Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kobietki dołaczam się do grona staraczek w 2018:) Ja staram się z Mężem o pierwsze dziecko, po 9 miesiacach niepowodzeń, zaczynam stymulacje owulacji tabletkami, u mnie stwierdzony niski Progesteron( nieregularne cykle,cykle bezowulacyjne) własnie jestem po 3 dawce Hormonu Progesteron w tabletkach na wywołanie miesiaczki której już nie ma 17 dzień,jak dostane to pózniej stymulacja i monitorowanie, mam nadzieje że się uda
-
Ja dziś czuję bóle w brzuchu jak na miesiączkę...Mocniejsze, niż ostatnie dni...
Mam przeczucie, że przyjdzie. Kreska nadal blada - tak samo jak przedwczoraj.
Jutro ma przyjść okres i daję sobie z 3 dni po terminie, bo nie mam 100% regularnych.
Dam znać, czy @ przyszła, czy nie...
To też będzie pożyteczna informacja dla kobiet. -
Hello! Ja czuję się jak na okres. Wczoraj zjadłam z 2 czekoladę, ogórki kiszone, pol kilo sera żółtego. A w nocy wzięło mnie na placze bo przypomniałam sobie parę akcji z moją mamą jak byłam małą i wiecie co co.. Zglupialam. Jak jedzenie mogę zrozumiecie, bo zazwyczaj jem jak wariatka przed okresem, to te płacze mi się nie zdarzyły. Jeszcze 3 dni do planowanej @... Ja zwariuje, przysięgam.
Co gotujecie? Ja mam ochotę na mega wielka wuzetke i chyba zaraz upieke bo mnie nerwica weźmie.
Chłopczyka już mam, teraz chętnie poczytam imiona damskie:) -
nick nieaktualnyWichura wrote:Hello! Ja czuję się jak na okres. Wczoraj zjadłam z 2 czekoladę, ogórki kiszone, pol kilo sera żółtego. A w nocy wzięło mnie na placze bo przypomniałam sobie parę akcji z moją mamą jak byłam małą i wiecie co co.. Zglupialam. Jak jedzenie mogę zrozumiecie, bo zazwyczaj jem jak wariatka przed okresem, to te płacze mi się nie zdarzyły. Jeszcze 3 dni do planowanej @... Ja zwariuje, przysięgam.
Co gotujecie? Ja mam ochotę na mega wielka wuzetke i chyba zaraz upieke bo mnie nerwica weźmie.
Chłopczyka już mam, teraz chętnie poczytam imiona damskie:)
Nie przejmuj się, może miałaś intensywny miesiąc. I stąd te nastroje
Albo @ nie przyjdzie
Dziś mój na obiad robi mielone akurat jest mistrzem mielonego więc mu daje robić. A ja układam rzeczy w pokoju Młodego i myślę gdzie w razie czego w nowych meblach schowam małe ubranka w tle słucham Korteza - Pierwsza strasznie w ucho wpada. Ja się nawet jak na @ nie czuje. Jedynie co to mi wyskakują pojedyncze wypryski.
Po obiedzie mam ciacho zrobione wiec bede wcinac popijajac kawę.
Która mi przyjdzie pomóc ogranąć ten burdel?!! -
MissKathy92 wrote:Plamka wszystkiego najlepszego dla męża żeby wkrótce miał żonę w dwupaku
My już poswietowalismy jutrzejszą rocznicę ślubu z rodzicami a jutro już sami wybieramy się na wycieczkę
Co do imion: u nas będzie Ignacy i Amelia
Życzę Wam udanej niedzieli my będziemy świętować 365 dni w związku małżeńskim
Dziękujemy Niech się Wasze życzenia sprawdzają
MissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Jeśli chodzi o imiona mi się podoba Liliana, Tamara i Liwia więc mam w czym wybierać a dla chłopca nie wiem bo pragniemy oboje dziewczynkę, ale podoba mi się Tymon
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Jeśli chodzi o imiona mi się podoba Liliana, Tamara i Liwia więc mam w czym wybierać a dla chłopca nie wiem bo pragniemy oboje dziewczynkę, ale podoba mi się Tymon
Ja też myślałam o Liliance!!
Tylko mąż coś kręci nosemMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ja też myślałam o Liliance!!
Tylko mąż coś kręci nosem
Mój chce Martynka, ale tak mi się nie podobaPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Hihi to podobny gust mamy
Mi się Martyna źle kojarzy
Mi tak samo! A Mój się uparł, że będzie Martynka, więc będę musiała zagrać jakoś nieczysto żeby go przekonać haha -
Marza89 wrote:No widzisz ❤️ :*
Mi tak samo! A Mój się uparł, że będzie Martynka, więc będę musiała zagrać jakoś nieczysto żeby go przekonać haha
Też mam taki planMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)