Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i koniecznie napisz ile urosła ☺
ja się cieszę, że bromergon mi wyrównał póki co temperatury i są bardziej stabilne. Też czekam, ale na owulacje pewnie końcówką miesiąca już, a w niedzielę wizyta u endokrynologa.
Miłego dnia dziewczyny! :*Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Napisze. Siedze w poczekalni. Normalnie mam takie nerwy. A tu tyle kobiet w ciazy...
Spokojnie nerwy nie sa wskazane pewna jestrm ze bedzie dobrze czekam na informacje .
A tak wogole jakie plany na dzis macie dziewczyny ? Zapodajcie mi jakis dobry i szybki obiadek :p14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualnyA ja jak zawsze padziochę zaliczam w poniedziałek. Ta moja bezsenność z niedzieli na poniedziałek kiedyś mnie dobija jeszcze mam pęcherza na dłoni po wczorajszych kajakach i ciągle się zapominam na szczęście na lewej
Wichura ja tą kawkę poproszę może wejście się obudzi bo narazie to automacie działam a dzisiaj wypłacać gruszę -
Dziękuję dziewczyny za życzenia rocznicowe mam nadzieje ze kolejna rocznica już będzie we troje albo przynajmniej ja w dwupaku
Melunia trzymam kciuki za bete
A ja dziś mam wolne, mąż też i wybieramy się na wycieczkę rowerową udanego dnia Wam życzęAnia95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra... Mam emial otwarty. Mąż w drugim pokoju ma swoim laptopie patrzy
A ja oglądam DDTVN i mi się łzy cisną do oczu. Było o Pani w śpiączce i próbują do niej dotrzeć przez bodźce i się zaczeła uaktywniać. NAuka jest piękna. Żałuje że czasem tak późno się do tego dochodzi... -
nick nieaktualnyZrobiłam sobie mały spis symptomów. Takie delikatne które mogą sugerować że jestem w ciąży:
- lekko podwyższona temperatura od 2tyg 37st
- lekkie rozwolnienie od 1.5tyg(miałam nie raz tak że 3 dni bez ubikacji a tera codziennie po 4 razy)
- wyostrzony węch
- wahania nastroju
- ból piersi
- lekkie zmęczenie i od dwóch dni problem z zasypianiem wieczorem
- mleczny śluz
I w sumie w dzień czułam że się chyba udało. Nie wiem. Normalnie przeczucie. Zobaczymy czy sie nie pomyliłam.
No to tak wygląda u mnie -
Melunia - uspokój się dziewczyno Jestem pewna że to ciąża. Spokojnie nerwy nie są wskazane. To twoja pierwsza ciąża - przepraszam nie pamiętam jeśli pisałaś.
I właściwie to świetnie Cię rozumiem, też zawsze sie tak mega denerwuje.
Adasiowamama - ugotuj makaron, dodaj smażonego kurczaka i wymieszaj z pesto - obiad w 10 minut
Pije kawe bez cukru i mi strasznie nie smakuje.
Wichura - jak do czwartku nie dostaniemy możemy robic test razem -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Melunia - uspokój się dziewczyno Jestem pewna że to ciąża. Spokojnie nerwy nie są wskazane. To twoja pierwsza ciąża - przepraszam nie pamiętam jeśli pisałaś.
I właściwie to świetnie Cię rozumiem, też zawsze sie tak mega denerwuje.
Adasiowamama - ugotuj makaron, dodaj smażonego kurczaka i wymieszaj z pesto - obiad w 10 minut
Pije kawe bez cukru i mi strasznie nie smakuje.
Wichura - jak do czwartku nie dostaniemy możemy robic test razem
Nieee... To moja druga by była. Ale kiedy to było... 8lat temu. I nie było świadome tylko z zaskoczenia I ogólnie na wariata bo szkoła, klasam maturalna itp.