Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Dobrze przypomnę. I czekam na relacje po wizycie. Bo w tym tygodniu miałam mojego umawiać na badanie nasienia ale w tych okolicznościach przyrody nie wiem czy nie poczekać trochę
-
Malwa13 wrote:Ja tak dziewczyny dzisiaj rozmyslam że komórki nasz tak krótko żyją i ciężko się wstrzelić w dobry termin nie wiedząc dokładnie kiedy ta owu ma być.
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Dlatego najlepszy jest monitoring Warto :*
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mamy niezbity dowód że warto ❤ myślicie że np co 3 dni to plemniki dadzą radę tyle przezyc? Bo dochodzi tutaj jeszcze czynnik godzina seksu, godzina owulacji, czas w jak i plemnikom zajmuje trasa Ciekawe
Przeważnie 24 godziny żyją podczas płodnych. Im lepsze warunki tym dłużej. Jednak te 3 dni to max moim zdaniem najszybsze w 40 min dotrą do komórki, inne nawet kilkanaście godzin wędrują -
nick nieaktualny
-
U mojego na badaniu pokazało ze po 2h są już martwe wiec te 3 dni to tylko w teorii08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Dziewczyny, może Wy mi odpowiecie...bo jak na razie nikt inny nie chce. Czy z 99% patologicznych plemników i tylko 1 % prawidłowych mogę liczyć na naturalne zajście w ciąże? Kilka dni temu odebrałam wyniki męża i się załamałam:(
Macie szansę na naturalną ciąże nawet z 1% prawidłowych plemników włącz mężowi suplementację i powtórzcie badanie po 3 miesiącach. Kup mu witaminę C, E, selen, cynk, L-Karnitynę i będzie ok
A ile ma plemników w nasieniu?milea.26, natalka_24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Macie szansę na naturalną ciąże nawet z 1% prawidłowych plemników włącz mężowi suplementację i powtórzcie badanie po 3 miesiącach. Kup mu witaminę C, E, selen, cynk, L-Karnitynę i będzie ok
A ile ma plemników w nasieniu?
Dziękuję za odpowiedz. Mało ma plemników...bo tylko niecałe 3 mln. Byliśmy u mojego ginekologa i też mówił że mamy szanse choć wyniki są słabe...kazał mężowi zmienić styl życia w sensie dietę, suplementy, rzucić palenie, więcej ruchu itp. Mąż codziennie bierze kwasy omega3, kwas foliowy, żeńszeń, salfazin, l-karnityny nie mogę znaleźć w zadnej aptece w mojej okolicy i muszę zamówić przez internet.
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u urologa, i wtedy zobaczymy co On powie.
Tak bardzo się boję. Nawet nie mam z kim o tym pogadać bo nikt z najbliższych o niczym nie wie.