Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Moj dzwonil wczoraj i mial termin na 26 czerwca.. Tylko ze kazali mu nasienie dowieźć w ciagu 30 minut a niestety to nierealne... Za daleko mamy a tam babka gadala ze nie ma warunkow... Synveo tam sie zapisal ale na 23 lipca.. Strasznie dlugo
-
Kropeczka85 wrote:W końcu w pracy przełożoną jestem to i polecenia mi łatwo przychodzi wydawać. Przepraszam najmocniej jeśli uraziłam, ale to miała być forma mocnego dopingu!
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mój pamiętam dowoził na szybkiego Szkoda bo fajny termin praktycznie za tydz byście mieli już wyniki, bo w ten sam dzień były bodajże lipiec szybko zleci i zobaczysz wszystko będzie dobrze
-
Ja mam w pracy super kadrową bardzo dużo jej zawdzięczam
Ostatnio jak z nią gadałam to "zaczarowała" mnie na wrzesień heh Może jak tak powiedziała to tak będzie
Dzisiaj byłam u niej w biurze i mi o tym przypomniała... No może sie uda ale jakoś ostatnio chyba odpuściłam ponieważ idą wakacje i teraz za dużo dzieje sie w pracy. Może to cos da... -
Phia wrote:Mega fajny termin.. Ale nie jesteśmy w stanie tego podrzucić... Ale pani gin bardzo polecala Synveo noe wiem sama czemu..
Nie korzystałam nigdy z ich badań, więc nie wiem czy są lepsi czy nie ja zawsze tam gdzie najbliżej -
MissKathy92 wrote:Mój musiał w 10minut dowieźć ale to może i lepiej że jak najszybciej każą, bo wtedy wynik najbardziej wiarygodny jest kochana lipiec szybciutko zleci, nie martw się
Mój mąż żeby zrobic te badania musi wziąć wolne w pracy bo inaczej nie ma opcji..
Więc narazie nie mamy jak tych badań zrobić
A czy któryś mąż robił badanie w laboratorium? -
Kochane wczoraj po ginku robilam test owulacyjny i ta druga wyszła blada ledwo widoczna kreska, teraz zrobiłam znowu i wyszły dwie piękne czerwone kreski czyli jeśli wczoraj miałam pecherzyk 17 mm to jutro mogę spodziewać się owulki czy raczej w czwartek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:57
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Kochane wczoraj po ginku robilam test owulacyjny i ta druga wyszła blada ledwo widoczna kreska, teraz zrobiłam znowu i wyszły dwie piękne czerwone kreski czyli jeśli wczoraj miałam pecherzyk 17 mm to jutro mogę spodziewać się owulki czy raczej w czwartek?
-
nick nieaktualnyDziewczyny moją gin ma terminy na lipiec A ja ciągle rozmyślań o tych moich wynikach. https://ibb.co/eTwD9d - w likmu zdjecie usg prawy jajnik, czy to co tam widać w środku to ciałko żółte? Czy ciężko stwierdzić może któraś z Was będzie wiedziała coś więcej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 16:41
-
Tak myślałam, ale ze tak powiem oboje z mężem tak bardzo chcemy dziewczynkę, że próbowałam wcelować 1-2 przed owulką haha Oczywiście wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale chcieliśmy choć trochu dopomóc szczęściu ♥️ było w piątek, niedzielę i dziś, zobaczymy co jutro na monitoringu wyjdzie
Dziękuję :*Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Tak myślałam, ale ze tak powiem oboje z mężem tak bardzo chcemy dziewczynkę, że próbowałam wcelować 1-2 przed owulką haha Oczywiście wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale chcieliśmy choć trochu dopomóc szczęściu ♥️ było w piątek, niedzielę i dziś, zobaczymy co jutro na monitoringu wyjdzie
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 16:43
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny moją gin ma terminy na lipiec A ja ciągle rozmyślań o tych moich wynikach. https://ibb.co/eTwD9d - w likmu zdjecie usg prawy jajnik, czy to co tam widać w środku to ciałko żółte? Czy ciężko stwierdzić może któraś z Was będzie wiedziała coś więcej:)
Zapisałaś się? Czy idziesz do innego?
Ja niestety nie pomogę, nie mam bladego pojęcia
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
MissKathy92 wrote:Jeśli mogę zapytać jaką macie koncentrację plemników? Mąż przyjmuje jakieś leki/suplementy? My też mamy ten problem
Ja biorę Glucophage (2x850), Suplementy (wiesiołek itp.) i Dupek po owu.
Mąż ma koncentrację 5 mln/ml, reszta parametrów na granicy. Dostał wit. E i Clo, mamy też wzbogacić dietę o selen/cynk/chrom, za 3 m-ce do kontroli z kompletem badań.
Generalnie nie jest źle - trzy monitoringi nie wykazały u mnie nieprawidłowości (przed metoformina miałam cienkie endo i nieraz dłuższe cykle), a z takim nasieniem można mieć dzieci. Trochę frustruje mnie to ciągłe oczekiwanie i ta nadzieja pod koniec miesiąca.
-
Marza89 wrote:Mój mąż ma koncentrację 35,00 mln /ml
Zazdroszczę, toż to spora nadwyżka ponad minimum. Gratki! Ale mam nadzieję, że te wszystkie zmiany, które wprowadzamy mozolnie też się na coś przydadzą. W końcu raz się już nam udało (widzę, że Wam również), to może coś znów zaiskrzy?
Marza89 lubi tę wiadomość