMama ja też czekam na owu i wszystko się dłuży, z każdej strony presją, ale co zrobić trzeba się rozluźnić, zmienić myślenie i ot może się uda
Juto idę pokazać wyniki TSH i prolaktyne, mam też monitoring więc czas wszystko zweryfikuje tak staram to siebie tłumaczyć ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 19:11
-
AdasiowaMama wrote:Jak wytrzymujecie dziewczyny ten caly cykl . Ja wariuje . Wczesniej tak nie mialam ale im dluzej trwa to cale staranie tyn jest gorzej . Jeszcze nie mam ovu a juz bym chciala ten dzien i robic test . . .7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Też wariuje. Dziś to ogólnie kiepski dzień bo rano test negatywny. Nie wiem na co liczyłam. To pierwszy cykl z ovu ale staramy się od Sylwestra. Cykle po 36-40 dni. I już od ovu odliczam dni żeby zrobić test. Ostatnio sobie obiecałam że nie będę ich robić, dopiero jak będzie z tydzień po terminie ale nie wytrzymałam.
I nadal mam nadzieje... eh -
nick nieaktualnyA to jest masakra... Bo jak sie człowiek nakręca to się sam na siebie wścieka i się innym obrywa.
Ja dziś mam jakieś wybuchy. Jakbym mogła to w jednym momencie bym męża rozsadziła a w drugim napadła i... no wiecie W sumie to nawet dziś się pobawiliśmy. Jak poprzednie cykle kochaliśmy sie dzień przed spodziewaną @ to na nastepny dzień dostawałam... Może tym razem nie będzie skoro się spóźnia...
Ogólnie to przez siedzenie z nogą w gipsie (sic!) 2 tygodnie i wróciłam do wagi sprzed diety... Jak będę w ciąży to będę wyglądać jak wieloryb
Zamówiliśmy sobie z north fish rybki i ziemniaczki. Ziemniaczki w sosie ostrym i łagodnym. Zjadłam bo zjadłam... Ale jak mi te sosy teraz zalatują to sobie nie wyobrażacie... Takie intensywne... Coś jak pare dni temu musztarda... I to tej musztardy prawie na talerzyku nie było...
-
Konieczynka wrote:Też wariuje. Dziś to ogólnie kiepski dzień bo rano test negatywny. Nie wiem na co liczyłam. To pierwszy cykl z ovu ale staramy się od Sylwestra. Cykle po 36-40 dni. I już od ovu odliczam dni żeby zrobić test. Ostatnio sobie obiecałam że nie będę ich robić, dopiero jak będzie z tydzień po terminie ale nie wytrzymałam.
I nadal mam nadzieje... eh
Tak to już z nami jest niestety nie dotrzymujemy sobie danego słowa póki @ nie ma wszystko możliweKonieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja dzisiaj 8 dc. Test owulacyjny na razie pokazuje 1 kreskę. Ja też już wariuję chciałabym, żeby w końcu się udało .
Egzaminy pozdawane, teraz tylko obrona cudownie!
Ania gratki Obrona na pewno pójdzie Ci łatwiutkoAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:A mi dzis @ troche dokucza... Ale moj zabral mnie dzis na pizze na kawke do szwagierki i tesciow heh a na koniec na moje ulubione lody a i jeszcze kolacje zrobil heh ale sie postaral kochanyy strasznie
A no kochany Cie porozpieszczał widze heh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny