Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Applejoy wrote:Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości
Phia liczę na CB :*
Jestem za Ale muszę wymyślić coś co nie będzie wymagało nakładu finansowego, bo w dalszym ciągu jestem spłukana
Ale zawsze mogę sobie zrobić domowe SPAApplejoy lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:No właśnie mam pewne wątpliwości czy on ogarnie temat ale ja w pracy nie mogę swobodnie rozmawiać więc kółko się zamyka.
Facetow przed badaniem trzeba tez przypilnowac. Ja musialam mojego pilnowac aby zachowal abstynencje alkoholowa, nikotynowa i rzecz jasna płciową co dla Niego bylo ogromnym wyzwaniem:) Ale jakoś dał radę. -
Applejoy wrote:Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości
Phia liczę na CB :*
Ja mogę obiecać, że postaram się bardziej dosypiać, bo włosów nie farbuje (a zapuszczam) to fryzjer odpada A co do ćwiczeń to biegam, a przed biegiem się ruszam i po rozciągam, więc tyle w ramach ćwiczeńMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ja już wolę codziennie nogi rozkładać przed lekarzem niż do dentysty chodzić...na samą myśl robi mi się słabo. Ale pójść trzeba, zobaczyć czy wszystko ok:)
Kurde to takie prawdziwe
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dentystę mam na 10.07 jestem tam stałym gościem i tak się bujam między chirurgiem stomem, dentystą i ortodontą. Mam nadzieje, że te cienie co mi znalazł orto to nic groźnego, ale i tak mnie to męczy.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:A wiecie dziewczyny, że czasem przez zęby nie można zajść w ciążę? Może naprawdę warto się wybrać do tego dentysty...
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ja czesto w lecie nie zakladam majtek pod sukienke jak jade np na zakupy czy gdzies na miasto. To strasznie rajcuje mojego meza:)
Ja kiedyś tak zrobiłam to mój mąż by bardziej zestresowany z tego powodu niż ja Martwił się, że jak mi wiatr tę sukienkę rozwieje toMoje szczęście
3500 g i 53 cm