Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Plamka cieszę się razem z Tobą dopiero co pytałam kiedy masz mieć @ czas leci będzie dobrze! Liczę na 2 kreski u Ciebie w tym cyklu
Dziękuję Ania
No mi też zleciało faktycznie wystarczyło mi tylko wrócić do pracy i czas leci jak szalonyAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MammaN wrote:To by byl 30dc. Około 17 od owulacji. Miałam przesunięta chyba, bóle czułam Cykle zazwyczaj 26dni
Ten miesiąc był jakis inny ogólnie;)
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Paula 90 wrote:Melunia - jest malutko, ale powtórz bete jutro. Powinna wzrosnąć dwa razy.
Ale to jest pieprzenie tego lekarza. Masz HCG podniesione to jest ciąża. Może być późniejsze zagnieżdżenie. Jeśli wzrośnie to wszystko jest ok.
Ja przeszłam CB i miałam bete na poziomie 14 w 5tc, po dwóch dniach spadło do 4. Ale moja lekarka mówiła normalnie o ciąży. W drugiej fazie cyklu nie wytwarza się beta bez zarodka.
Trzymaj się Kochana
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Wszystkim Paniom zaczynającym nowe cykle kciuki zaciśnięte na maxa!!!
Malwa, a kiedy ostatnio robiłaś test? Ciałko żółte może na początku ciazy współistnieć z zarodkiem, ja tak miałam. I to jest prawidłowe. Sprawdź to proszę koniecznie!Plamka_92, Malwa13 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyJezeli bede miala beta rosnaca to robir sobie za tydzien. Bo dzis na tydzien jedziemy na wycieczke i chce sobie mysli poukladac. Bede spokojna jak dzis bedzie wyzsza a za tydzien sprawdze sobie czy uroslo prawidlowo.
Kasiulka90, Chasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Wszystkim Paniom zaczynającym nowe cykle kciuki zaciśnięte na maxa!!!
Malwa, a kiedy ostatnio robiłaś test? Ciałko żółte może na początku ciazy współistnieć z zarodkiem, ja tak miałam. I to jest prawidłowe. Sprawdź to proszę koniecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:33
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Jezeli bede miala beta rosnaca to robir sobie za tydzien. Bo dzis na tydzien jedziemy na wycieczke i chce sobie mysli poukladac. Bede spokojna jak dzis bedzie wyzsza a za tydzien sprawdze sobie czy uroslo prawidlowo.
Każda z Nas niedługo będzie miała takie suwaczki ♥️Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:A wy jiz dlugo soe staracie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 14:05
-
Plamka życzę żeby Tobie się udało w tym cyklu
A ja miałam trochę odpuścić w tym cyklu ale okazało się że muszę iść na początku lipca do gina bo mi leki się kończą... już trochę brak mi sił
Plamka pamiętasz jak na wątku 92 pisałysmy że nam się zrobił wątek "zafasolkowane plus ja, Puchatkowa i Plamka"? Panipuchatkowa dołączyła do tych zafasolkowanych -
Witam wszystkich serdecznie
Od dawna jestem bierną czytelniczką forum.
Staramy od kwietnia zeszłego roku staramy się o nasze pierwsze dziecko, po drodze jedno niepowodzenie, dużo badań.
Ostatecznie wyszła mi wysoka insulina, a mężowi trochę za mała koncentracja nasienia. Jakkolwiek nie jest jakoś źle. Oboje jesteśmy pod opieką lekarzy i cały czas jeszcze diagnozujemy. Zmieniliśmy mocno dietę i styl życia.
To nasz 10 cykl starań.
Przejrzałam wątek od początku - gratuluję suwaczków! Jak miło się patrzy na te kolejne tygodnie pod wiadomościami. Mam nadzieję, że i ja wkrótce dołączę do szczęśliwego grona oczekujących. A na razie działamy, choć przyznaję, że ostatnie miesiące są już dla mnie ciężkie i momentami tracę cierpliwość.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Plamka życzę żeby Tobie się udało w tym cyklu
A ja miałam trochę odpuścić w tym cyklu ale okazało się że muszę iść na początku lipca do gina bo mi leki się kończą... już trochę brak mi sił
Plamka pamiętasz jak na wątku 92 pisałysmy że nam się zrobił wątek "zafasolkowane plus ja, Puchatkowa i Plamka"? Panipuchatkowa dołączyła do tych zafasolkowanych
Dziękuję :*
Miss główka do góry :*
Ojej to świetnie wieści! Ona dość długo się starała. Ale się cieszę
Wejdę jej pogratulować, nie będziesz mieć nic przeciwko jak napiszę, że dostałam info?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnynuage wrote:Witam wszystkich serdecznie
Od dawna jestem bierną czytelniczką forum.
Staramy od kwietnia zeszłego roku staramy się o nasze pierwsze dziecko, po drodze jedno niepowodzenie, dużo badań.
Ostatecznie wyszła mi wysoka insulina, a mężowi trochę za mała koncentracja nasienia. Jakkolwiek nie jest jakoś źle. Oboje jesteśmy pod opieką lekarzy i cały czas jeszcze diagnozujemy. Zmieniliśmy mocno dietę i styl życia.
To nasz 10 cykl starań.
Przejrzałam wątek od początku - gratuluję suwaczków! Jak miło się patrzy na te kolejne tygodnie pod wiadomościami. Mam nadzieję, że i ja wkrótce dołączę do szczęśliwego grona oczekujących. A na razie działamy, choć przyznaję, że ostatnie miesiące są już dla mnie ciężkie i momentami tracę cierpliwość.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki!
Cześć, witamy w naszych skromnych progach
Życzę szybko ślicznych tłustych kresek i pięknego suwaczkanuage lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Dziękuję :*
Miss główka do góry :*
Ojej to świetnie wieści! Ona dość długo się starała. Ale się cieszę
Wejdę jej pogratulować, nie będziesz mieć nic przeciwko jak napiszę, że dostałam info?Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Plamka życzę żeby Tobie się udało w tym cyklu
Plamka pamiętasz jak na wątku 92 pisałysmy że nam się zrobił wątek "zafasolkowane plus ja, Puchatkowa i Plamka"? Panipuchatkowa dołączyła do tych zafasolkowanych
To jak zostałyście we dwie niezafasolkowane to super! Każda z Was ma teraz po 50% szans, że akurat na nią trafi hihiPlamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość