Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nuage wrote:Zazdroszczę, toż to spora nadwyżka ponad minimum. Gratki! Ale mam nadzieję, że te wszystkie zmiany, które wprowadzamy mozolnie też się na coś przydadzą. W końcu raz się już nam udało (widzę, że Wam również), to może coś znów zaiskrzy?
Na pewno znowu się uda to tylko kwestia czasu -
Ania95 wrote:A mój ma 250 mln/ml zastanawiam się czy może w tym nie tkwi problem? Może za dużo ich?
Moja mama zawsze zachodziła w ciąże w czasie wakacji - liczę na sukces
Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nuage wrote:Ja biorę Glucophage (2x850), Suplementy (wiesiołek itp.) i Dupek po owu.
Mąż ma koncentrację 5 mln/ml, reszta parametrów na granicy. Dostał wit. E i Clo, mamy też wzbogacić dietę o selen/cynk/chrom, za 3 m-ce do kontroli z kompletem badań.
Generalnie nie jest źle - trzy monitoringi nie wykazały u mnie nieprawidłowości (przed metoformina miałam cienkie endo i nieraz dłuższe cykle), a z takim nasieniem można mieć dzieci. Trochę frustruje mnie to ciągłe oczekiwanie i ta nadzieja pod koniec miesiąca. -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A mój ma 250 mln/ml zastanawiam się czy może w tym nie tkwi problem? Może za dużo ich?
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze, wakacje nam sprzyjająWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 17:09
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dziewczyny
Zamiast wzrotu spadek z 16.07 na 9.76 ;( rycze jak bobr...
Gdy mi spadła beta lekarz od razu zdeptal moje nadzieję... Ale kobieta kobiecie nie równa, więc wierzę, że u Ciebie będzie inaczej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 19:01
-
melunia91 wrote:nie ma szansy zeby jednak wyskoczylo w przyszlym tygodniu prawda ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 19:06