Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Marza A miałaś jakieś plamienia w międzyczasie?
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Z interpretacją najlepiej zdać się na lekarza bo skoro on zleca w danym dniu badanie to na pewno wie co robi i po co takie badanie jest potrzebne ja badam tylko 7 dni po prawdopodobnej owulacji bo wtedy jest najwyzszy poziom progesteronu i dla mnie to jest najbardziej miarodajny wynik... może po prostu u Ciebie szczyt progesteronu był dzień, dwa później i dlatego jest tylko 5 a tak naprawdę jest więcej
Mam nadzieje hehe ale z wynikami pojde jak moj bd mial swoje... Dzwoni jeszcze w jedno miejsce moze szybciej sie dostanie ... Obyyy bo oszaleje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gartuluje z calego serduszka
Mam pytanie kobietki do tych które juz dziecko maja i chca nastepne ? Macie takie mysli jak sobie poradzicie z nowa sytuacja i mozliwa zazdroscia pierworodnych ?14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mam nadzieje hehe ale z wynikami pojde jak moj bd mial swoje... Dzwoni jeszcze w jedno miejsce moze szybciej sie dostanie ... Obyyy bo oszaleje
-
Malwa13 wrote:I nie wiem co mam robić
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Najlepiej się zdać na lekarza, oni chyba wiedzą co robią ale 53 dni to już takie dwa normalne cykle by byly
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny