Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Dziękuję za odpowiedz. Mało ma plemników...bo tylko niecałe 3 mln. Byliśmy u mojego ginekologa i też mówił że mamy szanse choć wyniki są słabe...kazał mężowi zmienić styl życia w sensie dietę, suplementy, rzucić palenie, więcej ruchu itp. Mąż codziennie bierze kwasy omega3, kwas foliowy, żeńszeń, salfazin, l-karnityny nie mogę znaleźć w zadnej aptece w mojej okolicy i muszę zamówić przez internet.
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u urologa, i wtedy zobaczymy co On powie.
Tak bardzo się boję. Nawet nie mam z kim o tym pogadać bo nikt z najbliższych o niczym nie wie.
Nie martw się niektórzy faceci mają morfologię 0% a jednak się udaje i mają dzieci poza tym wyniki można poprawić.
L-Karnitynę dostaniesz w sportowym. Dawka musi być około 1200 mg. Tak nam zalecił androlog jak byliśmy omówić wyniki badania mojego mężamilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Nie martw się niektórzy faceci mają morfologię 0% a jednak się udaje i mają dzieci poza tym wyniki można poprawić.
L-Karnitynę dostaniesz w sportowym. Dawka musi być około 1200 mg. Tak nam zalecił androlog jak byliśmy omówić wyniki badania mojego męża
Ja i tak już po nocach nie śpię ze stresu...od momentu odebrania tych wyników nic mnie nie cieszy. Dosłownie nic. I jestem wściekła na mojego męża że On potrafi się z czegoś tam śmiać w obliczu tego co Nas spotkało...ja może wyolbrzymiam, ale ja zawsze wszystkim się przejmowałam, a On zawsze mówił że będzie dobrze. Teraz też tak mówi...On chyba nie widzi powagi sytuacji:( naprawdę chciałabym aby to po mojej stronie był problem, bo mój mąż mam wrażenie że nic sobie z tego nie robi...ja wiem że płacz w niczym nie pomoże. Teraz jest na etapie rzucania palenia, ale też wątpie że rzuci. -
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Chyba tak zrobię muszę spisać sobie nr i jutro trochę podzwonić albo jemu dam
Z doświadczenia polecam Ci abyś Ty się tym zajęła. Bo dla facetów to dość krępujący temat...no chyba że Twój mąż inaczej do tego podchodzi. Bo mój to się bał i przeżywał a pózniej po wszystkim pół dnia chodził i mówił jaki to On jest dumny że to zrobił...no jak dziecko -
Mama36 wrote:Może wesele to jakiś dobry znak.. Cholercia.. Nie idziemy na żadne.. Może któraś chce mnie wziąć na towarzyszącą osobę???
haha
I mnie, bo u mnie dopiero w 2019 będą i co będę musiała tyle czekaćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMilea a czemu ty wszystko widzisz w ciemnych barwach???
Moim zdanie chlop ma racje... Będzie dobrze i w koncu sie uda.
Uspokoj sie. Wez gleboki wdech i nie rycz po katach bo stres strasznie zle wplywa. Takie nastawienie nie pomoze a wrecz przeciwnie.
Myslisz ze faceci bagatelizuja takie sprawy watpie... Raczej wola pokazac ze jest okej niz to co ich gryzie w sercu.
Wyluzuj kochana ... Jak ty w niego nie uwierz w niego a palenie sam rzuci raz dwa... -
Applejoy wrote:Dziewczyny a miałyście kiedyś tak, ze akurat umowilyscie się na wizytę do gina i dostałyście @? Ja się umawiałam dwa miesiące temu na wiz i chyba będę musiała odwołać
Ja też, bo kazała mi przyjść 11, bo w sam raz po okresie, ale okresu nie ma i pewnie jak na złość się pojawi przed wizytą. A dodam, że nie miała miejsc i mnie wpisała po pacjentach innych, bo inaczej to dopiero koniec sierpnia.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia bo u Nas w związku to zawsze ja widzę wszystko w ciemnych barwach i zakładam najgorszy scenariusz. A mój mąż przeciwnie...zawsze do wszystkiego podchodzi z dystansem, co ma być to będzie. Ja tak nie umiem niestety.
Wszyscy wokół pytają kiedy w końcu dziecko...i co ja ma im powiedzieć? Odpowiadam że kiedyś tam będzie...a w myślach wszystkich przeklinam bo to wcale nie taka prosta sprawa zajść w tą ciąże.
Dziękuję że chociaż tutaj mogę się wygadac. Jest aplikacja ovufriend może? Aby ściągnąć na telefon?
