Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:Dziewczyny wiecie jak trudno was nadrobic Jakie plany ja w pracy niestety ... ostatnio mama bardzo ciężki czas, chcialabym ja zmienic (prace) no ale chyba to nieodpowiedni czas .
U mnie to samo. Ale postanowiłam że jak do końca wakacji się nie uda to szukam. Trudno.
Stres w pracy nie służy staraniom. -
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:Dziewczyny wiecie jak trudno was nadrobic Jakie plany ja w pracy niestety ... ostatnio mama bardzo ciężki czas, chcialabym ja zmienic (prace) no ale chyba to nieodpowiedni czas .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ja w ogole mam wrażenie, że praca zawładnela moim życiem i jakos pogubiłam wszystko co mi sprawialo radośc...
Ja wczoraj doszłam do takich samych wniosków. A potem jeszcze do takich, że praca mnie nie może określać. Idę tam zarabiać kasę a nie się realizować. Więc wystroilsm się i mam zamiar robić niezbędne minimum.
Dotychczas przychodziłam do pracy jak dziad i zażynalam się tu do utraty sił.
W tym roku dostałam mniej niż 100zl podwyżki. To po co to było? Żadnych skrupułów nie zamierzam mieć. A jak mnie zwolnią to mam trzy miesiące na szukanie -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja wczoraj doszłam do takich samych wniosków. A potem jeszcze do takich, że praca mnie nie może określać. Idę tam zarabiać kasę a nie się realizować. Więc wystroilsm się i mam zamiar robić niezbędne minimum.
Dotychczas przychodziłam do pracy jak dziad i zażynalam się tu do utraty sił.
W tym roku dostałam mniej niż 100zl podwyżki. To po co to było? Żadnych skrupułów nie zamierzam mieć. A jak mnie zwolnią to mam trzy miesiące na szukanie -
Cześć Dziewczyny!! Żeby Wam coś tutaj napisać to trzeba sporą czytania nadrobić hihi Od 7.00 w pracy i od razu przystąpiłam do nadrabiania lektury
Kropeczka85 bardzo chętnie przyłączę się do planu realizacji na rok 2019! Życzę nam wszystkim, aby każdej z nas się ten plan spełnił
Pola203 doskonale Cię rozumiem z tym oczekiwaniem i czekaniem na dzień, w którym będzie można już w końcu wykonać test. Ja pierwsze miesiące starań tak samo chciałam jak najszybciej wykonać testy i tylko się właśnie załamywałam, bo przecież zrobienie dzieci to taka prosta sprawa (jak to niektórzy mawiają) a u nas nie wychodzi.
My w sumie zaczęliśmy się starać od stycznia, ale tak na luzie z podejściem jak będzie to będzie, a jak nie to przecież kiedyś się uda. No nie ukrywam, że z takim podejściem wytrzymałam do marca. I się zaczęło zastanawianie, czemu nie wychodzi, czy coś jest nie tak itp. Później postanowiłam włączyć testy owulacyjne i też marzec, kwiecień nic, tak więc od maja wzięłam się już na poważnie z obserwacją, z mierzeniem temperatury itp. Dzisiaj jest 5dpo i postanowiłam, że do 30.06 nawet nie dotknę testów ciążowych, będę obserwować temperaturę, może wtedy rozczarowanie będzie mniejsze jeżeli znowu się nie uda. Ale się zastanawiam czy wytrzymam hahaha!
Tak więc trzymam mocno za Ciebie kciuki, aby ten 25.06 stał się tym właśnie dniem! -
Chasia wrote:Gratulacje MammaN 1,5 szmat czasu u mnie zaraz bedzie rok :*
Super dziewczyny Zielono dziś tu mamy11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Kobietki którym sie udało, jakie miałyście objawy?
