Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Na 4 cykle starań badalam progesteron w trzech (oczywiście 7dpo) i miałam takie poziomy: 7.5, 11.5, w 3cs nie badalam i teraz 15.2 U gina byłam w 3cs i pokazałam te dwa pierwsze wyniki i on powiedział że nie jest najgorzej ale też rewelacji nie ma więc dał mi duphaston bo ciężko powiedzieć czy przy takim poziomie będę w stanie utrzymać ewentualną ciąże... z tym że ja mam problem też z długością cyklu, mam krótką fazę lutealną więc ten lek ma mi też wydłużyć cykl
Mi kazala zrobic miedzy 15 a 25 dniem cykli... Zrobilam w 22 dniu.. Wyszlo mi 5.. Bylam u niej w 10 dnii cyklu (kazala zrobic badania w tym progesteron) i nie widziala pecherzyka... Dlatego kazala mi przyjechać w 15 dniu i wszysyko bylo okej. Mowila ze za dzien 2 mamy aie starac.. To znaczy ze owulacja byla... To właściwie sama nie wiem jak to wszystko interpretowac... Okres mam co 28-30dni.. Teraz w 26 dniu ale to chyba przez stresy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mi kazala zrobic miedzy 15 a 25 dniem cykli... Zrobilam w 22 dniu.. Wyszlo mi 5.. Bylam u niej w 10 dnii cyklu (kazala zrobic badania w tym progesteron) i nie widziala pecherzyka... Dlatego kazala mi przyjechać w 15 dniu i wszysyko bylo okej. Mowila ze za dzien 2 mamy aie starac.. To znaczy ze owulacja byla... To właściwie sama nie wiem jak to wszystko interpretowac... Okres mam co 28-30dni.. Teraz w 26 dniu ale to chyba przez stresy
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny u mnie dzień 53....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny