Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nuage wrote:Witam wszystkich serdecznie
Od dawna jestem bierną czytelniczką forum.
Staramy od kwietnia zeszłego roku staramy się o nasze pierwsze dziecko, po drodze jedno niepowodzenie, dużo badań.
Ostatecznie wyszła mi wysoka insulina, a mężowi trochę za mała koncentracja nasienia. Jakkolwiek nie jest jakoś źle. Oboje jesteśmy pod opieką lekarzy i cały czas jeszcze diagnozujemy. Zmieniliśmy mocno dietę i styl życia.
To nasz 10 cykl starań.
Przejrzałam wątek od początku - gratuluję suwaczków! Jak miło się patrzy na te kolejne tygodnie pod wiadomościami. Mam nadzieję, że i ja wkrótce dołączę do szczęśliwego grona oczekujących. A na razie działamy, choć przyznaję, że ostatnie miesiące są już dla mnie ciężkie i momentami tracę cierpliwość.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki!
Na pewno wkrotce wszystkie zobaczymy te upragnione 2 kreseczki na teście- trzeba tylko w to mocno wierzyć i działać
Chyba każda z nas ma jakiś problem tu na wątku, inaczej by nas tu nie było...
Jeśli mogę zapytać jaką macie koncentrację plemników? Mąż przyjmuje jakieś leki/suplementy? My też mamy ten problemnuage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:U nas to skomplikowane... Przed ślubem zaczęliśmy tak na spokojnie co będzie to będzie, udało się miesiąc po i zaszlam, ale straciliśmy ta pierwszą ciążę. Później przez 3-4 miesiące próbowaliśmy i nic więc odpuscilismy, doszła zmiany pracy i tak minęło 1.5 roku. Teraz to mój 3 cykl
U nas juz ponad 3 lata... Gdybym trafila do normalnego ginekologa to bym juz byla moze po... Twoj robil moze badanie nasienia w zg?? Czy nie musialMarza89 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:To jak zostałyście we dwie niezafasolkowane to super! Każda z Was ma teraz po 50% szans, że akurat na nią trafi hihi
-
MissKathy92 wrote:No przyznam że na wątku staraczek 92 bardzo dużo ciąż się posypało zarażają dziewczyny tam porządnie
Tutaj na wątku też się posypało ruszyło w końcu do przodu! Teraz tylko czekać na naszą kolejkęPlamka_92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:To jak zostałyście we dwie niezafasolkowane to super! Każda z Was ma teraz po 50% szans, że akurat na nią trafi hihi
Haha tak o tym nie pomyślałm Masz rację!Malwa13, Marza89, Ania95, MissKathy92 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Phia wrote:U nas juz ponad 3 lata... Gdybym trafila do normalnego ginekologa to bym juz byla moze po... Twoj robil moze badanie nasienia w zg?? Czy nie musial
-
Ania95 wrote:Tutaj na wątku też się posypało ruszyło w końcu do przodu! Teraz tylko czekać na naszą kolejkę
Marza89, Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie tu też dziewczyny powoli się zarazają ale ważne że ruszyło każda ustawiona w kolejce czeka na swój moment
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Robił robił, w medica na deptaku koło banku PKO czekał miesiąc ale to było chyba pół roku temu
Moj dzwonil wczoraj i mial termin na 26 czerwca.. Tylko ze kazali mu nasienie dowieźć w ciagu 30 minut a niestety to nierealne... Za daleko mamy a tam babka gadala ze nie ma warunkow... Synveo tam sie zapisal ale na 23 lipca.. Strasznie dlugo -
Plamka_92 wrote:Kropeczka wydała nam tu zarządzenie więc musimy być wszystkie niedługo w ciąży
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:W końcu w pracy przełożoną jestem to i polecenia mi łatwo przychodzi wydawać. Przepraszam najmocniej jeśli uraziłam, ale to miała być forma mocnego dopingu!
Hihi
Kochana absolutnie nikogo nie uraziłaś Wręcz przeciwnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Phia wrote:Moj dzwonil wczoraj i mial termin na 26 czerwca.. Tylko ze kazali mu nasienie dowieźć w ciagu 30 minut a niestety to nierealne... Za daleko mamy a tam babka gadala ze nie ma warunkow... Synveo tam sie zapisal ale na 23 lipca.. Strasznie dlugo
-
Phia wrote:Moj dzwonil wczoraj i mial termin na 26 czerwca.. Tylko ze kazali mu nasienie dowieźć w ciagu 30 minut a niestety to nierealne... Za daleko mamy a tam babka gadala ze nie ma warunkow... Synveo tam sie zapisal ale na 23 lipca.. Strasznie dlugo
Szkoda że tak długo Ale mam nadzieję, że szybko Wam ten czas zleci
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kropeczka85 wrote:W końcu w pracy przełożoną jestem to i polecenia mi łatwo przychodzi wydawać. Przepraszam najmocniej jeśli uraziłam, ale to miała być forma mocnego dopingu!
Plamka_92 lubi tę wiadomość