Mnie od kilku dni znowu pobolewa podbrzusze a piersi po bokach to przy chodzeniu bolą gdzie zaznaczę ze są naturalnie nie wielkich rozmiarów mąż zauważył ze zrobiły sie okrąglejsze i twardsze (to tez może być objaw poprostu zbliżającej sie @) ale od niedzieli chodzą za mną ogórki małosolne do tego stopnia ze zakupiłam wszystko i wczoraj postanowiłam sobie zrobić :-p twarz mam wysypana strasznie ale to juz utrzymuje sie od poprzedniego cyklu z tym ze ilość sie teraz zwiększyła a dbam o cerę codziennie. Wiec mam nadzieje ze w sobotę Beta jednak będzie wskazywać ciąże.
Ten miesiąc taki owocny w dobre wiadomości wiec...11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak super zielono. Gratuluje nowym mamusiom. Spokojnych kolejnych 45 tygodni.
Tyle nadrukowałyście że ciężko Was nadrobić.
U mnie @ Ale może to i dobrze w tym cyklu bo w przedszkolu mego synka panuje rumień zakaźny, bardzo niebezpieczny w ciąży.
Teraz nowe nadzieje na ten cykl. Prognoza owulacji wypada w trakcie urlopu więc może może... Co do pracy ja zmieniałam rok temu. Było strasznie dużo stresu. Odwlekałam decyzję o kolejnej ciąży a teraz czekam i czekam. -
Kruszyna89 wrote:Kobietki którym sie udało, jakie miałyście objawy?
Mnie od kilku dni znowu pobolewa podbrzusze a piersi po bokach to przy chodzeniu bolą gdzie zaznaczę ze są naturalnie nie wielkich rozmiarów mąż zauważył ze zrobiły sie okrąglejsze i twardsze (to tez może być objaw poprostu zbliżającej sie @) ale od niedzieli chodzą za mną ogórki małosolne do tego stopnia ze zakupiłam wszystko i wczoraj postanowiłam sobie zrobić :-p twarz mam wysypana strasznie ale to juz utrzymuje sie od poprzedniego cyklu z tym ze ilość sie teraz zwiększyła a dbam o cerę codziennie. Wiec mam nadzieje ze w sobotę Beta jednak będzie wskazywać ciąże.
Ten miesiąc taki owocny w dobre wiadomości wiec...
Trzymam mocno kciuki kochana! Żeby się udało! Aaa te ogóreczki to jak Ci jakieś zostaną to proszę podeślij na śląsk -
Kruszyna89 wrote:Kobietki którym sie udało, jakie miałyście objawy?
Ten miesiąc taki owocny w dobre wiadomości wiec...
Daj znać koniecznie jak beta ogórki małosolne mniam.... do Lubuskiego też możesz wysłać haha -
nick nieaktualny
-
Ja chyba tez odrazu po wkaacjach zaczne szukac jak sie nie uda zajsc bo juz nie wyrabiam ... Tylko 4lipca konczy mi sie umowa i wiem ze mi ja przedłuża ale nie wiem czy tego chce . Ale stres nie pomaga w staraniach . A tym bardziej ze od lipca zaczynamy starania z monitoringiem u gin .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
ABI90 wrote:U nas zaczął się 8 cykl starań więc skorzystałam z sytuacji i porobiłam teraz badania. Nie chcę tracić więcej czasu jeśli rzeczywiście coś jest nie tak i bez leków się nie obejdzie... Lekarza też zmieniłam więc jestem pełna nadziei że posuniemy się do przodu
Oby musi byc każdej z nas sie uda wierze w to .Sandersik lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Ja się właśnie zastanawiam czy jeżeli nam teraz nie wyjdzie, nie wybrać się od razu do gina na chociaż na razie podstawowe badania i sprawdzenie czy wszystko ok. Chociaż jak byłam u niej w styczniu i powiedziałam, ze chcielibyśmy rozpocząć starania to powiedziała na bazie tych badań które miała, że nie ma żadnych przeciwwskazań aby miało nie wyjść.