-
milea.26 wrote:Ja i tak już po nocach nie śpię ze stresu...od momentu odebrania tych wyników nic mnie nie cieszy. Dosłownie nic. I jestem wściekła na mojego męża że On potrafi się z czegoś tam śmiać w obliczu tego co Nas spotkało...ja może wyolbrzymiam, ale ja zawsze wszystkim się przejmowałam, a On zawsze mówił że będzie dobrze. Teraz też tak mówi...On chyba nie widzi powagi sytuacji:( naprawdę chciałabym aby to po mojej stronie był problem, bo mój mąż mam wrażenie że nic sobie z tego nie robi...ja wiem że płacz w niczym nie pomoże. Teraz jest na etapie rzucania palenia, ale też wątpie że rzuci.
Kochana u nas na forum każda się z czymś zmaga. Wyluzuj bo nie warto tracić czasu na nerwy i niepokoje
Przytulamy cię wirtualnie wszystkie :*milea.26 lubi tę wiadomość
[/url] -
milea.26 wrote:Ja i tak już po nocach nie śpię ze stresu...od momentu odebrania tych wyników nic mnie nie cieszy. Dosłownie nic. I jestem wściekła na mojego męża że On potrafi się z czegoś tam śmiać w obliczu tego co Nas spotkało...ja może wyolbrzymiam, ale ja zawsze wszystkim się przejmowałam, a On zawsze mówił że będzie dobrze. Teraz też tak mówi...On chyba nie widzi powagi sytuacji:( naprawdę chciałabym aby to po mojej stronie był problem, bo mój mąż mam wrażenie że nic sobie z tego nie robi...ja wiem że płacz w niczym nie pomoże. Teraz jest na etapie rzucania palenia, ale też wątpie że rzuci.
Nie załamuj się, bo to nic nie pomoże! Trzymam kciuki! A męża wspieraj w decyzji o rzuceniu i nawet jak mu się nie uda od razu to grunt, że próbuje. Ja jakbym nie próbowała rzucić tyle razy ile próbowałam to nigdy bym nie rzuciła, a TŻ był chyba jedyną osobą w otoczeniu, która wierzyła we mnie bardziej niż ja sama i w końcu się udało.milea.26 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Phia bo u Nas w związku to zawsze ja widzę wszystko w ciemnych barwach i zakładam najgorszy scenariusz. A mój mąż przeciwnie...zawsze do wszystkiego podchodzi z dystansem, co ma być to będzie. Ja tak nie umiem niestety.
Wszyscy wokół pytają kiedy w końcu dziecko...i co ja ma im powiedzieć? Odpowiadam że kiedyś tam będzie...a w myślach wszystkich przeklinam bo to wcale nie taka prosta sprawa zajść w tą ciąże.
Dziękuję że chociaż tutaj mogę się wygadac. Jest aplikacja ovufriend może? Aby ściągnąć na telefon?milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Phia bo u Nas w związku to zawsze ja widzę wszystko w ciemnych barwach i zakładam najgorszy scenariusz. A mój mąż przeciwnie...zawsze do wszystkiego podchodzi z dystansem, co ma być to będzie. Ja tak nie umiem niestety.
Dziękuję że chociaż tutaj mogę się wygadac. Jest aplikacja ovufriend może? Aby ściągnąć na telefon?
Mnie te teksty też wkurzają, ale znalazłam na nie sposób: jak odpowiadam, że nie chcemy dzieci albo, że nie możemy i po temacie, bo nikt zazwyczaj nie ciągnie tego dalej. A ja nie muszę się nikomu tłumaczyć, bo to moje życie.milea.26 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Ja też, bo kazała mi przyjść 11, bo w sam raz po okresie, ale okresu nie ma i pewnie jak na złość się pojawi przed wizytą. A dodam, że nie miała miejsc i mnie wpisała po pacjentach innych, bo inaczej to dopiero koniec sierpnia.
Nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem w sumie to taki zawód, jak kobieta krwawi w połogu to tez czasem trzeba jej jakiś zabieg zrobić ( np zdjąć szwy po porodzie czy coś). W sumie to podejrzewam ze bardziej ja się źle z tym czuje niż jakikolwiek lekarz.[/url] -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem w sumie to taki zawód, jak kobieta krwawi w połogu to tez czasem trzeba jej jakiś zabieg zrobić ( np zdjąć szwy po porodzie czy coś). W sumie to podejrzewam ze bardziej ja się źle z tym czuje niż jakikolwiek lekarz.
Ja nie pójdę, bo mi zależy na zrobieniu cytologii, bo minął czas ważności poprzedniej, a przed okresem mi nie zrobi, więc nie mam po co. I chyba zadzwonię, powiem jak sytuacja wygląda, a potem spróbuje znowu poprosić o jakieś przyjecie po innych pacjentach, bo pewnie już terminy na wrzesień będą.Moje szczęście
3500 g i 53 cm