Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Kochana A jak to jest z tym pcos? Pojawia się tak nagle i Już?
MammaN gratulacje! ♥️ -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Ja gdy miałam 16 lat mój okres był co 3 miesiące... Poszłam do ginka dopiero gdy miałam 18 lat bo nie wiedziałam co ze mną jest i tak miałam stwierdzone, że mam pęcherzyki na jajnikach. Przepisał anty i tak przez 6 lat brałam. Ogólnie mam ciemne owłosienie, nieregularne okresy bo od 4 lat nie lykam juz anty. i problemy z cerą, to pamiętam od zawsze
MammaN gratulacje! ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 17:39
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:A w ogóle w niedzielę 3.06 tak mnie straszliwie bolał jamnik, ten w którym potem było owo ciałko i myślałam że może wtedy było owu ale już minęły wczoraj 2 tyg i Nic, chyba że bolało przed jest to możliwe?
Malwa, a może powtórz betę? Może to jednak ciąża? jak nie wyjdzie, to wywołaj okres. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Malwa, a może powtórz betę? Może to jednak ciąża? jak nie wyjdzie, to wywołaj okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:hehehe niemozliwe jeszcze przy tym jakie nagle TSH wyszlo mi wysokie :Di przez te wszystkie zle wiesci nie staralismy sie zbyt duzo fakt faktem sikam co chwilę, nawet w nocy pewnie wszystko mi się rozregulowało, temperatura 37,5 może jeszcze się unormuje coś
Po prostu jesteś w ciąży
MammaN super! Dzisiaj same dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 17:59
-
Kropeczka85 wrote:Mamma gratuluję!!!
Mój wynik dziś 152 więc z takim przyrostem jeszcze szansa jest. W czwartek powtórka i jeśli będzie około 1000 a powinno to w piątek USG.
Szaleństwo dzisiaj po prostu ♥️ Oby jak najwięcej ♥️
Kropeczka będzie na pewno w czwartek jeszcze więcej ❤️ -
MammaN wrote:1,5 roku...
Wielkie gratulacje! Co za dzien
A mieliscie jakies problemy zdrowotne czy wszystko ok I po prostu tyle to trwalo?MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Kochana PCOS stwierdza się dopiero po jakiejś tam ilości tych paciorkow na jajnikach więc wątpię żeby tak po jednym czy dwóch cyklach aż tyle się uzbieralo
Po prostu jesteś w ciąży
MammaN super! Dzisiaj same dobre wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Mamma gratuluję!!!
Mój wynik dziś 152 więc z takim przyrostem jeszcze szansa jest. W czwartek powtórka i jeśli będzie około 1000 a powinno to w piątek USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 18:29
-
nick nieaktualnytrzydziecha wrote:Wielkie gratulacje! Co za dzien
A mieliscie jakies problemy zdrowotne czy wszystko ok I po prostu tyle to trwalo?
No właśnie niby nie było przeszkód... Tylko jakoś tak nie chciało sie udać... A teraz niespodzianka jejku, cudny dzień tyle z nas na plusiePaolaD, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny