Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodazdw92 wrote:Witam, jestem w 24dc, cykle 28 dniowe. Szyjka wysoko i zamknięta. Zawsze przed @ mialam nisko i twardą. Dziś rano zrobiłam test o czułości 25 i wyszedł negatywny. Czy to jednak może być ciąża? Staramy się drugi cykl. Od ponad miesiąca biorę tabletki symvital mama tak jak mi poradziła moja ginekolog.
Pomóżcie co robić? Czy to ciąża?
Poczekaj do 28 dnia, jeśli nie będzie @, zrób test. I wtedy będzie raczej wiarygodny.
W 24 dniu może być jeszcze za szybko na pozytyw . -
nick nieaktualny
-
Wichura ja też mam wątpliwości czy widzę. Na zdjęciu zawsze gorzej cienie kresek widać niż w rzeczywistości. Ważne czy ma odcień różowego? Bo jeśli jest cień ale szaro-bialy to może być miejsce na teście na róż. Wielokrotnie też myślałam, że może to kreseczka. Musi być lekko różowe.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że ogólnie test testowi nie równy. Nawet przy podobno tej samej czułości. Ostatnio jak robiłam z jednej próbki moczu to na żółtym bobotest wyraźnie było widać różową kreseczkę ,a na quixx zupełnie nic. Ja kupuję bobotest w Carrefour za 5,9zl. Podobny wynik pokazał mi test maluszek, a znów nie pokazał ecopink. Także najlepiej robić dwa różne teraz to już każdy mam mocny prawie tak samo jak kreska kontrolna.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Malwa13 wrote:Kropeczka Kochana a Ty jak się czujesz? :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyDziewczynki, czy któraś może zerknąć na mój wykres? Jestem w tym nowa i zupełnie nie wiem co myśleć. Od kilku dni mam wrażliwe piersi i baaardzo ciągnący się śluz. Nie jest on do końca przezroczysty ale jest go dużo. W każdym razie, "atakujemy" cały czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 08:08
-
aktap wrote:Dziewczynki, czy któraś może zerknąć na mój wykres? Jestem w tym nowa i zupełnie nie wiem co myśleć. Od kilku dni mam wrażliwe piersi i baaardzo ciągnący się śluz. Nie jest on do końca przezroczysty ale jest go dużo. W każdym razie, "atakujemy" cały czas.
aktap lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:A dziękuję Kochana. :* Staram się naprawdę żyć normalnie. Jutro kontrolna beta i jeśli będzie koło 1000 to idę w piątek zobaczyć gdzie się zagnieździło, bo na serduszko jeszcze nie liczę. Wczoraj nadrobiłam trochę zaległości w domu i ogrodzie. Nie oszczędzam się, bo wiem, że to nic nie zmieni. Co ma być to będzie , a nerwy po meczu trzeba było wyładować
To daj nam tutaj koniecznie znać jaki wynik, ja tak strasznie za Was trzymam kciuki! -
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczynki, czy któraś może zerknąć na mój wykres? Jestem w tym nowa i zupełnie nie wiem co myśleć. Od kilku dni mam wrażliwe piersi i baaardzo ciągnący się śluz. Nie jest on do końca przezroczysty ale jest go dużo. W każdym razie, "atakujemy" cały czas.
-
Malwa nie poszło? Grali beznadziejnie! Tylko momentami grali jak należy. Co się nakrzyczała to moje. Nerwy teraz mi nie potrzebne,ale ja inaczej nie umiem, taki ze mnie człek.
Jasne , że dam znać. Jutro koło 17 będę mieć wynik.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Cześć dziewczyny Jestem tu nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 08:19
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Malwa nie poszło? Grali beznadziejnie! Tylko momentami grali jak należy. Co się nakrzyczała to moje. Nerwy teraz mi nie potrzebne,ale ja inaczej nie umiem, taki ze mnie człek.
Jasne , że dam znać. Jutro koło 17 będę mieć wynik. -
Melunia kochana jestem z Tobą całym serduszkiem! Nie będę powtarzać tych wszystkich rzeczy co dziewczyny już zdążyły Ci napisać, ale napiszę że zgadzam się z nimi w 100% Bądź silna i cierpliwa choć wiem, że jest to bardzo trudne, to nie poddawaj się i się nie załamuj! Wszystko będzie dobrze, musi być. Pamiętaj, że po każdej burzy przychodzi tęcza i słońce. Wiara w to, że się kiedyś uda to nie może u Ciebie zniknąć.
Kropeczka bardzo się cieszę z Twoich grubych kresek! Trzymam za nas wszystkie kciuki, aby każda z nas w swoim czasie je zobaczyła!
U mnie póki co całyczas tempka wzrasta, więc zobaczymy, czy w najbliższych dniach zaobserwuje jednodniowy spadek, bardzo w to wierzę.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczynki, czy któraś może zerknąć na mój wykres? Jestem w tym nowa i zupełnie nie wiem co myśleć. Od kilku dni mam wrażliwe piersi i baaardzo ciągnący się śluz. Nie jest on do końca przezroczysty ale jest go dużo. W każdym razie, "atakujemy" cały czas.
Bardzo nieregularne te Twoje temperatury. Jak mierzysz temperaturę?
Jakim termometrem?
W którym miejscu?
O której godzinie? -
Melunia jesteśmy z Tobą. Trzymaj się. Nie chce Ci dawać złudnych nadziei ale wiadomo że nadzieja pozostaje do końca. Jesteś silna dasz rade to przetrwać. Może słabe pocieszenie ale koleżanka miała identyczną sytuację. @ przyszła. Ale po 2 miesiącach znowu były dwie kreski i teraz ma synka. Nie wiem ile to jej pomogło ale poszła na pielgrzymkę i jak sama mówi - zrobili syna w trakcie Pielgrzymka dwudniowa
Wichura - jeśli jest lekko różowo to super. Gratki - słobo widać. Poczekaj z 2 dni
Aktap - patrze na Twój wykres i owulacji jeszcze raczej nie było, a jak długie masz cykle?
Kropeczka super masz podejście.
Dopijam kawe i działam dalej, a brzuch mnie boli niemiłosiernieSandersik lubi tę wiadomość
-
Koniczynka ja nie mam innego wyjścia, tyle, że mi jest znacznie łatwiej niż początkującym Mamusiom bo mam dwoje wspaniałych dzieci i jedno poronienie za sobą i to juz w 13 TC, więc teraz staram się podchodzić totalnie na luzie, co oczywiście i tak z różnym skutkiem mi wychodzi.
A Ciebie czemu brzucho boli? @ masz czy owulke?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny