Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AdasiowaMama wrote:Gartuluje z calego serduszka
Mam pytanie kobietki do tych które juz dziecko maja i chca nastepne ? Macie takie mysli jak sobie poradzicie z nowa sytuacja i mozliwa zazdroscia pierworodnych ?
Chyba dwa lata nie zrobią jakoś znaczące różnicy? Kurcze, nie myślałam o tym. Jakoś nie przypominam siebie żebym była zazdrosna a mam młodszą siostrę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja już po wizycie!
Dziś 13 dc, mam pecherzyk dominujący w prawym jajniku 17 mm, endometrium 5 mm Nie wiem czy to dobrze, ale sam ginek by zdziwiony haha
Powiedział mi, że mam dobrze wykorzystać jutrzejszy dzień ♥️ i w środę idę znowu na monitoring żeby sprawdzić czy pękł pecherzyk
Wyszłam z uśmiechem od niego , tym bardziej, że 2 ostatnie cykle były bezowulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:57
Ania95, Plamka_92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:To ja bym poszła do innego lekarza i bym domagała się wywołania okresu
-
Marza super!!!!! Owocnych dni w takim razie
Melunia to chyba późno owulke miałaś co?
Janie mogłam zrobić w tym samym laboratorium i robiłam w piątek było 51,8 a zaraz odbiorę wynik po 72h.Marza89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Dawno nie zaglądałam, ale odebrałam dziś wynik bety... 13,3.. Mogę się nareszcie cieszyć? Jestem oszołomiona wcześniej obserwowałam tak po cichutku, bo jak tylko sie czegoś u siebie doszukiwalam to kończyło się okresem... Bolesnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Hej. Dawno nie zaglądałam, ale odebrałam dziś wynik bety... 13,3.. Mogę się nareszcie cieszyć? Jestem oszołomiona wcześniej obserwowałam tak po cichutku, bo jak tylko sie czegoś u siebie doszukiwalam to kończyło się okresem... Bolesnym.
MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny