Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie na razie miliard pryszczy, brak apetytu i ogólnie wygląd jak zombie czyli tak jak z córcią było. Życie pokaże , byle wszystko było w porządku. Ja mam niestety jakieś straszne przeczucia. W żadnej ciąży tak nie miałam, mam nadzieję jednak, że to bezpodstawny lęk związany tylko z moją nerwicą.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:U mnie na razie miliard pryszczy, brak apetytu i ogólnie wygląd jak zombie czyli tak jak z córcią było. Życie pokaże , byle wszystko było w porządku. Ja mam niestety jakieś straszne przeczucia. W żadnej ciąży tak nie miałam, mam nadzieję jednak, że to bezpodstawny lęk związany tylko z moją nerwicą.
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Mamma gratuluję!!!
Mój wynik dziś 152 więc z takim przyrostem jeszcze szansa jest. W czwartek powtórka i jeśli będzie około 1000 a powinno to w piątek USG.
Widzisz beta rosnie wiec dalej jest nadzieja. Twoj lekarz sie mógł pomylic. Ale usg jeszcze bym nie robila i tak nic nie bedzie widacPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola_M wrote:Widzisz beta rosnie wiec dalej jest nadzieja. Twoj lekarz sie mógł pomylic. Ale usg jeszcze bym nie robila i tak nic nie bedzie widac
Jeśli beta będzie ponad tysiąc to pójdę na USG po to żeby zobaczyć czy zarodek jest w macicy, bo z takimi wynikami może być różnie. Na serduszko raczej nie będę liczyć. Lekarz , któremu ufam i który ma najlepszy w mieście sprzęt idzie po piątku na urlop, więc wolę wiedzieć czy chociaz siedzi maleństwo gdzie należy niż czekać potem dwa tugodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:11
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dziewczyny, nadrabiałam z zapartym tchem! wielkie gratulacje dla mamusiek nareszcie przyjemnie zielono!
ps u mnie wyniki badań i niestety czeka dalsza diagnostyka nadnerczy wygląda to kiepsko, zostaje czekać na niedzielną wizytę u endokrynologa
mój dziś miał badanie nasienia, zobaczymy jaki wynik będzie u niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:27
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny