Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:NatkaPietruszki to zycze powodzenia. Ja czekam czy przyjdzie @ czy nie. Mnie wczoraj odrzucal zapach musztardy... czulam ja na odleglosc. Ale pewnie sobie wmawiam.
Poczekaj do poniedzialku i zrob znowu test Ja wierze ze cos jednak sie udalo
A tak z innej beczki??
Wybieralyscie juz imiona dla swoich przyszlych pociech ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:U mnie jest jeszcze sluz mleczny, lekko ciagnac. I go sporo. Moze to byc tez jakis objaw?
Phia - gdyby nie kiepskie nazwisko mojego to chciałam Aurelię albo Lukrecję, ale Zuzka nieprzerwanie od lat ma miejsce
Jeśli chłopak - Hadrian, Szymon lub Tymon. -
Mój mąż Wam baaardzo baaaardzo dziękuje!!!!!
I ja również Wam dziękuję, jesteście Kochane :* :* :*
No i tak dla zasady emotka:
Ania95, Marza89, MissKathy92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatkaPietruszki wrote:Właśnie mniej więcej tydzień po owu gdy mój ściągał ze mnie bieliznę zwrócił uwagę na nietypowy śluz i właśnie mniej więcej tak wygądał, jak mówisz, tylko nie mleczny, a zupełnie biały i naprawdę dużo go było.
Phia - gdyby nie kiepskie nazwisko mojego to chciałam Aurelię albo Lukrecję, ale Zuzka nieprzerwanie od lat ma miejsce
Jeśli chłopak - Hadrian, Szymon lub Tymon.
Lukrecja ladne ale nie do mego nazwiska hehe
A ja bede chrzestna Adasia za niedlugo
Wlasciwie nastepne pytanko... Temperature mierzycie ?? Jakim termometrem najlepiej??? Bo ja sie za to zabieram i cos nie moge??
-
Malwa13 wrote:Plamka i ode mnie też wszystkiego najlepszego dla męża!!! :*
Podziękował!!! :* :* :*
Ale się ucieszył z Waszych życzeń
Uciekam grillować, jutro będę Was nadrabiać
Miłego dzionka i weekendu wszystkim życzę :*Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Tak, to jak najbardziej moze byc objaw ciazy
Normalnie mi dzien zrobilas. Do nas dzis przychodza na mecz i sie zastanawiam czy ewentualnie moge sobie zrobic cos dobrego z malym % do picia. Nie pije ale kolezanka nalega a ja nie chce mowic ze nie i koniec zeby sie nie wydalo ze moze jestem... a z drugiej strony nie chce zaszkodzic...