Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć laseczki!
Nie jestem teraz wstanie nadrobić tych wszystkich stron, więc jeśli o coś mnie pytalyscie to przepraszam, nie jestem na bieżąco :*
No i najważniejsze dzisiejsza beta ♥️ 120 mIU/ml ♥️
Chyba wszystko idzie dobrze, jestem nadal w szoku, nie mogę się na niczym skupić, ale dzień dwa wrócę do Was na pełnych obrotach
Ślę wiruska
Fasolkowac mi się tu! ❤️
Buziaki :* -
MammaN wrote:Poleć jakies żele ja mam na wiekszosc uczulenie... I okazuje się, że jak zwykle sięgam po jakieś "cudo" co ma w ch.... Chemii
Te wszystkie SLSy to są substancje rakotwórcze -
Kasiulka90 wrote:Marza, super! Będzie wszystko dobrze! Dziewczyny, a tak z innej paki to mam dobrą wiadomość Dla mnie, nie dla Was hehe Ale chciałam się pochwalić Chyba miałam wczoraj lub przedwczoraj owulację Ojjj wyczekałam się do 29dc
Plamka_92, Sandersik, aktap lubią tę wiadomość
-
Marza gratulacje :*
Kasiulka ale ekstra!!! w końcu się doczekałaś
U mnie owulki dalej brak, temperatura dzisiaj spadła.
Jejuuu kiedy jakaś poprawa pogody? Ta mnie już dobija..
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Z nas też Tylko, że mają mama mieszka na wiosce i jak ją zabieram to zawsze z rowerem. No i na wakacje można się spokojnie zapakować i wygodnie jechać. Małe auto mi tego nie da.
Mamy jedno małe, jedno duże i tak zostanie
Marza super ❤❤ -
1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:54
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Ja z kolei nie mam sił do czytania i analizowania ulotek z produktów spożywczych Staramy się z mężem po prostu jeść urozmaicone dania i przygotowane przez nas, a nie w gotowych paczkach. Z kolei jestem świrem kosmetycznym Uwielbiam!!! Nie tylko kosmetyki do twarzy bez szkodliwych składników, ale też żele pod prysznic, szampony, odżywki, produkty do czyszczenia, nawet proszki do prania Jakby któraś miała jakieś pytania albo chciała, żebym coś poleciła, to zapraszam
ooooo to ja poproszę! Ja też od jakiegoś czasu patrzę na kremy i szampony do włosów, aby były na naturalnych składnikach, bez tych wszystkich SLS, soli itp. Aktualnie kremów używam z yves rocher, a szampony kupuję na maanu.pl gdzie są mega super fajne bez konserwantów, sls ale są tak drogie, że masakra! Może masz sprawdzone już jakieś szampony i odżywki do włosów? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć laseczki!
Nie jestem teraz wstanie nadrobić tych wszystkich stron, więc jeśli o coś mnie pytalyscie to przepraszam, nie jestem na bieżąco :*
No i najważniejsze dzisiejsza beta ♥️ 120 mIU/ml ♥️
Chyba wszystko idzie dobrze, jestem nadal w szoku, nie mogę się na niczym skupić, ale dzień dwa wrócę do Was na pełnych obrotach
Ślę wiruska
Fasolkowac mi się tu! ❤️
Buziaki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny A jak to jest z tą częstotliwością starań? codziennie to za dużo?
-
Sandersik wrote:ooooo to ja poproszę! Ja też od jakiegoś czasu patrzę na kremy i szampony do włosów, aby były na naturalnych składnikach, bez tych wszystkich SLS, soli itp. Aktualnie kremów używam z yves rocher, a szampony kupuję na maanu.pl gdzie są mega super fajne bez konserwantów, sls ale są tak drogie, że masakra! Może masz sprawdzone już jakieś szampony i odżywki do włosów?
didi123, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Szczerze mówiąc, to sama nie wiem. My się kochamy po prostu wtedy, gdy mamy ochotę. Nie chciałam dać się zwariować na zasadzie "dzisiaj muszę, bo zaraz owulacja"
aktap lubi tę wiadomość